2008 Honda CBR 1000RR Fireblade gümbür gümbür geliyor...

bi hafta az bisi kalmis bekleyip gormek en iyisi,
umarim 600 gibi kese kese pireye cevirmemislerdir :silent:

boy

@NoVaRiX
güldürdün beni.
R1 varken diğerleri susar.
Sen de beni güldürdün.
boy varken de NoVaRiX susar... :mrgreen:

2008'de WSBK'da da bu yeni modelin performansını göreceğiz... Şimdilik James Toseland aşağıdaki motorla yarışıyor.

bbs_15_1.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mehmet abi : konuyla alakalı değil once tum arkadaslar dan ozur dilerim ama bi sorum olacak.moto gp ye bu yıl alınmayan istanbul park wsbk takviminde olacak mı?bir bilginiz var mı bu konuda?

aye eleman cidden motorun hakkını veriyor beee. koptummm:queen: :queen:
[YT]cjiydH3Mu8U[/YT]

Honda yine yapmis yapacagini, muazzam bi motor hakkaten :mrgreen: Gayet ciddi bi ortamda actim videoyu, zor tuttum vallahi gulmemek icin :) O ne tek tekere kalkmalar, yatmalar filan, suruculuk budur :p

güncel......................
video süper :mrgreen:

Son düzenleme:

boy

Güncel...
25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Altı gün kaldı ama ben meraktan ölüp göremiycem sanırsam :p

boy

2008cr7zy5.jpg

Yukarıda anlatılana göre; sinyaller Suzuki'deki gibi aynalara alınacak (yarış için avantaj, aynaları söktün mü sinyal de sökülmüş olacak). Motor çok daha kompakt olacak, yani küçülecek. Aynı zamanda güç artacak. İlginçtir yana alınan egsoz gözükmüyor, belki de MotoGP'deki gibi grenajın üzerinde bir delik olup oradan çıkacak.

valla eksoz bence kuyruk arasında olabilir gp tarzı ama eski kuyruk güzel bence 2006 kasa bence güzel elbet bunda dahada teknolojik olucaktır herbakımdan ama şüphelerim var photoshoplar yüzünden inşallah dizayn facia olmaz yoksa motor dedinmi honda kalite on numara ama bu değişik dizaynlar korkutuyor beni güzellik gitmesin performansı tartışmaya açmak abes zaten .

2008cr7zy5.jpg

Yukarıda anlatılana göre; sinyaller Suzuki'deki gibi aynalara alınacak (yarış için avantaj, aynaları söktün mü sinyal de sökülmüş olacak). Motor çok daha kompakt olacak, yani küçülecek. Aynı zamanda güç artacak. İlginçtir yana alınan egsoz gözükmüyor, belki de MotoGP'deki gibi grenajın üzerinde bir delik olup oradan çıkacak.

eğer kuyruk böyleyse bence hoş olmamış ama eksoz sanırım kuyruk arasında ölese stop ışıkları nerde derseniz onu bilmiom mesela benimki zaten de bekleyip görecez bakalım inşallah daha iyidir kuyruk bence kötü.

Son düzenleme:
Boy bugün ben de baktım foruma... 1000rr forumu...
Fuarda motor neymiş belli olacak bakalım.
Yukarıdaki haberdeki motor sadece bir dizayn...
Kuyruk kısmı pek hoş gelmedi gözüme. Fakat sinyallerin aynalara alınma fikri kullanışlı , her ne kadar sevmesem de.

Bence yeni 1000RR'ın egzozu çoook güzel olmuş.. Ama kıç kısmını bende begenmedim.. Güzel bir motora benziyor ya.. Ne desem boş.. Nasıl olsa alamam..

Dizayn olarak kuyruk ve egsozdan dolayı ben beyenmedim. Kuyruk çok komik durmuş. Tabi motor olarak ne olur ona yorum yapamam.
Birşeyi merak ettim;
Boy; Ruhsatta yazan güç ile tekere verilen güç aynı değilmiş. Bak ben bunu bilmiyordum :) Birşey daha öğrenmiş oldum. Peki bu güç neden farklı ? Neye göre değişiyor ?

@Carcharoth
Ruhsatta yazan güç ile tekere verilen güç aynı değilmiş. Bak ben bunu bilmiyordum :) Birşey daha öğrenmiş oldum. Peki bu güç neden farklı ? Neye göre değişiyor ?

mehmet abiye az önce aynı şeyi sordum verdigi cevap ise aynen burada

serhat:
bu tekerleğe verilen güç nasıl oluyor da bu kadar düşüyor?

boy:
teknoloji..
her motosiklet motordan aldığı gücü aynı oranda tekerleğe aktarmaz
gücü tekere aktarırken güç kaybı olur
en az güç kaybı da her zaman hondadadır

teşekkürler mehmet abi.. sağol verdigin bilgiler için.. :cat::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar