2007 Honda CBR125R Makyajlandı.

Bende De Cbr 125 Var Ama Gerçekten Kadran Tam Bir Yalan.
Bir De çok Ta Değişik Bir şey Yok ön Makyajli O Kadar.
Son Olarak Ta En Iyi 125 Bakin Araştirin Tip Olarak Diyorum Cagiva Marka 125 Cc Alet. Bir Bakin Hakvereceksiniz Ama Fiyati 10.000 Ytl

Bende De Cbr 125 Var Ama Gerçekten Kadran Tam Bir Yalan.
Bir De çok Ta Değişik Bir şey Yok ön Makyajli O Kadar.
Son Olarak Ta En Iyi 125 Bakin Araştirin Tip Olarak Diyorum Cagiva Marka 125 Cc Alet. Bir Bakin Hakvereceksiniz Ama Fiyati 10.000 Ytl
Ewet ya süper gercekten işte bahsi gecen motor:cat:

Yahu bu honda yı anlamıyorum madem 2007 modeli makyajlayacaksın bari adam akıllı bişe yapsana. Önü değiştirmişler gayette güzel olmuş lastikleride az genişletseler ya. Herkezin sorunu aynı kendileride biliyodur bunu. Ön makyajlayıp 2007 diyip piyasaya sürecekler fakatbizler türk insanıyız getirtiriz bi ön panel eskisinide yedeğe atariz :)

madem bunu çıkaracaklardı da cbr150 yi neden acele ettiler
ben kuruma almıştım ihale ile 10 adet keşke bekleseymişiz

ben bu aleti sevemedim gitti.çok ince çok çelimsiz.makyaj filan bahane bence honda racing kasaya ihanet ediyor.

Arkadaşlar ben bu motor için 4 gün önce hondanın sitesine mesaj attım.Geçen gün de bana telefon ettiler cepten. Üzülerek söylüyor ve benim hayallerimin kırıldığı gibi hayallerinizi kırmak istemem ama CBR 125R 2007 kasasının 2007 yılı için Türkiye'ye gelmesi düşünülmüyormuş. Bilgilerinize...

Tabii bu bilgi Honda Türkiye'nin pazarlama taktiği de olabilir.

Başarılı bir çalışma tasarım gerçekten harika resmen RR olmuşş çok tatlı duruyor :)

Neden bunun 250cc olanı yokki sanki :(

Son düzenleme:
şerefsizler yapmıs yine yapacagını.. bu makınaya yandan ve onden bakınca kelimeler yetersiz kalıyo ama arkadan bak bi de cılız bişey bir de unutmadan herkesin yadırgadığı şu lastikleri büyültmüyolarya helal olsun eminim kendileri de farkındadır bu durumun..

ilk goz agrim Hondam yine yapmis yapacagini.
birde su cbr 125 i bi test etmek nasip olsa :(

:)

Yapmazı imkansız olduğu halde neden 200 km lik kadran koymuşlar :silent:

bu aletle 200 e cıkılsa o lastiklerle heralde uçar... rügarlıkta monte etmek gerekir. ama tasarımı çok şık. 600 - 1000 lik hondaların light modeli gibi olmuş aynı - ki öle zaten :p

sanırım herkes ümidi kesti yeni modelde..ben bugün aldım ehliyetimi.inşallah yaza doğruda motoru alıcam.belki mayısa doğru gelir yeni model.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimse kusura bakmasın konuyu hortlattım ama:queen:
bu motorun türkiyeye gelmesi ne oldu gelcekmiymiş çok merak etmeye başladım:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar