heyecanlanmalarına gerek yok zaten motor:farao::farao::farao:
Hacı mal bu işte uzağı yakını yok...olm uzaktan manken fotosu çekilir...bu koynuna alacağın makina...yakın olması daha güzel...
kesinlikle...:cat: valla cebefem daha bi kıymetlendi gözümde...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------
ya abicim bu kampanadan gına geldi...motor zevkimiz mi yok bize buna layık görüyorlar...yahu bir disk koy çokmu zor...
bu kadar mı çakma durur bir motor birde 4600 yıllık hedefleri kaç acaba:farao:
4.600!! Peh, peh! Ama bize müstehak, mobiletin gelişmiş hali şu modele gereğinden fazla değer verir, fanatiği olur, adamlara yok sattırırsan olacağı bu!
Japon müdüre benden de selam söyle ve arka çamurluk kısa olmuş az daha uzatmaları lazım diyorlar de!
Ayrıca pazar günü fuardaysan yanına gelebilirim, tel.açarım kapıdan alırsın. Bir eldiven almak istiyorum yardımcı olursun.![]()
anadolumun kötü şartlarının gözdesi kalender motoru arkası heybeli önü camlı plakası çerceveli yeri geldimi aynası yok modifiyeli bi apaçinin altında yaz demeden kış demeden kundura ve deri ceket arasında kasksız binilern canıım ybr ne hale gelmiş sosyete motoru olmuş :rendeer:
eski ybr daha şık ve kaliteli gözüküyordu be.. bu ne ya cidden kötü yani
CBF 150 ile yinede degişmem.....
bırak 4600 ü 5 para etmez bu yawwww çin motoru havası var üstünde....
ybr 125 ... hep dedim 125 cc kategorisinin tartışılmaz en iyisi.. sağlam kendini kanıtlamış bir motor. kullanıcıları genelde memnun ... 125 cc motordan istenileni fazlasıyla veren bir alet.. yaşadığımız ülke standartlarında yollara uyumlu .. hatta dünya turuna çıkılabilen bir alet..2010 da makyajlamışlar + enjeksiyon koymuşlar .. binmeden bişey demek mümkün değil. ama motorda bir değişiklik yapılmamış gibi.. eksozu bence çok şık olmuş.. ön grenaj rüzgar direncini azaltacak.. fiyat neye göre pahalı çin çen çonlara göremi pahalı .. kategorisinde efsane olmuş bir motor hakkında yorum yapıyoruz. yamahayı bilenler yedek parçada fiyatların diğer japonlara oranla çok daha uygun olduğunu bilir.. ben hem yeni şeklini hemde fiyatını uygun buldum ...
allah aşkına şu motora o para verilirmi yaaar:
yamaha kendini bulunmaz hint kuması sanıyo bence o kadar cok satılık 2.el ybr varki millet neden satıyo hep büyültme falan dio başka 125 likler kullanılmıyomu onlar büyültmüyomu sanki yamahayı kınıyalım arkadaşlarhem fiyat hemde kalite hemde görünüş oalrak
![]()
ben bu motorum kalitesinden iyice şüphe etmeye başladım neden derseniz geçen sevise gittim 6bin küsürde ybreye silindir attılar![]()
heyecanlanmalarına gerek yok zaten motor:farao::farao::farao:
edremitli yapmaaaaa![]()
Evet arkadaşlar Yamaha Beldeyamadan ayrıldıktan sonra bu sene herşey değişir diye umduk...ama tabiki hataydı...bu makina 4600 tl ye satılacak bayilerde...
Kafa TVS Apaçi kafası...
Depo XT 660 deposu...
Stoplarda Kanuni racer 200 havasında...biraz toplamaya çalışmışlar iri görünsün diye ama ybr o tıfıl görüntüden bir türlü kurtulamamış...
fiyatıda tuzlu 4600 gayme...edermi...etmez...r: plakayla 4800...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
son olarak admin skulla bi fotomu koyayımda bundan sonraki banlarımı düşünürken lehimde bir katkısı olur belkim...:queen:
![]()
allah aşkına şu motora o para verilirmi yaaar:
Göstergeye dikkatli bakarsak enjeksiyon işaretini görürüz.Tam ortada!