2008 Kymco Agility 125 R

125
3.jpg

125R
56391417qt5.jpg

Bayağı bir fark var.. 125R modeli kesinlikle harika.
Lastikler büyümüş.Arka fren disk olmuş.Ön taraf komple farklı.Sinyallerin bulunduğu kısım iyi olmuş,sele daha konforlu duruyor. vs.vs...

Eveet... Şimdi ne desem boş... Super 8 alana veya getirene kadar önce Super 9 u getirsin Silkar.

Yada şuan rüyalarıma giren x-citing 500 r ı bekliyorum.

Bu arada Kymco yeni sezondaki tüm modellerine ve özellikle R segmentine ABS fren ekliyor ve opsiyonel sunuyor.

Kymco Agility 125 büyük lastik , tasarım yeni... Artık hiç bi laf yada yorum yapılamaz hale gelmiş. Alınmaz da ne yapılır ? :)

Benim şahsi isteğim Kymco Agility 200 vxr yapmaları :) gerçekten şu kasaya people s 200 motoru taksalar o zaman keyfine doyulmaz :)

Hız konusunda da 120 gördüm , 130-140 a çıkıcak gibiydi ama tırstım.Dedim şimdi 2 hafta önce bi arkadaşım rahmetli oldu rüzgar yüzünden,arkadanda makas ata ata bi reno gelio,Burak dedim yavaşla. Durum bu. Ama bi gün bi gezi , toplantı yaparsak,pist kiralarsak sınırlarını zorlucam,patlarsa patlasın B planım hazır :) heheh

Bu arada bu Agility i satmıcam diyordum ama başka bir Agility ancak yerini doldurabilir heralde...

Her yönden süper bir motosiklet yaratmışlar. Özellikle 150 lik olanı fecidir. Telefon şarz ünitesi koymaları akıllıca. Lastikler zaten büyük,tasarım Agility tasarımı. Motor hacmi büyümüş.

Tek eksiği su soğutması olmuş.

Son düzenleme:
Acele bi ön inceleme yaptığımda gördüğüm kadarıyla 125lik motor 9,6hp gücünde,150likse 10,52 hp yani güçleri yine iyi hacme göre.Bu arada jantların büyümesi çok iyi olmuş sele de tam kafamdaki dizayn...
Bu arada ön taraftaki kısa cam çok iyi olmuş.Agility sahiplerinden bu uygulamayı yapan var mı?

bu arada başlığı açana teşekkürler....

bu motor gelirse en az 4.000 YTL'den açarlar kapıyı :farao:

ilk kullanıcılar için süper bi scooter valla bizim zamanımızda yok böyleleri:pr:

ya bide silkar yetkilileride burayı okuyor olabilir çaktırmayın:)

2.000 ytl'den bi kuruş fazla olsun almam :queen:

Muhtemelen 4.000 YTL üzerinde bir fiyata satacakları için 125'lik yerine 150'lilik olanını getirirler ama,
asıl önemlisi bu motorlar geldiğinde people s 200 ne olacak?

ben burdaki bayiye sorduğumda bu motor haziranın 10u gibi gelicekmiş ve fuar fiyatı 4200 ytl imiş ama bayilere herhalde 3000 3500 arası olabilirmiş ama b motora değer..... daha yeni katıldım aranıza:):):):):):):queen:

Kymco'nun sitesinde ağırlık 100 kg yazılmıştır. (50cc'lik model için olan ağırlık)
Gerçek ağırlık 114 kg olacaktır.

asm

4000 ytl ve civarı bir rakam yüksek bence.

Super8 ile yakın bir fiyatta olacaktır.

Kampanya vs. ile 3200'e falan satılır diye düşünüyorum.

Takas imkanı yaparsalar hemen gidip alırım valla.. Eski kymco yu getir yeniyi götür diye... Eski dediğimde 2008 çıkışlı 2 aylık motor :)

Ama beni bu hususta ilgilendiren tek şey modifiye parçalarını bulamamam! :(

Şöle Pollini yada Malossi uyumlu şeyler olsa ya,şenlensek biraz :)

Gaza geldim şimdi çıkıp Silkar a gidiyorum görüşmeye... Hem onlara bi teşekkür borcum vardı :) Çok sağlam bi motor sattıkları için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar