2016 fuar

28 inde gidicek arkadaşlar sabah erken gidin ögleden sonra igne atsan yere düşmez zor yürürsünüz

Arkadaslar park yeri var mi? Ben arabayla gelmeyi planliyorum ama otopark ucreti vs ne kadar bilgim yok

valla bende almanyadan gelecegim bu sene insallah hem akrabalari ziyarete hemde fuara.

bir kaç arkadaşım motorla gelmenin uygun olmayacağını, geçen sene 3-4 hırsızlık vakası olduğunu söylemişti. aklınızda bulunsun

Beyler şimdi dr'dan arkadaşım beni aradı motorbike dergisinde fuar bileti varmış bu ay!::haapppy:

DKN

bir kaç arkadaşım motorla gelmenin uygun olmayacağını, geçen sene 3-4 hırsızlık vakası olduğunu söylemişti. aklınızda bulunsun

bu yüzden motor fuarına motorsuz gidiyoruz :cherry: ağlanacak halimize de gülüp geçiyoruz :mrgreen:

Bilet için hangi derginin hangi sayısını almamız gerekiyor arkadaşlar.

Beyler şimdi dr'dan arkadaşım beni aradı motorbike dergisinde fuar bileti varmış bu ay!::haapppy:
dergi nekadAR acep :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Biz bursadan gelmek istiyoruz yenikapıda feribottan indimi fuar merkezine nasıl ulaşırız??

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------

Biz bursadan gelmek istiyoruz yenikapıda feribottan indimi fuar merkezine nasıl ulaşırız??

dergi nekadAR acep :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------

Dergi 7 TL. Yenikapıdan sahilden E-5 ya da Vatan Caddesinden E-5 e bağlanıp Atatürk Havalimanına doğru gideceksin liman yolu ikiye ayrılır soldan devam edeceksin. Zaten tabelaları takip et bulursun.

Hocam bu dergi d&r da var midir? Yada sok markette vs. Bu ayki sayidinda kesin bilet var mi kaynak link vs atar misiniz?

Öğlen arkadaşım aradı dr dan Volkan abi yeni sayı motoron dergisi daha gelmedi ama motorbike dergisi şubat sayısı geldi içindede fuar bileti var dedi.Hatta kendide almış ben şimdi bu öğlen yemek molasında alacağım dergimi ve biletimi İNŞAALLAH !Yapabilirsem biletlerin resmini yüklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar