2014 Model MT-07 alınır mı?

Motosikleti
Dominar 250, 450SR
300'e 2014 model abssiz MT-07 alacağım. Motorun geçmişini vs. biliyorum bakımları her şeyi tam kullanıcıları da bilinçli insanlardı. Motor mekanik ve kozmetik olarak gayet iyi. Alsam satarken sorun yaşar mıyım acaba zararına satmak zorunda kalır mıyım veya satması uğraştırır mı? Abssiz ve 2014 model olmasından dolayı bunları düşünüyorum.

Motosikleti
D400
abs olmayan motoru almayın, aldırmayın, kullanmayın, kullandırmayın.

eski ns200 de abs yok diye hep ona göre gidiyordum hatta bu motoru alınca da 6 ay abs e sokmadım.

şimdi nasılsa abs var diye pata küte kullanıyorum sanırım haftada 1 garanti düşmekten kurtarıyor beni.

bundan abssiz motora geçersem muhtemel alısana kadar yere yapışırım sürekli ;D

Özetle:

Katılıyorum abs hatta mümkün ise kaydırmalı debriaj şart.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Madem bakım geçmişi ve geçmiş kullanıcılarını biliyorsunuz, fiyattan bağımsız konuşayım; alınır. Satacağınız zaman da siz de fiyatını uygun tutarsınız, satılır. Arkadaşların dediği gibi Abs olmaması bir handikap, aman dikkat.

Motosikleti
Motorsuz
eski ns200 de abs yok diye hep ona göre gidiyordum hatta bu motoru alınca da 6 ay abs e sokmadım.

şimdi nasılsa abs var diye pata küte kullanıyorum sanırım haftada 1 garanti düşmekten kurtarıyor beni.

bundan abssiz motora geçersem muhtemel alısana kadar yere yapışırım sürekli ;D

Özetle:

Katılıyorum abs hatta mümkün ise kaydırmalı debriaj şart.
Reis zaten ABS'yi devreye sokmadan frenleme yapman her türlü daha iyi eski alışkanlıklara geri dön :D

Motosikleti
Dominar 250, 450SR
Madem bakım geçmişi ve geçmiş kullanıcılarını biliyorsunuz, fiyattan bağımsız konuşayım; alınır. Satacağınız zaman da siz de fiyatını uygun tutarsınız, satılır. Arkadaşların dediği gibi Abs olmaması bir handikap, aman dikkat.
Abssiz motor sürmeye alışığım ama satıştan korkuyorum motor 50binde ben satacağımda 60 70bin olur çok zarar eder miyim satarken sizce

Motosikleti
Dominar 250, 450SR
tamamdır arkadaşlar teşekkürler bütçem artınca yüksek modelli düzgün bir 07 alırım veya başka bir motora bakarım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abssiz motor sürmeye alışığım ama satıştan korkuyorum motor 50binde ben satacağımda 60 70bin olur çok zarar eder miyim satarken sizce
Tabi ki zarar edersin. Bir de o ara bloğun başına bir iş gelirse yandı gülüm keten helva.

Aldığı motoru satarken zarar etmeyen kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmez.

Motosikleti
yok:(
bence sakat iş. ben kolay kolay abs'yi devreye sokmadan kullanıyorum ağırlıklı kombine fren kullanırım. Önde çok nadir abs kullanmışımdır ama arka öyle değil arka kısım çok giriyor ve itiraf etmeliyim abs'yi arkada devreye sokmadan kullanma işinin inceliğine henüz gelemedim. çok hafif kullansamda yeterli gelmiyor o yüzden abanıyorum bazen tabi ki motoru durduran frenin arkası olmadığının farkındayım duruma verdiğim şerbetlerin üzerinde halen çalışıyorum. panik anında muhtemelen arkada abs olmasaydı bu kullandığım motoru sanırım 5 kez felan yanlayarak devirmiştim.

Motosikleti
Yok
Satarken zarar, bilinmez ki, kısmet meselesi belki de biraz.

Hiç unutmuyorum, sene 2021 ya da 2022, Xmax 400 almıştım, sıfır kilometre 60.000₺ civarına (galiba biraz fazlasınaydı).

1 seneden biraz daha fazla kullanmıştım ve 190.000₺'ye satmıştım.

O da şöyle, abidik gubidik elemanlarla uğraşmayayım diye, motorun satışını bu piyasanın içinde olan bir arkadaşıma vermiştim. 20.000₺ de o koymuşsa üstüne, 210.000₺'ye gitti motor belki de. (Tabii şu da var, motorum 4.500-5.000km. civarındaydı ve üzerinde tek çizik dahi yoktu - ne yan yatma, ne sürtme, ne kaza - tıpkı fabrikadan çıktığı gibiydi.)

Sıfır alıyorsun, ikinci el olarak satıyorsun ve 1 seneden biraz fazla bir zamanda %300'den fazlasına satıyorsun.

Böyle bir dünya yok, inanamamıştım buna.

Tabii o zamanlar piyasa daha farklıydı herhalde şimdikinden, Yamaha her ay düzenli zam yapıyordu tüm modellere, öyle bir zamana denk gelmiştim, ve ticari olarak bayağı kazançlı çıkmıştım bu işten.

Kim bilir, belki senin MT-07'yi satacağın zamanda böyle tuhaf bir şey olabilir piyasada - ama tabii olmayabilir de.

Başta dediğim gibi, kısmet. Alırsan hayırlı olsun şimdiden.

300'e 2014 model abssiz MT-07 alacağım. Motorun geçmişini vs. biliyorum bakımları her şeyi tam kullanıcıları da bilinçli insanlardı. Motor mekanik ve kozmetik olarak gayet iyi. Alsam satarken sorun yaşar mıyım acaba zararına satmak zorunda kalır mıyım veya satması uğraştırır mı? Abssiz ve 2014 model olmasından dolayı bunları düşünüyorum.
2021 Model MT07 almama rağmen 1 2 kusur çıktı kullanıcıları bir tık apaçi tanıdık olmuş olsa da motoru alan kişiler direkt genelleme yaparak bakıyorlar ondan dolayı eski kasa ve ABSli olması fiyatını aşırı düşürüyor . Fiyatı bana bir tık abartı geldi üstüne 60 70 daha koyup yeni kasalarına bakmanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar