@dishy
Gelemeyenler nerden izleyebilecek?
Valla yarışın bu sene bazı kanallarda yayınlanacağı ile ilgili birşeyler söyleyenler oldu ama ben her söyleyenenin olmadığını gördükçe buna da inanasım gelmiyor. MotoGP bile zar zor bir kanalda yayınlanırken ve MotoGP'den yarım saat sonra aynı pistte TMF kupası yarışı olup tüm LCD ekranları kapattıklarını ve herkesin çekip gittiğini görünce bizim yarışların biryerlerde yayınlanacağını veya haber olarak verileceğini görmek hayal benim için. Ancak bazı motosiklet sitelerinde haber çıkıyor. Kimsenin bu yarışlar hakkında bilgisi yok. Halbuki o kadar emek ve para isteyen bir spor ki anlatamam. Antremanlarda fotoğraf çekecek adam bile bulma konusunda zorlandım. Yarışlarda biri video kamera getirip çeker de siteye koyarsa izleyebilirsiniz, aksi taktirde yarış birkaç cümleden oluşan bir metinden başka birşey olmayacaktır.
Benim ki daha önemli sen sus Dimi Mehmet
Hehehehehe amma hayranım varmış

Daha yarışa bile girmeden bu kadar hayran sahibi olmak da ayrı bir başarı hahahahahahaha :mrgreen: ELINT arkadaşımız da benim sıkı takipçilerimden, masaüstüne benim resimlerimi koyuyor hep, değil mi ELINT?

Valla zaman ayırıp yarışa gelebilen, mesafeden veya işi olduğundan dolayı gelmek isteyip gelemeyen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
@edy
kendi ülkemizde düzenlenen yarışları TV'de izleyemiyoruz. ne kadar acıklı dimi?
Popstar, BBG, Sır Kapısı, Kalp Gözü gibi programlar varken yarışı neden yayınlasınlar ki? Millet bunları seviyor. Türk halkına anket yapsalar sence Kenan Sofuoğlu'nun adını bilen kaç kişi çıkar?
@Pizza
HakkI sen niye 1000RR ile yarislara katilmadin abin vermedi mi motoru , yoksa boy'un karizmasini cizmek istemedigin icin mi
Erkin, her zamanki gibi çok komiksin

Hakkı bence çok iyi bir sürücü, uzun süre motora binen birçok kişiden de iyi motor kullanıyor. Bence CBR Cup ile bu işe başlaması çok doğru bir seçim oldu. Dün antremanda 5 kişi düştü, bir tanesi belinden darbe aldı. 1000cc motor sürmek zaten riskli birşey, hele yarışmak çok feci. CBR Cup yarışlarında deneyim kazandıktan sonra eğer bu yarış işine devam etmek isterse Hakkı'nın başarılı olacağını düşünüyorum. Erkin gel senle kapışalım pistte, ama tur bindirirsem ağlamak yok heheheheeee