2006 model CBR125R aranıyor.

mal bu apticim...artık hayrını gör...temiz kmsi düşük...yemede üzerinde gez...:p2500e cıbır arayanlara işte mal bu...
fakirim ama gururluyum abi, şöförsem günahım ne işçiysem günahım ne? (ben bu acındırmayla bir ayda 600F almazsam ne oliyim) :mrgreen:

EMİN bişi sorcam...şimdi cennete HURİ mi lazım NURİ mi...:silent:kadroyu dolduruyonuz Cennetin tadı kalmıyor...:p

bak bizi AB ye niye almıyolar...nüfus kalabalık...kıllı ayu maganda fazla deyi...

eee sende bu kıllılardan birisin...Cennetede alınmayacaksınız merak etme...nedeni kıllısınız...hemide çok kıl var siz Türklerde...:queen:

HURİ ler özel kontenjanda alıncak...siz finito adamım...:wiinkk:

hehe abi o zaman beraber takılcaz desene, cümleleri kurarken içine kendini katmayı unutup hep "sınız" falan yazmışsın yanlışlıkla :mrgreen: sende bizdensin hatırlatırım :cherry:

yok ya sırayı bozmayalım emin alsın bunu..
önce emin lütfen:)

aaa tuçiii hiç öyle şey olur mu? önden bayanlar, lütfen ama hatrım kalır bak :mrgreen:

Son düzenleme:
yok ya sırayı bozmayalım emin alsın bunu..
önce emin lütfen:)

bi saniye apti...motor küçüğün söz büyüğün...:p

fakirim ama gururluyum abi, şöförsem günahım ne işçiysem günahım ne? (ben bu acındırmayla bir ayda 600F almazsam ne oliyim) :mrgreen:

hehe abi o zaman beraber takılcaz desene, cümleleri kurarken içine kendini katmayı unutup hep "sınız" falan yazmışsın yanlışlıkla :mrgreen: sende bizdensin hatırlatırım :cherry:

aaa tuçiii hiç öyle şey olur mu? önden bayanlar, lütfen ama hatrım kalır bak :mrgreen:

ben bu alemden değilim...sizden değilim yavrım ben...özel kontratım var...naaaberr...:bounce:

ya metehandrocum canım en çok beni düşün beni sev:)
bırak alsın şu motoru çok istiodu ya..
hem bende şu an para yok ...
oh kaldı sana emin:)

Hala paylaşamadınız mı motoru ya :p

Tamam bırakın ben alıyorum :mrgreen:

emin git motoru al ben karışmam:)
bi saniye apti...motor küçüğün söz büyüğün...:p
gördün mü tuçi :mrgreen: hadi hayırlı uğurlu olsuuuun, güle güle kullan, tekerin düz bassın :mrgreen:
ben bu alemden değilim...sizden değilim yavrım ben...özel kontratım var...naaaberr...:bounce:
abi o kontrattan bizde yapabilirmiyiz :mrgreen:

ya metehandrocum canım en çok beni düşün beni sev:)
bırak alsın şu motoru çok istiodu ya..
hem bende şu an para yok ...
oh kaldı sana emin:)

o zaman başka...:psana ben daha cicilerini bulurum boşver apticim...hadi sen oyuncaklarınla oyna odana geç yavrucum...:p

Hala paylaşamadınız mı motoru ya :p

Tamam bırakın ben alıyorum :mrgreen:

çokk zor bu yavrularla baş etmek hocam...söz dinlemiyolar...ömrümü yediler valla...:p

gördün mü tuçi :mrgreen: hadi hayırlı uğurlu olsuuuun, güle güle kullan, tekerin düz bassın :mrgreen:

abi o kontrattan bizde yapabilirmiyiz :mrgreen:

özel kontrat şekerim bu...sen kendi ruh alemine takıl..:wiinkk:

Bi turluğuna istiyosan al canım tepe tepe turla da nie patlıyon :mrgreen:

Dur önce ben bi patliim, hayırlansın yavrucak :p

Bi turluğuna istiyosan al canım tepe tepe turla da nie patlıyon :mrgreen:

Dur önce ben bi patliim, hayırlansın yavrucak :p

olur o zaman..
sen eğitime başlican ibo 'ya söyle benide bekliyodu ayarlasın bişiler geliyim bende artık...
sonra senin motoru alırım emi e hava atarım:)

bende isterim o zaman hem benim patlamayada niyetimde yok :mrgreen:

olur o zaman..
sen eğitime başlican ibo 'ya söyle benide bekliyodu ayarlasın bişiler geliyim bende artık...
at tuçi hava at bana, ama bu dediklerini hatırlatcam sana :p

Son düzenleme:
ula noluyo beni konu dışına ittirdiniz birden...hadi yattım bende...

bu düldülü apti ve demin ortak alsınlar...:p

oo metehan abi tam hayalımdekı motoru bulmus :) one ya öyle süper bişi gidici bir motor 2000 ytlye verse almam :)

olur o zaman..

Sen hala eğitilmedin mi bakiim?

17 Şubat'ta sürüş eğitimi başlıyo. Yazılı sınavı geçtiysen 17'sinde başlayan eğitime katılabilirsin. Mart'ın ikinci haftası da sınavı varmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar