- Konu Yazar
adem sana cbr gitmez atrçı dan dolayı
inazuma iyi güzel de biraz pahalı sanki gene de sen bilirsin
üzerine şu kadar daha ekle şunu al demek isterim ama bilemiyorum sıfır inazuma fiyatına çok güzel 650cc enduro seçenekleri var
mesela f650 olmadı aprilla pegaso vb tarz da motorlar da var
aslından boy 1.80 civarı olsa sana kle al bak keyfine derdim ama senin boy kurtarmaz hatta şehir içi sıkışık trafikte bile bana bile büyük gelir
sağol fatih. Belki nc 700 falan düşünürdüm ama o dediğin gocaman motorlarla olmaz. Ben kullanışlı bişey istiyom. Sağol ganga :rendeer:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
açıkçası inazuma benim pek hoşuma gitmedi oturuş pozisyonu bana göre değil hele yan ayak pegleri bana çok yanlış konumlanmış gibi geldi ayaklar penguen gibi kalıyor ayağı yere koyunca tasarım olarakta ön çamurluk çok kaba geldi bana egzozlar çok dışa bakıyor cbr bence çok güzel tasarlanmış ve oturuş pozisyonu bana göre çok rahat zaten binince sende kendine göre düşünürsün hangisi hoş gelirse alırsın şimdiden hayırlı olun![]()
ama oturuş pozisyonu tam bana göre.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Aslında içinizden "Ben inazuma istiyorum, bana inazuma lazım. Ekonomik nedenlerden cbr çekici geliyor ama biri beni inazumaya ikna etsin." diyorsunuz gibi geldi bana :king:
başka modellere pek ısınamadım be arkadaşım
ramizan sağol dostum