2006 model CBR125R aranıyor.

olur o zaman..
sen eğitime başlican ibo 'ya söyle benide bekliyodu ayarlasın bişiler geliyim bende artık...
sonra senin motoru alırım emi e hava atarım:)

bende isterim o zaman hem benim patlamayada niyetimde yok :mrgreen:

at tuçi hava at bana, ama bu dediklerini hatırlatcam sana :p

hadi kakarayu kukarayı bırakında size beğendiğim motora bakın...zabahınan Sarıyer Vergi Dairesinin önünde çekildi...Demin sen öne...ekürisi aptide arka sepete...hadi bakayım şıvey şıvey gezin...:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Üleyk mete yine su koyvermişin:queen:

topic yalan oldu eminde hala tık yok ((:) alartıkın bi motür emün

hadi kakarayu kukarayı bırakında size beğendiğim motora bakın...zabahınan Sarıyer Vergi Dairesinin önünde çekildi...Demin sen öne...ekürisi aptide arka sepete...hadi bakayım şıvey şıvey gezin...:queen:

abi klasik araçları severim ama arıza çıkarmayanından olursa:mrgreen: ben almiim yine buda tuçiye kalsın güle güle binsin :p

topic yalan oldu eminde hala tık yok ((:) alartıkın bi motür emün

kanka az kaldı geliyo, az sonra, reklamlardan hemmen sonra, sakın bizden ayrılmayın alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayaın :p

Cem abı cok haklı :cat: :queen::queen::queen: Emüncük abim al artık şunu :) :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

para lazım kıreyzi bi ay daha çalışmam lazım :)

Son düzenleme:
hadi bakalım kim daha once alcak motoru :p ben para bırıktırmemı beklersem 15 ayda anca alabılırım motoru. belli miktar bırıkmıs parma var ustunude banka kredısı aranızda bankacı varmı :)

Emin abi motor alana kadar butun sıte aldı Bence saycaklarım emın abıden daha nce alcak

tugce ablam
İlhan abiiiiiii
dcr HAluk abı

Ve tabıkıde ben :queen::queen::queen::queen::queen:

yalanmı hayır deıl %100 doqru :queen::queen::queen::queen:

abicim evettt...nihayet geldik zurnanın zart dediği yere...

kanka makine çok temiz...BAYANDAN...buna emin ol...

:queen::queen::queen:

:queen::queen::queen:

ful korumalı elcikli falan...:queen:

bide abi kilometresi arıza yapmış...bu arıza yapmış hali...:queen:

ganga biraz garagtersizim be..duygularınla şerefinle haysiyetinle oynadım ama garagtersizim işte napim...:queen:

arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama bugün trafikte bu motoru gördüm :mrgreen: ilkönce içinde bulunduğum aracın sağ tarafından bir kurye geldiğini gördüm, çamur içindeydi, sonra bir baktım HRC etiketi var, daha dikkatli baktım hondanın repsol rengi, daha da dikkatli baktım, metehandronun benim için beğendiği bayandan 55.000 km de kurye motoru cbr 125 :mrgreen: :cherry: gülme krizine girdim:mrgreen: kriz geçince hemen aradım metehandroyu, belki yüzbinde bir ihtimal ama oldu işte :cherry:

arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama bugün trafikte bu motoru gördüm :mrgreen: ilkönce içinde bulunduğum aracın sağ tarafından bir kurye geldiğini gördüm, çamur içindeydi, sonra bir baktım HRC etiketi var, daha dikkatli baktım hondanın repsol rengi, daha da dikkatli baktım, metehandronun benim için beğendiği bayandan 55.000 km de kurye motoru cbr 125 :mrgreen: :cherry: gülme krizine girdim:mrgreen: kriz geçince hemen aradım metehandroyu, belki yüzbinde bir ihtimal ama oldu işte :cherry:

İnanmayız :p Resmini çekseydin keşke :)

vet bende inanmıyorum...banane banane...:p

dEmin bak senin paraya bi makina buldum...Massey Perküsyon...:p

tarla bilem sürer şerefsiz makina...4 çeker...daha ne istiyon...arkayada kankam Crazykoyone Selçuğu atarsın...paşa paşa alemlere akarsınız... :p

makina 2.el..çiftciden...:queen:

İnanmayız :p Resmini çekseydin keşke :)
valla çekecektim ama o sıra telefonum kapalıydı ben açana kadar adam gazladı gitti :)

vet bende inanmıyorum...banane banane...:p

dEmin bak senin paraya bi makina buldum...Massey Perküsyon...:p

tarla bilem sürer şerefsiz makina...4 çeker...daha ne istiyon...arkayada kankam Crazykoyone Selçuğu atarsın...paşa paşa alemlere akarsınız... :p

makina 2.el..çiftciden...:queen:

mete abi ya sen süpersin, tam hayalimdeki makina:mrgreen: hafif cruiser tarzı yakalamış bir tipi var ama aslında o bir race :p bununla ben ortaköyde ne hava atarım, hem tarla sürerim hem otobanda gazlarım, bu makina rüyalarıma giriyo hep :p

kanka şerefsizim garagtersizim renk REPSOL rengi bak...tam AYE ayarında bişiy...AYE anlar maldan o gelsin bide...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar