Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gidonun hemen önünde bulunan şu amortisör ne işe yarıyor fikri olan varmı????.Boy hondalarda bu parçanın sürüş hızına göre gidon açısını yada sertliğini düzenlediğinden bahsetmişti daha doğrusu ben öyle anladım sürüş güvenliği ile alakalı olmalı diye düşünüyorum tabi benim söz ettiğimden çok daha ayrıntılı anlatmıştı ne işe yaradığını öğrenmek için yabancı linklere baktım İtalyanca ve İspanyolca İngilizce olanlarda rastlamadım...
Benim ilk gördüğümde hiç hoşuma gitmemişti ama git gide gözlerim alışıyor daha bir beğeniyorum ...Mahalledeki ufaklıklar benim Hyo yu görünce Kawasaki geldi diyorlar motosiklet çocukluğumuzda Kawasaki idi...
becede güzelolmuş am kawasakiyi türkiyede kötü imajını veren kendi disbitörü olmuştur bunasıl bi zihniyet kendimalını kendisi oldürüyor oyüzdende kawasakiçok tercih edilmiyor.
walla abicim allah herkese kawasaki nasip etsin dkkat ettimde forumlarda yok bana hantal geldi yok yamahadan baskasını tanımam yok aman ben almıyım gibi kelimelere hiç gerek yok bu tadını bilmediğiniz bir yemek hakkında yorum yapmaktır profesyonel kullanıcıların hepsi bilirki een güçlü motor kawasaki dir bilmeyenlere duyurulur kawasaki sahibi olmadan onun hakkını vermeden yorum yapmayın....
Aynen dostum ve Z-Moto hakkındaki şikayetlere rağmen bir kawasaki kullanıcısı olarak,(ister müşteri hizmetleri olsun ister yedek parça veya periyodik bakım),hiçbir aksilik yaşamadım:cat: