2006 model CBR125R aranıyor.

abicim evettt...nihayet geldik zurnanın zart dediği yere...

kanka makine çok temiz...BAYANDAN...buna emin ol...

:queen::queen::queen:

ful korumalı elcikli falan...:queen:

bide abi kilometresi arıza yapmış...bu arıza yapmış hali...:queen:

ganga biraz garagtersizim be..duygularınla şerefinle haysiyetinle oynadım ama garagtersizim işte napim...:queen:

muhahahahhaha :queen::queen::queen: abi Allah iyiliğini versin ya :mrgreen: bayana bak bayana kuryelik yapmakla kalmamış bide dağ bayır gezmiş cbr125 ile hemde repsol, abi o bayana söylede 600rr ile devam etsin işine bununla olmaz :mrgreen: son kaça bırakırmış peki :p yazık valla motora ya, sırf motor bu eziyetten kurtulsun diye gidip satın alıcam kurtarıcam onu bu hayattan :mrgreen:

bir dk mete abım km yanlısmı gordum ? 56.828 bın km yanı öh be abi napmıs bayan ole :)...

olm niye taciz ediyosun beni...açmıcam işte cebimi...:p

Motor süpermiş :p Tertemiz mis gibin :queen:

hemde yumoş tazeliğinde motur...:p

muhahahahhaha :queen::queen::queen: abi Allah iyiliğini versin ya :mrgreen: bayana bak bayana kuryelik yapmakla kalmamış bide dağ bayır gezmiş cbr125 ile hemde repsol, abi o bayana söylede 600rr ile devam etsin işine bununla olmaz :mrgreen: son kaça bırakırmış peki :p yazık valla motora ya, sırf motor bu eziyetten kurtulsun diye gidip satın alıcam kurtarıcam onu bu hayattan :mrgreen:

kanka makaraya sardık kızmıyon dimi...ama elindeki paraya yok abi...al bi CYGNUS RS...ömür boyu bana dua edersin...yada İNNOVA 2.el temiz bakak...köklersin 125 e...dahası ne...:salut:

kanka makaraya sardık kızmıyon dimi...ama elindeki paraya yok abi...al bi CYGNUS RS...ömür boyu bana dua edersin...yada İNNOVA 2.el temiz bakak...köklersin 125 e...dahası ne...:salut:
abi sana gene ömür boyu dua ederim cygnus a innova ya gerek yok onun için :) ama tarz meselesi işte, seven ve kullanan arkadaşlar kızmasın
ama ben sukutır sevmiyorum napiim, viteslilerdede en iyi seçenek görüntü, hız ve marka olarak. Yani mete abi bu demektir ki tüm hızla aramaya devam :cherry:

Ya mete abı sende bızı Çoşkun yapma :) Taciz fılan... Ara ara cvp yok merak ettık :) :rendeer:

açmıyom bağane bağane...:cherry:

abi sana gene ömür boyu dua ederim cygnus a innova ya gerek yok onun için :) ama tarz meselesi işte, seven ve kullanan arkadaşlar kızmasın
ama ben sukutır sevmiyorum napiim, viteslilerdede en iyi seçenek görüntü, hız ve marka olarak. Yani mete abi bu demektir ki tüm hızla aramaya devam :cherry:

Allah seni bildiği gibi yapsın...:pale:AYE enişten alsın sana 2500RR...:p

açmıyom bağane bağane...:cherry:

Allah seni bildiği gibi yapsın...:pale:AYE enişten alsın sana 2500RR...:p

Demek oluokı musayıt deılsın

bide 2500RR ne zmn cıktı ya o zmn 5000 RR az kaldı yasasın yakında 5000rr cıkınca alcam :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

önce selçuk a 5000RR alalımda

Valaha bızım sıteden herkes 20 ytl cıkarsa verse vallaha 6000RR motor bıle alınır :)) :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Demek oluokı musayıt deılsın

bide 2500RR ne zmn cıktı ya o zmn 5000 RR az kaldı yasasın yakında 5000rr cıkınca alcam :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Valaha bızım sıteden herkes 20 ytl cıkarsa verse vallaha 6000RR motor bıle alınır :)) :queen::queen::queen::queen:

kasten açmıyom olm...gece vakti rahatsız edilmek istemiyom ayuu...:pcanı sıkılan beni arıyo ..ne var lan...öldümmm...:)

önce selçuk a 5000RR alalımda bana 600RR yeterde artar bile :mrgreen: zaten aye eniştem gelsin bu yaptıklarını anlatıcam abi bittin sen :p

ben ikiniz içinde dua ediyorum...ama Eminde pere var ona duaya gerek yok belkide...:p

ben ikiniz içinde dua ediyorum...ama Eminde pere var ona duaya gerek yok belkide...:p
niye abi zengin adamların duaya ihtiyacı yokmu? yoksa onlar ölmüyomu :cherry: rahmetli sakıp sabancı rahmetli vehbi koç ve rahmetli kadir has ve daha niceleri, benimde duaya ihtiyacım var bende nişantaşı çocuğuyum (yalnız kendimi kıyasladığım insanlara bakarmısınız) :mrgreen:

niye abi zengin adamların duaya ihtiyacı yokmu? yoksa onlar ölmüyomu :cherry: rahmetli sakıp sabancı rahmetli vehbi koç ve rahmetli kadir has ve daha niceleri, benimde duaya ihtiyacım var bende nişantaşı çocuğuyum (yalnız kendimi kıyasladığım insanlara bakarmısınız) :mrgreen:

sonumuz torpak orası malum...cbr almanızın nedeni Sırat köprüsünden daha hızlı nasıl geçeriz kaygısı...lastikleride inceltin ama...:p

kıldan ince olsun...:queen:

motor bu mudur abi:):)
mis gibi kokusu buraya kadar geldi...
emin önce bi yıka he:)

mal bu apticim...artık hayrını gör...temiz kmsi düşük...yemede üzerinde gez...:p2500e cıbır arayanlara işte mal bu...

yıkamak ne demek denize atıp çıkarıcam tuzlu suyla yıkansın mikrobu kırılsın :mrgreen:

EMİN bişi sorcam...şimdi cennete HURİ mi lazım NURİ mi...:silent:kadroyu dolduruyonuz Cennetin tadı kalmıyor...:p

bak bizi AB ye niye almıyolar...nüfus kalabalık...kıllı ayu maganda fazla deyi...

eee sende bu kıllılardan birisin...Cennetede alınmayacaksınız merak etme...nedeni kıllısınız...hemide çok kıl var siz Türklerde...:queen:

HURİ ler özel kontenjanda alıncak...siz finito adamım...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar