- Konu Yazar
Arkadaslar soz verdigim video ve resimleri bir de burdan paylasiyorum. Umarim begenirsiniz :cherry:
Yorumlarinizi bekliyorum :thumleft: :rendeer:
1080p veya 720p çözünürlükte izleyin mutlaka :queen:
http://www.youtube.com/watch?v=g7syB1qYhZw&hd=1
Genel Bilgiler:
Sehir: Ankara
Model: 2011 Ninja 250R
Aksesuarlar: (tumu motora ozel uretilmistir ve motorun orjinalligini bozacak tek bir kesme delme yapilmamistir)
- Yoshimura TRC full carbon fiber eksoz (TR'de yok bu model!) (gercek karbon fiberdir ve inanilmaz hafiftir. Bacaginizi korumak icin krom aparati bulunmakta ayrica ek olarak takilabilen desibel azalticisi var),
- Yoshimura Bar Ends,
- K&N Hava Filtresi,
- Puig siyah racing on cam,
- Sinyal entegreli Custom LEDs USA Ninja250R Clear LED stop-Inanilmaz parlaklik (fren aninda programlanabilir sayida seri cakma ozelligi, acilista kisa demo mod-sinyal&stop flash-ve surekli demo mod acma),
- Custom LEDs USA LED Electronic Flasher Relay (sinyallerin cok hizli yanip sonmesini engeller),
- Custom LEDs USA Stage II Load Equalizer (sinyallerin ve paneldeki sinyal lambasinin surekli yanmasini engeller),
- Proton USA Ninja250R gomme LED sinyaller-Inanilmaz parlaklik (3 modlu:normal, flashli, yavas yavas yanip sonme ve surekli acik modu),
- Ninja250R Plakalik iptal kiti (resimdekilerin haricinde uzerine plaka lambasi ve sinyalleri de monte edebileceginiz ikinci bir alternatif plakaligi da mevcut),
- Ninja250R carbon fiber/aluminyum frame slider (grenaj koruma takozlari),
- Ninja250R carbon fiber/aluminyum swing arm slider (arka masa koruma takozlari/arka sehpa aparati),
- Uzunluk ve mesafe ayarli, dusme durumunda katlanan aluminyum manetler,
- Bikers Ninja250R ön fren hidrolik kapagi,
- Bikers Ninja250R arka fren hidrolik kapagi,
- Bikers Ninja250R hidrolik kapak koruma parcasi,
- Bikers Ninja250R on fren kaliperi,
- 150lik Pirelli Diablo Rosso II lastik,
- Keiti vida takimi,
- Keiti tank pad,
- 3M USA ithal carbon fiber yan panaller ve zincir koruma,
- Osram Night Racer uzun/kisa beyaz ampuller,
- v.s. v.s.
Produksiyon:
Bu arada motoru Mayis/Haziran gibi satmayi dusunuyorum arkadaslar. Ninja 250 dusunen arkadaslar ilan verene kadar buran ozel mesajla bana ulasabilirler (Model: 2011, Trafige cikis: 16.07.2011, KM: 4,600).