- Konu Yazar
Herkese merhaba, uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var.Şu anda Cbr 250 kullanmaktayım.Normalde Naked motorlara çok sıcak bakmıyorum fakat gücü ve fiyatı itibariyle Mt-07 epey kafamı kurcalıyor.Fakat öbür yandan da görünüşüyle dikkat çeken Cbr 500r var.Güç olarak Mt - 07 kesinlikle daha atak ve güçlü bir alet fakat rüzgar konusu beni epey bir düşündürüyor.500r ise fiyat olarak Mt-07 ile tamamen aynı ve görüntüsüyle ss gibi dursada hızlanması 140-150 den sonra çok düşüyor ve 188 km son hıza sahip.Şimdi ben son hıza takıntılı değilim fakat motoru alıpta 2-3 ay sonra sıkılmak istemiyorum bu güç konusunda.:silent:
Genellikle şehir içinde kullanan birisiyim, bu iki motor arasında seçiminiz nasıl olur?Özellikle bu motorları kullanmış veya arada kalıp seçim yapmış yada Cbr 250 'den Mt-07 ye geçipte memnun olan yada olmayan(özellikle rüzgar konusunda) arkadaşlar bana bilgi verebilirse gerçekten çok memnun olurum.Teşekkürler.
Genellikle şehir içinde kullanan birisiyim, bu iki motor arasında seçiminiz nasıl olur?Özellikle bu motorları kullanmış veya arada kalıp seçim yapmış yada Cbr 250 'den Mt-07 ye geçipte memnun olan yada olmayan(özellikle rüzgar konusunda) arkadaşlar bana bilgi verebilirse gerçekten çok memnun olurum.Teşekkürler.