2010 YBR 125 Fuardan Fotolar Fiyat 4600 TL

arkadaşlar ybr 125 şekilsiz olmuş ama kusura bakmayın toz kondurmadığınız cbf150'ninde ondan kalır bi yanı yok bence :cherry:
cbf 'e yandan bakıldığında ön kafa sonrası bir mopet havası var özellikle arka kuyruk tasarımı hiç hoş değil eksozda öyle..

bırak 4600 ü 5 para etmez bu yawwww çin motoru havası var üstünde....

Süper Moderatör (BBRR)
ybr 125 ... hep dedim 125 cc kategorisinin tartışılmaz en iyisi.. sağlam kendini kanıtlamış bir motor. kullanıcıları genelde memnun ... 125 cc motordan istenileni fazlasıyla veren bir alet.. yaşadığımız ülke standartlarında yollara uyumlu .. hatta dünya turuna çıkılabilen bir alet..2010 da makyajlamışlar + enjeksiyon koymuşlar .. binmeden bişey demek mümkün değil. ama motorda bir değişiklik yapılmamış gibi.. eksozu bence çok şık olmuş.. ön grenaj rüzgar direncini azaltacak.. fiyat neye göre pahalı çin çen çonlara göremi pahalı .. kategorisinde efsane olmuş bir motor hakkında yorum yapıyoruz. yamahayı bilenler yedek parçada fiyatların diğer japonlara oranla çok daha uygun olduğunu bilir.. ben hem yeni şeklini hemde fiyatını uygun buldum ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
heyecanlanmalarına gerek yok zaten motor:farao::farao::farao:

Hacı mal bu işte uzağı yakını yok...olm uzaktan manken fotosu çekilir...bu koynuna alacağın makina...yakın olması daha güzel...:p

kesinlikle...:cat: valla cebefem daha bi kıymetlendi gözümde...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:23 ----------

ya abicim bu kampanadan gına geldi...motor zevkimiz mi yok bize buna layık görüyorlar...yahu bir disk koy çokmu zor...

bu kadar mı çakma durur bir motor birde 4600 yıllık hedefleri kaç acaba:farao:

4.600!! Peh, peh! Ama bize müstehak, mobiletin gelişmiş hali şu modele gereğinden fazla değer verir, fanatiği olur, adamlara yok sattırırsan olacağı bu!

Japon müdüre benden de selam söyle ve arka çamurluk kısa olmuş az daha uzatmaları lazım diyorlar de!

Ayrıca pazar günü fuardaysan yanına gelebilirim, tel.açarım kapıdan alırsın. Bir eldiven almak istiyorum yardımcı olursun. :)

anadolumun kötü şartlarının gözdesi kalender motoru arkası heybeli önü camlı plakası çerceveli yeri geldimi aynası yok modifiyeli bi apaçinin altında yaz demeden kış demeden kundura ve deri ceket arasında kasksız binilern canıım ybr ne hale gelmiş sosyete motoru olmuş :rendeer:

eski ybr daha şık ve kaliteli gözüküyordu be.. bu ne ya cidden kötü yani

CBF 150 ile yinede degişmem.....

bırak 4600 ü 5 para etmez bu yawwww çin motoru havası var üstünde....

ybr 125 ... hep dedim 125 cc kategorisinin tartışılmaz en iyisi.. sağlam kendini kanıtlamış bir motor. kullanıcıları genelde memnun ... 125 cc motordan istenileni fazlasıyla veren bir alet.. yaşadığımız ülke standartlarında yollara uyumlu .. hatta dünya turuna çıkılabilen bir alet..2010 da makyajlamışlar + enjeksiyon koymuşlar .. binmeden bişey demek mümkün değil. ama motorda bir değişiklik yapılmamış gibi.. eksozu bence çok şık olmuş.. ön grenaj rüzgar direncini azaltacak.. fiyat neye göre pahalı çin çen çonlara göremi pahalı .. kategorisinde efsane olmuş bir motor hakkında yorum yapıyoruz. yamahayı bilenler yedek parçada fiyatların diğer japonlara oranla çok daha uygun olduğunu bilir.. ben hem yeni şeklini hemde fiyatını uygun buldum ...

Sevgili barış.....
Yukarda olumsuz eleştiriler yazanların motorlarına baksana... Ya Panda gibi CBF ci ya da çançinçoncu genelde.....
Pandanın gazına gelip alayı saydırmış...... :p:p:p
Bence görüntüsü fena değil... Ama fiyatı biraz pahalı.... Kalitesini de binmeden anlayamayız.... Eski çizgisinde ise uzun ömrü ile verilen parayı hakeder diye düşünüyorum....:cat::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fiyatı biraz pahalı ama fazla değil, 4300 civarı olması gerekirdi. :p
Honda,Ybr'yi alt edebilecek Cbf125'i piyasaya soksa ve Cbr125 fiyatlandırmasına gitse fiyatı İnnova 125i kadar olurdu.4270:bounce:

Ybr 125 ayarında olmuş,ancak yuvarlak farlı olan 2009 modelden sonra kumar oynanmış,herkezin zevkine hitap etmeyebilir,ki yorumlar öyle.

4600 degilde 2600 eder galiba.nede olsa benim 89 daki mobiletin biraz gelişmiş hali :queen: bu devirde inatla hayla kendilerini geliştirmiyorlar bu adamlar.ve ya Türk milletine özel kıyak mı desek

enjeksiyon olayı fiyatı artırır diye düşünüyorum, yoksa cbf150 daha güzel ve ucuz :)
Tip olarak ybr125 böyle devam eder. Tip isteyenler ybr250 ye baksınlar :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
son olarak admin skulla bi fotomu koyayımda bundan sonraki banlarımı düşünürken lehimde bir katkısı olur belkim...:queen:

SANY0652-1.jpg
[/QUOTE]

hani sen konuşmayacaktın selam sabah vermeyecektik bunun adı ne oluyor şimdi :queen::queen:

Biraz eti mundar etmiş yamaha, enjeksiyon olayı herşeyi değiştirir tabi.Eğer yakıtı 2.5 litrenin altına düşerse tipe mipe bakmaz millet alır. Ama bir kez daha Cbf 150 sahibi oldugum için kendimle gurur duyuyorum.Motorumu seviyorum uleeyyn (Teşekkürler yamaha):cherry:

allah aşkına şu motora o para verilirmi yaaa :pr:

yamaha kendini bulunmaz hint kuması sanıyo bence o kadar cok satılık 2.el ybr varki millet neden satıyo hep büyültme falan dio başka 125 likler kullanılmıyomu onlar büyültmüyomu sanki yamahayı kınıyalım arkadaşlar :) hem fiyat hemde kalite hemde görünüş oalrak :)

ben bu motorum kalitesinden iyice şüphe etmeye başladım neden derseniz geçen sevise gittim 6bin küsürde ybreye silindir attılar :(

heyecanlanmalarına gerek yok zaten motor:farao::farao::farao:

edremitli yapmaaaaa :(

Ybr konusunda ne kadar tecrübelisin bilmiyorum,ama serviste gördüğün 6000km de silindir atılan motordan etkilendiysen ybr'nin hakkını yiyorsun.6000 de ybr'ye silindir atıran adamın nasıl motor kullandığını görmek isterdim,0 motora yağsız binersin 50 km sonra silindir piston ne varsa eline alırsın.

Bu kadar ybr düşmanlığı ve çığırtkanlığı yapmana gerek yok kalitesi ortada bir motor sen o dediğin 2. el 250 GTR al ilk parça değişiminden sonra tekrar görüşelim.:cherry:

Motor pahalı,enjeksiyondan başka + yok gibi,bizim eski modellere gün doğdu:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
YBR 125'de elektronik kontrollü (solenoid valf sanırım) karbüratör var.

Egzoza da yapılan eklemelerle (o yüzden füze gibi egzoz) Euro 3'e uyumlu hale getirmişler.

Unutmayın CBF 150 Euro 3 uyumlu değil.

Önümüzdeki yıl eğer hükümet bir daha erteleme yapmazsa (2009 Aralık sonunda geçecektik stokta Çin'limiz var diye ağlaştı hükümete yakın montajcılar ertelendi) CBF de Euro 3'e uyum sağlamak için enjeksiyonlanacak o zaman fiyatı artar.

Tasarımla ilgili serzenişleri okudum. Bu çok kişisel bir konu bence.

Sana uymayan bana uyar veya tam tersi.

Bence YBR yine satacaktır. Hele ki yeni karbüratörüyle CBF'den az yaktığı duyulsun ticari alanlarda (günde 300km yol yapan kurye kardeşlerimiz-ekmeğini taştan çıkaran adamlar tarafından) çok satılacaktır.

Slmlr
Brkn

Not: Kendi yaptığım skuter'den çapır 1. oldu En güzel motosiklet standına bekleriz.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
Evet arkadaşlar Yamaha Beldeyamadan ayrıldıktan sonra bu sene herşey değişir diye umduk...ama tabiki hataydı...bu makina 4600 tl ye satılacak bayilerde...

Kafa TVS Apaçi kafası...

Depo XT 660 deposu...

Stoplarda Kanuni racer 200 havasında...biraz toplamaya çalışmışlar iri görünsün diye ama ybr o tıfıl görüntüden bir türlü kurtulamamış...

fiyatıda tuzlu 4600 gayme...edermi...etmez...:pr: plakayla 4800...

SANY0628-1.jpg

SANY0629-1.jpg

SANY0630-1.jpg

SANY0631-1.jpg

SANY0632-1.jpg

SANY0633-1.jpg

SANY0634-1.jpg

SANY0635-1.jpg

SANY0636-1.jpg

SANY0637-1.jpg

SANY0638-1.jpg

SANY0639-1.jpg

SANY0640-1.jpg

SANY0641-1.jpg

SANY0642-1.jpg

SANY0643-1.jpg

SANY0644-1.jpg

SANY0645-1.jpg

son olarak admin skulla bi fotomu koyayımda bundan sonraki banlarımı düşünürken lehimde bir katkısı olur belkim...:queen:

SANY0652-1.jpg

harbi fiyata o h..aa diyorum yaa cosmuşlar harbi beldeyama yı aratır bu japonlar

abiler ben acil çıkıyorum işe...Halis abime istihkakını akşama veriririm kısmetse...:p

BBRR abiye too...hayatımızı düşük ccye adamışız bana sorun bu segmentdeki kıpraşmaları...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu motoru alıp hırpalamadan ,adam gibi kullanılırsa o paranın hakkını verir bu motor senelerce ..
kanuninin bir iki modelinden bile ucuz ,

SANY0652-1.jpg
[/QUOTE]

bu sakalın hali ne hacı kara kalem çalışması gibi olmuş kes hemennn bea:mrgreen:

allah aşkına şu motora o para verilirmi yaaa :pr:

Al bendende o kadar. Ayıp yahu, 125 cc motora 4600 lira para istiyorlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 ----------

Göstergeye dikkatli bakarsak enjeksiyon işaretini görürüz.Tam ortada!

O enjeksiyon işareti değil. Motor arıza lambası. Motora bağlı belli sensörler arıza verdiğinde o lamba yanar sen de aracını servise götürürsün. Modern ve pahalı otomobillerde 100-150 sensör bulunurken daha basit modellerde 15-20 sensör vardır. Buna kaç sensör bağlamışlar allah bilir.

Yorumlar inanılır gibi değil. Evet 4600 TL 125 cc motor için çok yüksek ve eleştirilecek tek yönü budur bence. 125 cc'nin max fiyatı 3500 TL olmalı.

Bir motorun başka motorlara benzemesi ne ifade eder anlamadım. Motorun tipi sizin hoşunuza gitmemişse motor kalitesiz mi oluyor ? Adam daha düne kadar 125 cc'de 1 numara olan bir motorun enjeksiyonlusunu yani daha iyisini yapmış (öyle olmasa emin olun piyasaya sürmezdi) ama bazı arkadaşlar bilgisizliklerinden işi motorun kalitesini tartışmaya kadar götürmüşler. Herkes birbirini desteksiz gaza getirip motoru eleştiriyor. Bir arkadaş da yazmış 6000 km'de silindir yaptıranı var diye. YBR gibi motor 6000'de silindir yaptırıyorsa ben önce onun kafasız sahibine nasıl kullandın diye sorarım.

Benim gözümde fiyatı hariç sırf enjeksiyonundan dolayı bile CBF 150'nin önündedir. Bildiğim kadarıyla enjeksiyonlu model bir iki senedir mevcuttu ama Beldeyama getirtmiyordu, bu da onlara kapak olsun. Umarım YBR 125 custom da gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar