2007 Mayis'da ötv Kalkiyor mu?

2007 Mayıs ayında ötv kalkacakmış.Meclise Ulaştırma Bakanlığınca tasarıyı sunmuşlar MAYIS ayı itabiriyle oylanacakmış ve büyük bi ihtimalle geçecekmiş.HADİİİİ HAYIRLISI BAKALIM.

Süper Moderatör (BBRR)
Sevgili aslanFb 37 yaşındayım bu devletin yerine yeni bir vergi koymadan öbürünü kaldırdığını hiç görmedim zaten kaynak kaynak diye melül melül dolaştıkları bu günlerde ÖTV gibi ballı bir verginin kalkması imkansız eğerki kalktı yerine başka bir isimle başka ve daha ağırının gelmemesi imkansız .. işallah sen doğru söylüyosundurda ben yeni motorumu alırken aslanfb demiştide inanmamıştık derim

Eğer gerçek olursa son zamanlarda motosiklet adına aldığım en güzel haber olacak:cat:

Aslında gümrüğe gelen zamla zaten birini kaldırıp birini koymuş olacaklar ama yinede sevindirici

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben şahsen inanıyorum
inanıyorum ki ÖTV tarihe karışacak
Çünkü inanıyorum ki 2007 tarihinden itibaren ÖTV nin adı değişecek
ve biz vergiyi artık ÖTV diye vermiyor olacağız
ETV, MTV, PTV, KTV, HTV gibi bir isimle veriyor olacağız.
evet evet kalkıyor ÖTV, güle güle ÖTV
(bu devletten başka ne beklenir ki zaten)

Süper Moderatör (BBRR)
1. Boğaziçi köprüsü yapıldığında köprü kendini finanse edene kadar ücret alınacak daha sonra bedava olacak denmişti. 2. köprü yapıldı 3. yeri belirlendi tüp geçit yapılıyo .ama 1. köprü hala paralı ..bence saf olmayın ...

Kaldırılırsa başka isimle başka bir vergi gelir yerine. Oaran artmasında ...

mümkünatı yok kaldırmazlar belki seçim falan için gösteriş yapıyorlardır sadece laf,denildiği gibi belki sadece rengi ve adı değişir o kadar

Motosiklet alım-satım işleriyle uğraştığım için bu tip konuları yakından takip ediyorum.Ancak bu gerçekse gümrük vergisini koyup ötv yide kaldırmayabilirlerdi.Böylesi daha mı iyi olurdu.

1. Boğaziçi köprüsü yapıldığında köprü kendini finanse edene kadar ücret alınacak daha sonra bedava olacak denmişti. 2. köprü yapıldı 3. yeri belirlendi tüp geçit yapılıyo .ama 1. köprü hala paralı ..bence saf olmayın ...

katılmamak eldemi hemde sonuna kadar azına salık

evet kuyu, deli, taş ve bir nisan aktivitesi sanırım bu..

:]

Shakulin

Valla bı hayal gıbı bısı bu hıc sanmam devletın vergı kaldırdıgı nerde gorulmus onu bırak benzıne habıre zam yapıp duruyolar motor almayı zorlastırmalarını gectım yakında gezdırmıcekler bıle :pr: :pr: :farao:

EVETTTT ARKADEŞLERRR 1 NİSAN Şakalandınız!!!!!Eşimin gazına geldim valla sabah sabah umarım kızmazsınız bana :)) başlıkta eşimin eseri bu arada heppinize sevgilerle YAŞASIN MT.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar