2007 Motosiklet Yarış Sezonu Başlıyor - Yarış Takvimi Açıklandı

Tühh yaa , Mehmet ne yapacağız :) Gelemem valla :p İzlemem lazım seni, çare bul :cherry: :wiinkk:

Tühh yaa , Mehmet ne yapacağız :) Gelemem valla :p İzlemem lazım seni, çare bul :cherry: :wiinkk:

allam yaa senin izlemen lazımda bizim izlemememiz mi lazım:p

yarışlara giden arkadaşlar amatör kamera ile çekim yapsada olur. böyle imkanı olan yok mu?:pale:

Benim ki daha önemli sen sus :p :cherry: :cherry: Dimi Mehmet :cherry: :wiinkk:

edy

kendi ülkemizde düzenlenen yarışları TV'de izleyemiyoruz. ne kadar acıklı dimi? garip TV programları reyting aldıkça biz yarışları biraz zor izleriz. keşke insanımız spora daha çok reyting verse.

levent abi, bana da sürpriz oldu. :)

Herkesi tek tekerle geçecem :p :queen:

Erkin sen hala askere gitmedin mi :)

Hayir gitmedim henuz. Okul bitti ama surtuyorum ortalikta:)
Hakki kusura bakla sana basarilar dilemeyi unuttum Nemrut ismi hatirimdan cikmis:pr:
Sende Cbr 125 Cup ta yarisiyorsun sanirim cok basarili olursun umarim kardes
1000RR dan sonra da 125cc motor cekilmez be yav, gecen sene kullananlardan biri '' bas bas gitmiyor bunlar'' demisti:cherry:
HakkI sen niye 1000RR ile yarislara katilmadin abin vermedi mi motoru:mrgreen: , yoksa boy'un karizmasini cizmek istemedigin icin mi :queen: :queen:
Saka yapiyorum en iyisini yapmissin kardes dusuk cc baslamak en iyisi daha yasin kucuk cok cok basarilar dilerim :cat:

boy

@dishy
Gelemeyenler nerden izleyebilecek?
Valla yarışın bu sene bazı kanallarda yayınlanacağı ile ilgili birşeyler söyleyenler oldu ama ben her söyleyenenin olmadığını gördükçe buna da inanasım gelmiyor. MotoGP bile zar zor bir kanalda yayınlanırken ve MotoGP'den yarım saat sonra aynı pistte TMF kupası yarışı olup tüm LCD ekranları kapattıklarını ve herkesin çekip gittiğini görünce bizim yarışların biryerlerde yayınlanacağını veya haber olarak verileceğini görmek hayal benim için. Ancak bazı motosiklet sitelerinde haber çıkıyor. Kimsenin bu yarışlar hakkında bilgisi yok. Halbuki o kadar emek ve para isteyen bir spor ki anlatamam. Antremanlarda fotoğraf çekecek adam bile bulma konusunda zorlandım. Yarışlarda biri video kamera getirip çeker de siteye koyarsa izleyebilirsiniz, aksi taktirde yarış birkaç cümleden oluşan bir metinden başka birşey olmayacaktır.

Benim ki daha önemli sen sus Dimi Mehmet
Hehehehehe amma hayranım varmış :p Daha yarışa bile girmeden bu kadar hayran sahibi olmak da ayrı bir başarı hahahahahahaha :mrgreen: ELINT arkadaşımız da benim sıkı takipçilerimden, masaüstüne benim resimlerimi koyuyor hep, değil mi ELINT? :p Valla zaman ayırıp yarışa gelebilen, mesafeden veya işi olduğundan dolayı gelmek isteyip gelemeyen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

@edy
kendi ülkemizde düzenlenen yarışları TV'de izleyemiyoruz. ne kadar acıklı dimi?
Popstar, BBG, Sır Kapısı, Kalp Gözü gibi programlar varken yarışı neden yayınlasınlar ki? Millet bunları seviyor. Türk halkına anket yapsalar sence Kenan Sofuoğlu'nun adını bilen kaç kişi çıkar?

@Pizza
HakkI sen niye 1000RR ile yarislara katilmadin abin vermedi mi motoru , yoksa boy'un karizmasini cizmek istemedigin icin mi
Erkin, her zamanki gibi çok komiksin :) Hakkı bence çok iyi bir sürücü, uzun süre motora binen birçok kişiden de iyi motor kullanıyor. Bence CBR Cup ile bu işe başlaması çok doğru bir seçim oldu. Dün antremanda 5 kişi düştü, bir tanesi belinden darbe aldı. 1000cc motor sürmek zaten riskli birşey, hele yarışmak çok feci. CBR Cup yarışlarında deneyim kazandıktan sonra eğer bu yarış işine devam etmek isterse Hakkı'nın başarılı olacağını düşünüyorum. Erkin gel senle kapışalım pistte, ama tur bindirirsem ağlamak yok heheheheeee :p

Son düzenleme:
arkadaşLar hayırlısı olsun derim ama tvLerde yayınlanma durumu var şuan daha geniş araştırılıyor. bizde sizleri tam destek piste olucaz teknik servis olarak :) hepinizi bekleriz.

Mehmet abi grenajlar süper olmuş. Kendin uğraşıyordun bi ara grenaj için. Kendinmi döktün grenajları. Bu arada o resimdeki ufak motor cbr125'mi ?? Ben olayı çözemedimde :)

boy

masaüstündeki resim eskidi bee sarardı soldu. yenilerini bekliyorum ona göre:p :mrgreen:

Son düzenleme:
Benim ki daha önemli sen sus :p :cherry: :cherry: Dimi Mehmet :cherry: :wiinkk:

ulen asıl ses sun. kız başına konuşma:p :mrgreen: zaten hep savundugum bir mantık vardır. saçı uzun olanın aklı kısa olur ee atalarımız bile demiş . şimdi onlara yalancı demek olmaz:mrgreen:

( tamam tamam tuğba sakin ol hemen raftan insomin laroxyl felan al sakinleş:queen: )

Son düzenleme:

boy

Carcharoth, eğer 72 numaradan bahsediyorsan o bir 600RR! Gözlerin bozuk herhalde. O kadar küçük mü geldi? :p

Yarışacak herkese başarılar:cat:
Meeehmet,Meeehmet,Meeehmet::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

@Pizza

Erkin gel senle kapışalım pistte, ama tur bindirirsem ağlamak yok heheheheeee :p[/QUOTE]

boy Oyle bir durumda sonucun ne olacagini tahmin edebiliyorum. Senin tecrubene ve yetenegine saygim sonsuz:)

boy

@Carcharoth
Valla abi seninkinin yanında hakkaten gözüme ufak gözüktü. Bende sevindiydim bizimkinide böyle yaparız diye
Evet yeni 600RR gerçekten de çok ufak bir motor. Hele 1000RR ile yanyana duruyorken fark çok daha fazla belli oluyor. Sizin motorları da bu şekle sokabiliriz isterseniz.

@Pizza
boy Oyle bir durumda sonucun ne olacagini tahmin edebiliyorum.
Eh doğru söze ne denir? Hahahahhaaaa :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar