2014 Triumph Bonneville T100

10 sene oldu ben Korlas ailesini tanıyalı, bana hiçbir şekilde yanlışları olmadı, aksine birçok firmaya göre de ilgi-alaka birçok konuda da çok iyiler. Ticaretin içinde olduğunda, herkesi memnun edemezsin. Netice de Bağdat Caddesi gibi bir ortamda öyle bir motosiklet mağazasını işletmek kolayda değil. Bende eski tanırım onları, hatta onların yanında motosiklete başladım, diyebilirim.

Rodajı bittikten sonraki bakım ücretini bi yazar mısınız lütfen ?
Geçen bizim arkadaştan 420-450tl gibi bir rakam almışlardı da, oha ne oluyoruz demiştik.

yakından inceledim, güzel makina yapmışlar. Kesinlikle tarzım değil ama kendini gösteriyor

Sonunda FLY SCREEN'im geldi ve bugün Korlas'ta takıldı.

Skid Plate olmadan olmaz, alt koruma şart.

Kilitli depo kapağımızda tamamdır.

Motor koruma demiride olmazsa olmazlardan, teslim aldığım gün taktırmıştım.

Detayları paylaşmak istedim :) Hayırlı Ramazanlar ve keyifli sürüşler dilerim.

Bi'de sesini sürüşte duyabilse idik, şöyle tam devri yemeden, ve devri kapatmak üzere iken çıkan bass'lı sesi::gazla::

Bi'de sesini sürüşte duyabilse idik, şöyle tam devri yemeden, ve devri kapatmak üzere iken çıkan bass'lı sesi::gazla::
Amatörce çekilmiş bir video var aslında fakat ne derece işlevsel olur bilemiyorum, işlemden geçmesi gerekir. Fakat ilerleyen zamanda bir şeyler ayarlamaya çalışırım, stok haldeki sesini. Şöyle söyleyeyim; Özellikle gazı kapatıp, devir düştükçe egzosların patırdaması çok lezzetli bir ses veriyor, ortalığı inletecek kadar desibele sahip değil.

Amatörce çekilmiş bir video var aslında fakat ne derece işlevsel olur bilemiyorum, işlemden geçmesi gerekir. Fakat ilerleyen zamanda bir şeyler ayarlamaya çalışırım, stok haldeki sesini. Şöyle söyleyeyim; Özellikle gazı kapatıp, devir düştükçe egzosların patırdaması çok lezzetli bir ses veriyor, ortalığı inletecek kadar desibele sahip değil.

:), ortalığı inletecek sesi olsa idi başka klasmanda apaçi(şu tanımı mok ettiler ya ona yanıyorum)motoru olurdu, triumph klasik sesi naif ama, kızdırmaya gelmez devir boğukluğunda bass'lı sessizliği kast ettim,bana senfoni gibi gelmiştir hep:cat:

Gerçi o sesi yakalamak kolay olmaz haklısınız ancak süren hiss edebilir.

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı uğurlu olsun, hayallerimdeki motosikleti almışsınız :) bundan dolayı bol paylaşım yapmazsanız darılırım bilesiniz :) rengi de aksesuarları da ayrıca çok güzel olmuş, keyifle kullanın başka bi motosiklete de bakmayın çünkü olayın bittiği yerdesiniz :)

hayırlı olsun...

üstad sen niye yoktun ne zamandır??

öncelikle hayırlı uğurlu olsun, hayallerimdeki motosikleti almışsınız :) bundan dolayı bol paylaşım yapmazsanız darılırım bilesiniz :) rengi de aksesuarları da ayrıca çok güzel olmuş, keyifle kullanın başka bi motosiklete de bakmayın çünkü olayın bittiği yerdesiniz :)
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Motosikletimden çok memnunum gerçekten hoş ve kolay bir kullanımı var. Çok yeterli ve kesinlikle yorucu olmayan bir model.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

hayırlı olsun...

üstad sen niye yoktun ne zamandır??

Sorduğun için teşekkür ederim, motosiklete bir süre veda etmiştim, pek fazla siteye de girmez oldum. Malum site eskisi kadar keyif vermemeyede başladı.
Falan filan... :)

Sorduğun için teşekkür ederim, motosiklete bir süre veda etmiştim, pek fazla siteye de girmez oldum. Malum site eskisi kadar keyif vermemeyede başladı.
Falan filan... :)

ilgi alanlarını ilgiyle takip ediyodum, görsel şölen resmen:)
motora döndüğüne sevindim. paylaşımlarını beklerim

ilgi alanlarını ilgiyle takip ediyodum, görsel şölen resmen:)
motora döndüğüne sevindim. paylaşımlarını beklerim

Teşekkür ederim :) mutlu oldum. Görüşmek üzere, elimden geldiğince fotoğraf ağırlıklı paylaşımlar yapmaya çalışacağım.

Bugün kargodan sıpariş verdiğim bir ürün geldi, sizlerle de paylaşmak istedim, ilerleyen zamanlarda çeşitli süsleme ve aksesuarlar ile görüşmek üzere :)

Çok hoş gerçekten, özellikle arkadan görünüşünü çok beğendim, oturaklı duruyor. Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :)

zevklerimizin benzer olduğunu söyleyebilirim...mükemmel görünüyor...güle güle kullanmak nasıp olsun..Kullandıkça deneyımlerını aktarırsan çok sevinirim...

Teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize çok sevindim.

Orjinal Triumph'a ait Sixyt8 tank pad kiti uygulaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar