2007 Honda CBR125R Makyajlandı.

mete_han dostum değerli fikirlerin için teşekkür ederim.Hertürlü yoruma ve

bakış açısına sonsuz saygım var, bir motorun ve modelin tüm yönleri ile

değerlendirilmesi tüm motor kullanıcıları için faydalı bilgiler içerir.Tüm

yazdıklarını dikkatle takip edip süzüyorum eminim diğer arkadaşlarda benim gibi

düşünüyordur. Önemli olan tercihlerde kendimiz için en doğru olanı bulmak

değilmi, zevkler tabiki tartışılmaz biz kişilerin yanlış tercihler yaparak gerek

maddi gerekse manevi mağduriyete uğramaması için yazıyoruz ve görüş beyan

ediyoruz .Aklımızda ne varsa uygun üslup ile arkadaşlara aktarmakla mükellefiz

sonuçta bi motor tecrübemiz var (farklı düşünsek bile )her zaman buralarda

yazılarını ve fikirlerini görmek beni mutlu eder.Ayrıca ben motorumu salihliden

aldım (cbr yi) ve inatla tüm bakımlarını ve servislerini de salihlide HONDA

SERVİSTE YAPTIRIYORUM .Ayrıca geldiğimde yüzyüze görüşmek tanışmak

isterim .böyle esprili ve tiye alan yazı şeklinde çok hoş gülerek okuyorum :)

devam mete kardeşim. Benimde bir oğlum var 3 yaşında ALLAH (CC) hepsini

analı babalı büyümeyi nasip etsin kardeşim (ha bu arada sormayı unuttum ne

motor var sende ? )

baba bindik üj bej motora beyav...:p :queen:

en son motorum Lıberty 200 dü...Ulan senin Ninjadan daha çok benzin yakıyo şerefsizim ya...Benzinci baban olacak valla...Allah düşmanıma vermesin böyle terbiyesiz bir İtalyan...efsane değil kestane valla....(çaktırma Harley benimmiş gibi yapıyorum ...Zengin züppe diye küfretme taammı hemşo...):queen: :bounce:

mete han dostum cbr125 zaten racing motor değildir yani bunla yrış yapacak değilsin sadece görüntüsüyle racingi andırması için tasarlanmış bi motordur gercek racingleri almak sende taktir edersinki külfetlidir ve buyüzden bazı insanlar bu hevesini küçük bi racing tarz motor alarak alıyolar.cbr125 fiyatı az abartı olsada gayet şık sağlam bi motordur kesinlikle dediğin eleştirileri haketmiyor he kasasına gelince honda gibi pahalı bi markadan 125 lik motora o fiyata anca öle bi kasa cıkar buda gayet güzel he tabi çinli daha biyik kasa örnekleri var ama küçük olsun cbr olsun derim ben.bu arada inşallah öle bi harleyin olur:)allah herkezin gönlüne göre versin.saygılar

lodos kardeşim dediklerinde haklısın hız için sadece cc önemli değildir tabiki itici güçler olduğunda cbr125 145 i görebilir ama bazı arkadaşlar motorun hızını düz yolda 170e kadar cıkardılar hele iki kişi diyenler oldu bunlar yanlış bilgiler o acıdan söledim saygı ve sevgiler

siyaha öldüm bittim benim alette siyah ama bu ayri bir tatli durmuş umarım 2006 kasalara bu 2007 farları oluyodur ilerde düşünmemek elde degil degişiimmmmmm evolve or die !!!

dış görünüşü güzel olmuş amaaa ah o arka lastik yokmu bütün olayı bitiriyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbıden oha yanı harıka olmuş nede olsa honda mbu yapıyor

mete han dostum cbr125 zaten racing motor değildir yani bunla yrış yapacak değilsin sadece görüntüsüyle racingi andırması için tasarlanmış bi motordur gercek racingleri almak sende taktir edersinki külfetlidir ve buyüzden bazı insanlar bu hevesini küçük bi racing tarz motor alarak alıyolar.cbr125 fiyatı az abartı olsada gayet şık sağlam bi motordur kesinlikle dediğin eleştirileri haketmiyor he kasasına gelince honda gibi pahalı bi markadan 125 lik motora o fiyata anca öle bi kasa cıkar buda gayet güzel he tabi çinli daha biyik kasa örnekleri var ama küçük olsun cbr olsun derim ben.bu arada inşallah öle bi harleyin olur:)allah herkezin gönlüne göre versin.saygılar

görüşlerin benim için değerlidir...

walla ben beğendim :queen: ... ben motorumdanm memnunum tek şikayetim çok nazar değiyo :queen: 3 kez ciddi 2 kez hafif toplam 5 kez kaza yaptım..:queen: onun dışında iyi.. bide parçası pahalı meretin onun dışında iyi ...:bounce:

zed

güzel yapmışlar farları benide etkiledi çinli motorlardan kolayca ayırt edilebiliyor
bide honda gerçekten çok sağlam lastiklere gelince demekki cbr 125 için en ideali o gerçekten lastiklerini ince bulan arkadaşlar kalın lastik takabilirler cbf 250 nin ön lastiği uyuyor ve eskisine nazaran baya bi kalın duruyor

SKULL HUNTER, 3 dur konu acmaya calisiyorum acamiyorum, cok emek sarf ettim acmak icin. Neden benim konularimi foruma koymuyorsunuz?!

tamam, bitanesi cikmis. galiba biraz uzun suruyor foruma girmesi. tsk

Son düzenleme:
ben bu cbr serisini ilk kez bu forumda gördüm . Motor harika lastik performansından fln pek anlamam .ama bu motor güzel görünüyo . YBR den daha iyi olduğu kesindir. ama 5 000 ytl m olsa bunu tercih ederim.

2007 de motor almayı hedefliyordum ne alsam diye düşünürken siyaha tav oldum walla süper olmuş. tek olay artık para biriktirmede :cat:

motor kendi sınıfında 10 numara gibi amaa önemli olan parasııı...
:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yapmazı imkansız olduğu halde neden 200 km lik kadran koymuşlar :silent:

Size isim vermeyeceğim ama195 yaptığını söylesem turboyla inanırmısınız????

Bende inanamadım ama Sahibini çok iyi tanıyorum..Hatta o motoru almayı da düşünüyorum....Halbüki bende sevmem cıbır mobileti amaa...
:queen:

yaw şu motorun hacmini büyütemediler gitti be.koycan 200cc lik motor gör honda nasıl olur.kalıp çok güzel motor küçücük kardeşim:farao:ama tipi HARİKA olmuş.tipi güzel olmasa zaten sevmicem.160 a kadar çıkabilse bari:cherry:

Ölüyorum şu motora ya ama yazın fiyatı çok arttı bu aletin alınmazda yaw!

fiyatını çok merak ediyorum acaba eski fiyatına alabilirmiyiz???.5.150 bin ytl...siyahı ve kırmızısı çok güzel duruyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar