Al benden de öyleevden çıkacam 10 dk. sonra fuardayım,hemde beleş![]()
Arkadaslar park yeri var mi? Ben arabayla gelmeyi planliyorum ama otopark ucreti vs ne kadar bilgim yok
Arkadaslar park yeri var mi? Ben arabayla gelmeyi planliyorum ama otopark ucreti vs ne kadar bilgim yok
bir kaç arkadaşım motorla gelmenin uygun olmayacağını, geçen sene 3-4 hırsızlık vakası olduğunu söylemişti. aklınızda bulunsun
bir kaç arkadaşım motorla gelmenin uygun olmayacağını, geçen sene 3-4 hırsızlık vakası olduğunu söylemişti. aklınızda bulunsun
Ben geçenlerde yaya geldim ama park yeri varmış! Fuar çıkışında gördüm.Hatta ücretsiz diye hatırlıyorum.Ancak çok yoğun olabilir.
Motorbike dergisi şubat sayısı :cat:
dergi nekadAR acepBeyler şimdi dr'dan arkadaşım beni aradı motorbike dergisinde fuar bileti varmış bu ay!::haapppy:
dergi nekadAR acep
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
Biz bursadan gelmek istiyoruz yenikapıda feribottan indimi fuar merkezine nasıl ulaşırız??
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
Biz bursadan gelmek istiyoruz yenikapıda feribottan indimi fuar merkezine nasıl ulaşırız??
Hocam bu dergi d&r da var midir? Yada sok markette vs. Bu ayki sayidinda kesin bilet var mi kaynak link vs atar misiniz?