Başka model olsa katılmazdım ama Drift ve Vulture modelleri için bu dediğinize katılmıyorum. Biri demiş Çin alınmaz, herkes diyor Çin alınmaz.. Bu motor cbf kadar rahat olmasada cbf ve ybr'den her konuda üstün bence.
Edit: Frenler hariç. O frenler insanı hayattan soğutur.
Haklısınız sonuçta ben çinli motor kullanmadım ama cfmotor modellerini çok beğendim test de ettim, yani bir önyargım yok, uzakdoğu iki tane sym motorum oldu.
Belirtmek istediğim şu mesela gitara başlamak istiyorsunuz, 100 tl'ye de gitar var ancak tellerinden, sapına, ağacından, sesine sizi müzikten soğutur. Bu şekilde hevesiniz kaçar ancak bilindik markaların en alt modeli bile her şekilde etüt için uygun gitarlardır.
Motorda öyle siz demişsiniz o frenler insanı hayattan soğutur. Fren en hayati konulardan biri lastik gibi, eğer ki motora başlıyorsanız bu kadar hayati konularda sıkıntı yaratacak marka model alınmamalı, işi piyangoya bırakmamalı, başlangıç motoru diye sizi motosiklet hevesinden soğutacak kadar riskli bir motor almamak lazım, bilindik markaların da sıkıntılı olanı var ancak istatiksel olarak daha düşük, yani riski daha az, acemi olan kişi ne fren ne teker ne malzeme kalitesini çok iyi bilebilir, bilmediği için de başına iş alabilir, bu aslında hız motoru ile de başlamaya da benzeyebilir, hiç bilmeden param çok deyip çok iyi ve güçlü bir modeli almak da aynı risk, ben olsam ya sıfır kendini kanıtlamış cf 150nk gibi ya da ikinci el bir bilindik marka alırım riskim az olur.