2012 Suzuki V-Strom 650 (Foto Galeri)

yaaa ben bu motoru youtubeden görmüştüm benim sevdiğim dl v strom 650 nin içine etmişler offfffffffffff offfff
iğrenç etmişler yazık günahhhhhhhhhhh:pale:

ayıp değil mi bu tasarım şimdi daha mı iyi yan grenaja bakın !! şu kafanın şekilsizliğine bakın birde eskisine bakın

Suzuki kendi kendine bacağına sıkmayı becermiş. Tebrik ediyorum kendilerini. Akıcı çizgiler yapalım, agresiflikten uzaklaşalım mantığına kurbağa ya çevirmişler canım motoru. Eskileri gibi imkanı yok satmaz türkiye de bu tasarımla

tek sıkıntı far dizaynı bence...motora saçma sapan bir ifade vermiş...onun dışındaki detaylar bence hoş...

tek sıkıntının sadece far dizaynı olduğuna eminmisiniz?

yan grenajda çok beter olmuş
yenisi yukarda eskiside burda
Suzuki-V-Strom-650-XP-Front-Side-View-580x386.jpg

birtek arka plakalığın tasarımı hoş

Kocaman ön farları ve kaba görüntüsü çok daha güzeldi.Kendine has tasarımı vardı. :pale:

İçine etmişler güzelim motosikletin. :pr:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motorun eski tasarımınıda sevmemiştim.
Bunuda sevmedim.

biraz daha enduro havası vermeye çalışmışlar ama eskisinden iyi olmamış çok berbatta olamış.

Biz türkler kalıplı motor seviriz bize uymadı kesinlikle ufak karenajlar:)

Teknik verilere bakmadım ama fotoğrafları görünce dl nin içine etmişler dedim.

Motor eskiden de tipsizdi, şimdi de tipsiz. Bunda şaşılacak bir şey yok. Adamlar çizgileri yenilemişler, yakında buna da gözlerimiz alışır. Motoru sağlam olsun da, tipini sonra düşünürüz.

Bence güzel olmuş ...çok sevdim bu modelini..eskisini hiç sevmezdim..çok kaba görünüyordu..

anladığım kadarıyla ön amortisörü yükseltmişler yani yerden daha yüksek gibi yeni modeli

Aslında bize kötü gelen bir yanı da bu amotrisör çubuklarının ortaya çıkması ve çamurluğun arkasındaki görüntü

bsd

eskiden koca kafası be büyük gözleri ile EŞEĞE benzerdi, şimdikinin kafası küçülüp boymu uzamış LAMA ya dönmüş.:)
(Lama=Güney amerikanın tüküren hayvanı)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar