2007 Honda CBR125R Makyajlandı.

motorun yeni şekli çok güzel olmuş şimdikine göre ama şu tekerleklerde biraz kalın olsa çok çok daha gösterişli olur diye düşünüyorum mesela aprilla 125 gibi...

sonunda tipini düzeltmişler benimde beklediğim buna benzer bişeydi ellerinde imkan varken kullanmıyolar diye kızıyodum

Teker

Abi bunların tekerleri nedenn bisiklett gibi yaaa freni koyunca nası durcass üfff ama kalın takılmıyomu ayriyettenn buna bi cvp bulunn yaaa kalınn bi tekerr takılmıyomu yaaaaaa......???

ABİ BİDE FİYATTLARINELERR BUNLARINN NOOOLURR BİLENN VARSA YASSSINN 2007 MODEL NE KADARDIR...... ??:silent:

Abi Bu Parça Yanlişş Diilsemm Korna..

Son düzenleme:
Makinanın görüntüsünden aldıkları +10 numarayı lastiklere harcıyarak 0 a düşürmüşler yazıkkkk :pr: ama çok şekil :cat: (lastiklerin haricinde)

Motorun malzeme kalitesine lafım veya görüntüsüne lafım yok ama 125 cc yapana kadar niye 175 lik veya 250 lik yapmamışlar onu anlamıyorum!!!Tatminkar bi güç veya akselarasyon göremedim.Yani bu fiyatada şehir içi motoru olmazzzz

yaw kaç para bu makina bilen yok mu halaa... Bana 6000 le 6800 arası olcak dediler!

Makyajı çok güzel ama birde inceligini üstünden atabilse harika bi geçiş motoru olacak bence

Aynalarin Gidonda Olmasi çok Kötü Yenilenen Sadece Kafa Diger Hersey 600rr In Kücük Modeli.

BU MOTORA NE ZAMAN ADAM GİBİ TEKER KOYCAKLAR ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM:silent:

gerçekten bravo arkadaşlar bu motosikleti öyle abarttınızki helal olsun size canlarım benim görende FAZER gördü sanacak
şimdi hondanın hakkını yemek olmaz helal olsun güzel yapmışlar ama bu kadar da abartmanın anlamı yok

ben bu motoru ne zaman gorsem kafayı yıyorum ınssallah fıyatı ucuk olmaz ama ınsallah trk ye gelır tek korkum o ondan sonra hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum onun ıcın sabredıyorum

ben bu motoru ne zaman gorsem kafayı yıyorum ınssallah fıyatı ucuk olmaz ama ınsallah trk ye gelır tek korkum o ondan sonra hayal kırıklıgına ugramak ıstemıyorum onun ıcın sabredıyorum

Türkiyeye gelecek kesin merak etme :cat: Fiyatı da sanırım 6.250 civarı olur en fazla.... Yani benim tahminim bu yanıltmiyim sizi...

Moderatör
Tekerleklerin yol tutustaki onemi kadar motorun performansindaki onemini de bilmeyen yoktur sanirim.. isteyen istedigi ebatta lastikle dei$tirebilir.. Tabi kalki$larda nie bu motor boyle bayiliyo kalkarken diye hayiflanmayi goze aliyorsaniz..

Motor hafif lastikler ince seri ama bir o kadarda frenaj kötü keşke 250cc yapsalar bunları 6000 6800 lira verilirdi belki sıfırına

İşte bu da yarış versiyonu! :cyclopsan

racingqp9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar