aytskal'ın gönderdiği linki inceleyince ilk verdiğim tepkiyi kısmen de olsa geri alıyorum;özellikle İmpreza mutasyonu gibi demek r1 'e biraz haksızlık olmuş..
Sanırım ilk görüşte çoğunluğa bu kadar antipatik gelmesinin temel iki sebebi var;birincisi beklenmedik far grubu ikincisi de suzuki b-king tarzı şişkin ve abartılı hacimli egzostlar..
Farlara bi sözüm yok;bence şu anki halleri tasarımdaki geçiş dönemi sıkıntısı gibi duruyor.en azından ben öyle olmasını arzu ediyorum.Hava girişine ankastre dominant iki yuvarlak far,birbirine böylesi yakın mesafeli yerleştirilince şaşımsı bi ifade ortaya çıkarıyor.Ki bunun asıl kötü örneği bence kawasaki zx-10 r daki far grubudur.O farlarının motora verdiği imaj kişisel fikrim tam bi felaket!İşte r1'de de benzer durum bi sıkıntı yaratmış gibi..
Egzostlara gelince;kişisel anlamda oldum olası sevmemişimdir zaten bu tip egzosları ki r1 de görmek bende hayal kırıklığı yarattı.Her şeyden önce r1'in çoğumuzda bıraktığı "sanki şişmiş mi bu motor?" etkisinin temel sebeplerinden birisi bu abartılı egzoslar biraz da..İlginçtir,Yamaha'nın resmi sitesindeki 2008 ve 2009 r1 spesifikasyonlarını incelediğimde genişliğinin 5 mm azaldığını gördüm!(2008 model genişlik 28.3 inch = 71.8 cm/ 2009 model genişlik 28.1 inch = 71.3 cm).Özellikle yeni r1'in aksonometrik fotoğraflarına,egzosunu hesaba katmadan görmeye çalışırsanız demek istediğimi siz de fark edeceksiniz.elbette sevenleri de vardır ama tahmin ediyorum bu makineyi alacak çoğu kimse,kaliteli egzos firmalarının yeni r1'e uygun tasarımlarını bekleyip,çıktığı an makinelerindeki orjinal egzoslarıyla yer değiştirtecektir.
Sonuç olarak her ne kadar ilk bakışta hayal kırıklığı gibi dursa da,bence yeni r1 için biraz daha "gözümüzün alışması" için geçecek zamana ihtiyacımız var..:cat: