2007 Kawasaki ZX-10R - Verdona

Gidonun hemen önünde bulunan şu amortisör ne işe yarıyor fikri olan varmı????.Boy hondalarda bu parçanın sürüş hızına göre gidon açısını yada sertliğini düzenlediğinden bahsetmişti daha doğrusu ben öyle anladım sürüş güvenliği ile alakalı olmalı diye düşünüyorum tabi benim söz ettiğimden çok daha ayrıntılı anlatmıştı ne işe yaradığını öğrenmek için yabancı linklere baktım İtalyanca ve İspanyolca İngilizce olanlarda rastlamadım...
Benim ilk gördüğümde hiç hoşuma gitmemişti ama git gide gözlerim alışıyor daha bir beğeniyorum ...Mahalledeki ufaklıklar benim Hyo yu görünce Kawasaki geldi diyorlar motosiklet çocukluğumuzda Kawasaki idi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten bu kawasakiye hiç kanım kaynamadı ya nefret ediyorum bu kawasakiden i dont like kawasaki :D

mad bike motor güçlü adam işi deil beyin işidir bunu beynine yerleştir emi ?

Kawasakiyi hiç sevmem sürekli debriyajdan sorun çikarir

Son düzenleme:
çok sağlam duruyor .... ahhhhhhh ah... :) içi gidiyor insanın...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
görüntü güzel ama kawasaki yok abi ben almiyim...

iyide ne olmuş ne fark var 2006 modelle arada bi fark göremedimde ben :silent:

Eski farları daha yırtıcı duruyordu bir egzost pek hoşuma gitmedi.

becede güzelolmuş am kawasakiyi türkiyede kötü imajını veren kendi disbitörü olmuştur bunasıl bi zihniyet kendimalını kendisi oldürüyor oyüzdende kawasakiçok tercih edilmiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerçekten çok hoş olmuş tasarımı..tabi bu makinayı almak değil,hakkını vermek önemli...:)

makina güzel söz yok allah var güzelde şu eksoz daha estetik olsa hantal gösterio arkasını bence ama güzel makina

walla abicim allah herkese kawasaki nasip etsin dkkat ettimde forumlarda yok bana hantal geldi yok yamahadan baskasını tanımam yok aman ben almıyım gibi kelimelere hiç gerek yok bu tadını bilmediğiniz bir yemek hakkında yorum yapmaktır profesyonel kullanıcıların hepsi bilirki een güçlü motor kawasaki dir bilmeyenlere duyurulur kawasaki sahibi olmadan onun hakkını vermeden yorum yapmayın....

Pokemon suratlı bir kamyona bakıyoruz....
Hepsi bu...;)

Saygılar...

jonny o kamyon değil 1000 liklerin en hızlısı ve gerçekten güzel olmuş diğer 4 büyüklerinde motorlarıda güzel tabiki ama kawa ayrı bir his bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar