2017 KTM Duke 250 Bir Takım Sorunlar

Katılım
18 Tem 2017
Mesajlar
505
İyi geceler.
Yaklaşık 2 ay önce ktm duke 250 aldım sıfır olarak daha önceden yazdığım gibi motor gitmiyordu ama açıldıkça gitmeye başladı.
Bu sorun için servise götürmüştüm ordaki bi abi sürdü motor yürüyor sıkıntı yok ama sanki kadranda eksik gösteriyor bi bak bakalım olmazsa git spormotoya götür dedi.
Daha sonrasında ekran da hız yanlış yazmaya başladı herzaman değil arada nerdeyse 100le gidiyorum ekranda 50 yazıyor gittikçe düşüyor felan sıkıntı etmedim yinede şimdi de boşta veya viteste olsun hafif gaz verince bikaç kere stop ediyor fazla verince etmiyor sadece çok az verince stop ediyor bu sorun normal mi acaba spormotoya götürmem gerekiyor mu ?
 
Katılım
6 Eyl 2016
Mesajlar
415
Sıfır aldığım bir motosiklet böyle beni rahatsız ediyorsa ben o servisin yolunu eskitirim, telefonlarını susturmam ama tabi sen bilirsin.
 
Katılım
18 Tem 2017
Mesajlar
505
Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için fakat götürmeye vaktim olmadığı için yazmak istedim napıp edip götürmem gerekiyor o zaman mecbur. Bide trip atar gibi sen bilirsin yazmışsınız güldüm baya aklıma kız arkadaşım geldi psikolojik olarak beni bu sözle etkiledi o deseydi bu sözün karşılığı sıkıysa götürmeydi :D
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst