2006 model CBR125R aranıyor.

emin abi gel sana benım motoru verıyım yaw sen bana mesaj atmıssın ama ben senın bu topikte yazıştıgını bılmıyordum 2500 ü ver üzerını kredı kartı cekelım böyle de olmazmı ?

senın mesajlarını okudum abi sen cbr125 ten başka motor almassın.benım motor cok güzel istedıgın ustaya götur baktır benım de acıl paraya cevırmem gerek 600 alıcam inş.

kısmet, motor tekirdağdamıydı?
nası yaaa??!!
emin sırasını bilsin...
17 şubattan sora ben turlarım kardeşim allla alla:mrgreen:
tuçi 17 şubata kadar ben biniyorum o zaman, ondan sonrada sen öğrenim diyene kadar bi 17 şubat da öyle koy, oh oh iyi :p

sağol birader, istanbulda olsaydın servise götürüp gözterirdik ama sen şimdi getireceksin servise götürücez diyelimki bize uymadı almaktan vazgeçtik geri tekirdağa gideceksin, onun için istanbul içi bakıyorum ben.

emin sen bu kafayla cıbır falan alamazsın paşam...benden söylemesi...he 30 yıldır yok 3 ay daha olmayıversin diyorsan o ayrı...:p

Super Moderator
mete_han' Alıntı:
emin sen bu kafayla cıbır falan alamazsın paşam...benden söylemesi...he 30 yıldır yok 3 ay daha olmayıversin diyorsan o ayrı...:p

30 değil 23 :cherry:

belli bir gelir düzeyine ulaşmadan almam abi...ayranım yok içmeye fazerlemi gidicem gezmeye...2500 cc üstü beni aşar eminim...ben çapımı bilirim...bütçenin çapı yani ..

emine bi yeşill scooter bulmuştuk ne oldu o wazmı geçtiki ????

belli bir gelir düzeyine ulaşmadan almam abi...ayranım yok içmeye fazerlemi gidicem gezmeye...2500 cc üstü beni aşar eminim...ben çapımı bilirim...bütçenin çapı yani ..
haklısın abi sana katılıyorum ama gülmekten :mrgreen: 2500cc üstü benide aşar hem madden hem manen :mrgreen:

emine bi yeşill scooter bulmuştuk ne oldu o wazmı geçtiki ????
aa senin haberin yok mu? ben vazgeçtimde NGK ya aldıkya onu :mrgreen:

bir 0 fazla olmuş ayol şekerim....

em,n motorlar ucuzlamaz...senin para ayda 250 ytlden fazla birikmez...nolcak bu işler...

aksakallı dede her gece gelip benim para keseme 10 kaat atıp giderse olur abi :mrgreen:

:pah kanka ahh...neyi bekliyorsun bilmiyorum...alıcan bi 2.el Honda İNNOVA...kral olucan abi krall...

http://www.sahibinden.com/3600_km_d...s_dusunuluyorWQQaXQQ5016049WQQpXQQdisplayitem

işte makina...çantası bile hazır...debriyaj derdin yok oh mis...

Açıklama
3600 Km de tertemiz bir motor.250 cc Motorlarla Takas Düşünüyorum.Şehir içi idealdir.İlk kullanmaya başlayanlar içinde ideal.3,7 litre ile 160 km yol yapar.Tek kişi 130 iki kişi 100 km hız yapar.Amacım cc yükseltmek ....

demiş arkadaş...bizim servise göütür baktırırız...ben sattım 2005 te pişman oldum ...ah kanka ahh...düşünmemek lazım bazı konularda...:pale:

para sende zevk sende...elindeki para hıdır...bineceğin motör budur...:bounce:

abi kalitesine lafım yok ama tipi hoşuma gitmiyo, gerçi biliyorum benim tipimde senin hoşuna gitmiyo ama olsun beni sevdiğini biliyorum ya yeter bana :mrgreen::rendeer:

abi kalitesine lafım yok ama tipi hoşuma gitmiyo, gerçi biliyorum benim tipimde senin hoşuna gitmiyo ama olsun beni sevdiğini biliyorum ya yeter bana :mrgreen::rendeer:

bir ahhhhhhhhhhhhhh çekiyorum derinden...kankamız tip peşinde cc peşinde...standart düşünceler bunlar...özel olmalısın farklı olmalısın...en iyiyi en uygun fiyata alabilmelisin...innova 10 numero motör kanka...hatta 11 de diyebilirim...yarın geliyonmu Şileye...

bir ahhhhhhhhhhhhhh çekiyorum derinden...kankamız tip peşinde cc peşinde...standart düşünceler bunlar...özel olmalısın farklı olmalısın...en iyiyi en uygun fiyata alabilmelisin...innova 10 numero motör kanka...hatta 11 de diyebilirim...yarın geliyonmu Şileye...

evet abi tip ve tarz benim için her şey :p şileye gelemicem ama akşama kadar onlayn olarak sitede olucam anlık veri aktarımında size destek sağlicam kol sentır gibi :mrgreen:

30 değil 23 :cherry:
hakkaten ya ben daha hayatının baharında bir kelebeğim 85 kiloluk bir kelebek :mrgreen: kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım :p

Son düzenleme:
ilandaki üçünjü resim süpermiş yaneee emün sen al bu motöörü .. fena duruyo falla

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar