Ya şu Tencere kılıklı motorun ismini bile duyunca tüylerim diken oluyor, Hiç sevmiyorum niye acaba..
ilerleyen yaşlarda sevebilirsin belki yada hiç sevmediğin biri kullanıyodur ondan dolayı gıcık olmuşundur
Çarşı karışsın ..en çok bize yarar...ben sıfır peşinde değilim...2.el temize düşmesinide beklerim 1 sene![]()
Metehan handuro gözünü seveyim nc700s i neden beğenmedin aç şu konuyu. Senin fikirlerin önemli bizim için. 17 ye falan temiz i var gibi bazen kafamı bulandiriyor o yüzden settirdim
Arkadaşlar ben bu motoru ciddi ciddi düşünüyorum.. Bu yıl kawasaki z250sl ile başlamayı planlıyordum ekipman ve herşeyi tamamladım ama yetkili satıcıların iş güzarlığı euro fırladı derken askıya aldım.. Fuarda mt25'i inceleyip almayı planlıyorum. Ama abs'li modelini istiyorum. Abs'li satışı türkiye'de yapılmayacağı yönünde çok söylemler var. Sizce istek üzerine abs'li modelini getirtme şansımızda varmıdır?
Abi sen inazumayı neden sattın? Memnun kalmadığın noktalar neydi yakıt, servis vs?
özelden yazarım dostum detayları...:cat:
aynen z250 sle odaklandım ama çocuk motoru gibi altımda sırıttı...
ganga onuda özelden yazayım hafta sonuzamazumayı satalı 2 yıl oldu neredeyse ahaha aga nerden yakaladın o detayı...
![]()
10bin devirde maximum tork. :queen:
Nası mt la bu. Tip güzelde motor olmamış.
O devirde çok rüzgar alacaksın zaten. Bide motor çıplak.
Tam onu diyecektim.O devire çıkana kadar tokat manyağı yapıyor rüzgar.Yani kalitesi diğer MT'ler gibi değil.Bilmiyorum gelince elleriz bakarızda sanki alelacele r25 i soyup piyasaya sürmüşler gibi.Hiçbir özveri yok.Ne ters amortisör,ne torkta oynama ne de o plastiğinde bir kalite görünüyor.Bi mt-125'e dokunun edin böyle kaliteli motor yok ama 125cc o da.Direk koy motoru 125 'e...İlla biz mi akıl verelim yamaha![]()