Bak şimdi alındım , simit sarayı racercısı demeni beklerdimbindiniz bir alamete gidiyorsunuz kıyameteAcayüp zaten şahsına münhasır yılların kafe racercisi...
Kotam doldu :\
Konunun başında arasında ki 7 farkı sormuştunuz, bende bu şekilde anlatmaya çalıştım. Dahası da var isterseniz.
Konunun başında arasında ki 7 farkı sormuştunuz, bende bu şekilde anlatmaya çalıştım. Dahası da var isterseniz.
tabiki isteriz ama bir sonraki sayfada
bu tarz klasik motosiklet sevenler için (ben gibi) arada pek fark yok bence. sürüş tarzınız biraz daha spor ise bonneville, daha "cruiser" tarzı ise w800 olabilir. benim imkanım olsa w800 tercih ederdim. bonneville'nin çevirdiği devirin yarısından daha az devir çeviriyor ve bu benim sürüş şeklime daha uygun. inşallah günün birinde...
Henüz W800 deneme fırsatım olmadı fakat en kısa zamanda elime geçerse deneyeceğim, teknik ve yüzeysel açıdan bakıldığında dedikleriniz doğru olabilir, tarihsel ve dünya genelinde fun clubları veya grupları olsun bunlar da fark yaratıyor. Tabiki kalite-işçilik-malzeme orantısı diğer markalarda da yüksektir ama klon olarak nitelendiriyorum çünkü Cafe-Scrambler-Tracker ingilizlerin işi zaten firma olarakta bakıldığında BSA-Ariel-Royal Enfield-Triumph-Norton gibi markalar çok eskiye dayanıyor. Hatta Bu markaları (Harley Davidson dahil) Türkiye'ye ilk getirenler de BURLA BİRADERLER isimli bir firma yahudi bir aile zamanın eski iş adamları... 1940-46 yılları arasında getirtmiştir.