2016 fuar

sanırım gelemiyeceğim ama elimden geleni yapıcam çok istiyorum oraya gitmeyi :)

28 şubatta burdan gazı bi koyacam 3,5 saat sonra fuar merkezindeyim inşallah ::gazla::

valla fuar gelmeden zamlara geldı hemde oyle boyle degıl en alt modellere bıle 1000 lıra zam var bırde sıgorta belası hayatımda ılk kez motor alacagım kısmetse oda bıze denk geldı ıyımı

Beyler biletleri nerden temin ediyoruz?

yakınlardaki herhangi honda veya yamaha bayine gidip alıyorsun bayilere ücretsiz bilet geliyor zaten ,önceden alışverişiniz varsa kesin alırsınız vermezlerse rica edin ,öğrenciyim para falan yok deyin bir şekilde alın bileti , geçen yıl kaç paraydı giriş bileti

Sabiha Gökçenden fuar alanına ne kadar sürer arkadaşlar?

Sabiha gökçenden kartal metroya araç var mı bilmiyorum ama illaki vardır kartal metrodan ayrılık çeşme 40 dk oradan marmaray 15 dk oradan da havaalanı metrosu 40 dk sürse yaklaşık 1.5 saat sürer. Sabiha gökçen kartal arası da yarım saat desek 2 saat civarı sürer yol.

Otobüs seferlerini sorgulatıyorum, Dudullu'dan Alibeyköy'e 20 dakikada gidilir mi?Yada Gebze'den Alibeyköy'e 50 dakikada?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maxi scooter ile gidicem varmı Kartal gidicek arkadaş 2 arkadaş gidebiliriz inşallah yağmur yağmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar