2007 Kawasaki ZX-10R - Verdona

KawasakiZX10R1.jpg
2006 versiyonundan bu yana araç elbette mükemmelliyeti yakalamak adına bir takım ufak teknik modifikasyonları geçirmiş ancak araçta göze çarpan en büyük yenilik estetiğinde gizli.

Verdonanın sahip olduğu ve grenajından kuyruğuna bezendiği yeşil rengi ile çizgilerini ön plana çıkaran aracın yeni modeline kawasaki sevenlerinin nasıl tepki vereceği büyük merak konusu.
KawasakiZX10R2.jpg

KawasakiZX10R3.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
2. resimde siyah olanda egzos çıkışı ne biçim öyle ya tabi gördüğüm başka şey değilse

kawasaki markasını site olarak sevmiyoruz. parça sorunu filan diyorlar ama parayı verince amerikadan bile bir haftada geliyor parçalar. tabi parçası pahalı ayrı konu. sandığınız kadar da kötü değil yedek parçası bunu bilin bence.

o kadar kötü olsa bi arkadaşım zzr1100 ünü satıp sıfır zx10r almazdı :silent:

bence süper motorlar üretiyor kötü motoru kesinlikle yok. Z-moto yerine daha iyi bir distribütörü olsaydı süper olurdu. parçaları hem hızlı hem de ucuz gelirdi.

iki tane abimiz cbr1000rr ve zx10r drag denemesi yaptı kawasaki açık ara öndeydi. şimdi diyecekler honda yarışlarda şöyle filan ama kawasaki normalde daha güçlü ve hızlı

ben beğenmedim çok hantal duruyor..

2006 versiyonu 188 beygirdi. çok hantal gerçekten:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tercih hakkımı kullanacak olsam R1 derim ve tek geçerim gerçekten güzel makina ama R1 bence tasarım konusunda daha başarılı

Ne zaman yeşil ninja görsem aklıma hep çocukluğum da yol da gördüğüm her yeşil motora kawasaki diye sarılmam aklıma gelir.Belki de hepsi kawaydı :)

Her zaman yeri ayrıdır.Güzel motosiklet.Giderrrrrrrr :)

Ben Kawasaki'leri seviyorum, Alman arabaları gibi, motorları tok duruyor:cat: Motor camiasında ismi de var hani...'Kawasaki kullanıyorum' deyince insanların yüzünde bir gülümseme oluşuyor:)

ben fıstık yeşilini her zaman sevmişimdir. hele bir kawa ise daha çok :wiinkk:

benım bu kasası hıc hosuma gıtmedı uzay makınası gıbı duruyo yaw bundan oncekı kasası bnece daha guzel

racinglerden pek anlamam.ama görüntü harika bence.kawasaki bu.:cat:
ver çoşkuyuuuu ver çoşkuyu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar