2016 Mart Fuarında MT25 olacak (Net Bilgidir)

İşte Yamaha MT-25!

http://s16.postimg.org/ta3846tg5/yamaha_mt_25.jpg

Merakla beklenen Yamaha MT-25 resmen tanıtıldı. İşte yeni Yamaha modelinin teknik özellikleri.
Yamaha Mt-25 Endonezya’da resmen tanıtıldı.Yeni MT-25 farklı far grubu ve 36 bg’lik motoru ile dikkat çekiyor. Yamaha R-25 modelinin kardeşi diyebileceğimiz Mt-25’in yakıt deposu şehir içi sürüşlerde daha konforlu oturuş pozisyonu sunabilmek amacıyla yeniden tasarlanmış. Yan karenajların çıkarılması ve diğer tüm görsel değişiklikler Yamaha MT-25‘in R-25 modelinden 1 kg daha hafif olmasını sağlamış. R-25 modelinde de kullanılan 250 cc’lik 4 zamanlı sıvı soğutmalı çift silindirli yakıt enjeksiyonlu motor MT-25 modelinde hiçbir değişikliğe uğratılmadan kullanılmış. Paralel çift silindirli bu motor 12.000 Dev/dk’da 36 bg ve 10.000 dev/dk’da 22.6 Nm tork üretiyor. Yamaha MT-25 6 vitesli şanzımana sahip.
Hemen alttaki Kırmızı, Siyah ve haberimizin en altında bulunan Race Blu (Mavi şasi) renklerde satışa çıkacak olan Yamaha MT-25
-Konforlu Oturuş Pozisyonu,
-MT ailesi tasarımı,
-Çift silindirli güçlü motoru
-165 kg ağırlığı ve kullanım kolaylığı özellikleri ile tanıtılıyor.

Yamaha MT-25 Fiyat: Beklenti: 13.500 (%18 KDV ve %8 OTV dahil)

Yamaha MT-25 Teknik Özellikler
Motor
Motor tipi 2-silindir, 4-zamanlı, sıvı soğutmalı, DOHC, 4-subap
Motor hacmi 250cc
Çap x Strok 60,0 mm x 44,1 mm
Sıkıştırma oranı 11,2 : 1
Maksimum güç 26,5 kW (36,0PS) @ 12.000 dev/dk.
Maksimum tork 22,6 Nm (2,3 kg-m) @ 10.000 dev/dk.
Yağlama Islak karter
Debriyaj tipi Islak, Çoklu disk
Yakıt sistemi Yakıt enjeksiyonu
Ateşleme sistemi TCI
Çalıştırma Elektrik
Şanzıman Sıralı, 6 vites
Son aktarım Zincirli
Şasi
Şasi Diamond
Ön süspansiyon Teleskopik çatal, Ø 41 mm
Ön teker hareketi 130 mm
Kaster Açısı 25º
Kaster mesafesi 95 mm
Arka süspansiyon KYB Shock
Arka teker hareketi 125 mm
Ön fren Hidrolik tek disk, Ø 298 mm
Arka fren Hidrolik tek disk, Ø 220 mm
Ön lastik 110/70-17M/C 54S (Tubeless)
Arka lastik 140/70-17M/C 66S (Tubeless)
Boyutlar
Toplam uzunluk 2.090 mm
Toplam genişlik 745 mm
Toplam yükseklik 1.035 mm
Sele yüksekliği 780 mm
Tekerleklerarası mesafe 1.380 mm
Minimum yerden yükseklik 160 mm
Ağırlık (dolu yağ ve yakıt tankı dahil) 165 kg
Yakıt tankı kapasitesi 14,0 L
Yağ tankı kapasitesi 2,4 L

http://www.motoetkinlik.com/iste-yamaha-mt-25/

Arkadaşlar içerden aldığım istihbarata göre R25 in kuzeni naked MT25 fuarda lansmana çıkıyor Nisanda da satışlara başlıyor haydi hayırlısı olsun....

ben şimdi asıl Hondanın ne yapacağını merak ediyorum...:queen:

sadece sizin bileceğiniz bir detay yazıyorum...Yamaha TR daha 6.ay itibariyle Hondanın geçen seneki tüm satış toplamını yakaladı...hey yavrum hey...cbf150 yi bize kaktırmakla olmuyor bu işler...

ha yanlış anlaşılmasın Hondayı boklarım ama dönüp dolaşırım yine Honda alırım o da ayrı bi dengesizlik...:queen::p (benim meselem servisle olan gönül bağım yoksa Hondayı günahım kadar sevmem...her fuarda bir personeliyle mutlak kavga ediyorum arıza çıkarıyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Honda da cbr 250 yi soyar satar :) Benimde ilgilendiğim bir model eğer ktm düşük cc enduro tournig getirmesezse düşünüyorum.

Honda bomba gibi geliyor abi cbr 250rr 39-45 bg arası old. söyleniyor.Aynı şekilde suziki gsx-250r modeli ile geliyor.Elbette bunların naked modelide çıkacaktır biraz beklemek lazım

uygun bir fiyata mt 25 i piyasaya sürerse çok fena satış yapar üstünde de michelin pilot sreet var
inazumaya iyi bir rakip olacak gibi
param olsa alasım geldi

Honda da cbr 250 yi soyar satar :) Benimde ilgilendiğim bir model eğer ktm düşük cc enduro tournig getirmesezse düşünüyorum.

hah işte banada öyle bişey lazım..Hondanın Çin ve Tayland fabrikalarında bildiğim kadarıyla 250 naked yok...onlar yine treni kaçırırlar...r25 e olan talebi sana anlatamam bir Yamaha Bayini aradığımda r25 varmı diye sorduğumda bana 356.sıraya isminizi isterseniz yazdırayım demişti..bu bizim motor camiasında nadir görülen bir şey...bu model sallar diyebilirim...inan 25-45 yaş grubunda ne cbf150 isteyen nede 600 üstü makina istemeyip ya şöyle eli ayağı düzgün olsun 110-120 ile stabilize giden bir makina olsun yeter diyen önemli bir potansiyel var...metropoller için konuşuyorum trafik malum...e parayıda zor kazanıyoruz çoğumuz üçü beşi arıyoruz yeri geldiğinde...ınazuma gibi buda tutacak gibi...ve o potansiyel bu makinaya 14 bine kadar para verir hiç acımaz...

Honda bomba gibi geliyor abi cbr 250rr 39-45 bg arası old. söyleniyor.Aynı şekilde suziki gsx-250r modeli ile geliyor.Elbette bunların naked modelide çıkacaktır biraz beklemek lazım

ganga o modelin ben Türkiyeye 2017 de geleceğini sanıyorum...ve gelse de Honda kul yapısı değil gibi 16-17 rakam ister hayata küstürür yine kendine sövdürür...:p ve bu tarz modeller hiç ortopedik değil...ben 135 kiloyum domalarak motor sürmekten hem keyif almam hemde göbeğim buna pek müsaade etmez...genç işi biraz...:queen:

uygun bir fiyata mt 25 i piyasaya sürerse çok fena satış yapar üstünde de michelin pilot sreet var
inazumaya iyi bir rakip olacak gibi
param olsa alasım geldi

valla benim markalara olan güvenim o kadar azki...aynı fabrikadan çıkan ürün Avrupaya Amerikaya Mişlenle çıkar bize yine uyduruk marka lastiklerle gelebilir ordan kar yaparız kafası...dediğim gibi 100-110 ile stabil gitmek maksat ara arada 150 ye rahat içinde çıkmak...başka birşey istemiyorum...agi gelsin pahalı gelsin ikinci ele düşsün piyasası olsun...

Son düzenleme:
ganga o modelin ben Türkiyeye 2017 de geleceğini sanıyorum...ve gelse de Honda kul yapısı değil gibi 16-17 raka ister hayata küstürür yine kendine sövdürür...:p ve bu tarz modeller hiç ortopedik değil...ben 135 kiloyum domalarak motor sürmekten hem keyif almam hemde göbeğim buna pek müsaade etmez...genç işi biraz...:queen:[/QUOTE]

Kendim için demiştim abi tabi sizin için daha geniş birşeyler lazım:p Bende 2017'de alacam zaten 16-17 2 sene sonrası için iyi bence:)

DKN

honda muhabbetini 2005 senesinde bitirmedik mi yahu :) 10 sene direksiyon sallayıp tekrar mı iki tekere binmeye karar verdiniz =))

Kendim için demiştim abi tabi sizin için daha geniş birşeyler lazım:p Bende 2017'de alacam zaten 16-17 2 sene sonrası için iyi bence:)

böyle hedeflerin olması ne alacağını ne zaman alacağını bilmen bile artı senin için...:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

honda muhabbetini 2005 senesinde bitirmedik mi yahu :) 10 sene direksiyon sallayıp tekrar mı iki tekere binmeye karar verdiniz =))

aslında 2006 de cbf 250 nin artık gelmeyecek olması büyük hayal kırıklığıyla birlikte 250 nakedden ümidimi kesmiştim...arada vtr250 geldi ybr 250 geldi ama piyasada tutunmuş sağlam bir 250 hayaliyle yaklaşık 10 yıldır yanıp tutuşuyorum diyebilirim...

2016 da ortalik karisacak belli.insallah kur düser de fiyatlarda iyileşme olur

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bu güzel haber 250 sınıfına biraz daha seçenek gelir.Ben fiyat olarak 13.000-14.000 arası olur diyorum.Bu arada galiba Endonezya üretimi...

tipine bakıp alan olur; ama hakikaten küfür eder gibi motor! max. torkunu 10-11k devirde veren naked motor ki o da hepi topu 22nm; tork eğrisi nasıl bu motorun? nasıl MT'miş bu? abs yok.

bence, yeni yılda bi zam dalgası daha gelir, bunu da piyasaya 15'ten aşağı sokmazlar.

Çarşı karışsın ..en çok bize yarar...ben sıfır peşinde değilim...2.el temize düşmesinide beklerim 1 sene :)

hacı abi benmi yanlış hatırlıyom yoksam sen cbf150 den kurtulup nc700s mı aldıydın:silent:valla senin motorları takip edemiyom ben :queen:
:queen::queen:

o motorla (R 25 motoru ) ve aynı yazılımla bence MT (master tork demek galiba )olmaz çünkü mevcut R 25 motoru torku çok üst devirlerde veriyor (cbr 250 7.5 k da r 25 in 10 k da verdiği torku veriyor )

yamahanın sitesinde mt 07 ve 09 dan bahsederken hep tork a atıf yapıyor ve bu doğru bu motorlar için mt 07 600 rr ın torkunu sadece 6.5 k da veriyor ama r 25 de (motorunda ) o tork yok hatta 8.5 bg daha düşük olan cbr 250 daha zevkli ve konforlu şehir içinde bence özet olarak o motorla torkların efendisi veya ustası olunmaz baştan bir harita ve belki bazı değişiklikler lazım o motora

fiyatı vs ye girmiyorum bile

Bu güzel haber 250 sınıfına biraz daha seçenek gelir.Ben fiyat olarak 13.000-14.000 arası olur diyorum.Bu arada galiba Endonezya üretimi...
https://www.youtube.com/watch?v=3xowi5u7KhI

Saffet Üçüncüyü severim..programı kaçırmışım paylaşımın için sağol baştan sona izledim...

hacı abi benmi yanlış hatırlıyom yoksam sen cbf150 den kurtulup nc700s mı aldıydın:silent:valla senin motorları takip edemiyom ben :queen:
:queen::queen:

ncye ısınamadım 3 hafta 300 km kullandım gönderdim haci...sonra tekrar cbfye devam ediyorum ...:p

tipine bakıp alan olur; ama hakikaten küfür eder gibi motor! max. torkunu 10-11k devirde veren naked motor ki o da hepi topu 22nm; tork eğrisi nasıl bu motorun? nasıl MT'miş bu? abs yok.

bence, yeni yılda bi zam dalgası daha gelir, bunu da piyasaya 15'ten aşağı sokmazlar.

bencede 12750 lansman diyecekler..her bayiye iki tane 12.750 den satış hakkı verip sonra siparişleri toplayıp zam yapıp 14250 den dayayacaklar :queen:

o motorla (R 25 motoru ) ve aynı yazılımla bence MT (master tork demek galiba )olmaz çünkü mevcut R 25 motoru torku çok üst devirlerde veriyor (cbr 250 7.5 k da r 25 in 10 k da verdiği torku veriyor )

yamahanın sitesinde mt 07 ve 09 dan bahsederken hep tork a atıf yapıyor ve bu doğru bu motorlar için mt 07 600 rr ın torkunu sadece 6.5 k da veriyor ama r 25 de (motorunda ) o tork yok hatta 8.5 bg daha düşük olan cbr 250 daha zevkli ve konforlu şehir içinde bence özet olarak o motorla torkların efendisi veya ustası olunmaz baştan bir harita ve belki bazı değişiklikler lazım o motora

fiyatı vs ye girmiyorum bile

çok teknik konulara aklım ermiyo hacı...bastımı gitsin...:p

Son düzenleme:

F54

Son 2 motorum honda olsada kesinlikle ve kesinlikle yamaha honda dan kat kat kaliteli motor yapıyor
Yani mt alacak halimiz yok ama yamaha bu işi biliyor
Belki gider tenere 1200 alırız

Super Moderator
Son 2 motorum honda olsada kesinlikle ve kesinlikle yamaha honda dan kat kat kaliteli motor yapıyor
Yani mt alacak halimiz yok ama yamaha bu işi biliyor
Belki gider tenere 1200 alırız

Ya şu Tencere kılıklı motorun ismini bile duyunca tüylerim diken oluyor, Hiç sevmiyorum niye acaba..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar