ganga biraz garagtersizim be..duygularınla şerefinle haysiyetinle oynadım ama garagtersizim işte napim...:queen:
:queen::queen::queen:
Motor süpermiş
ganga biraz garagtersizim be..duygularınla şerefinle haysiyetinle oynadım ama garagtersizim işte napim...:queen:
abicim evettt...nihayet geldik zurnanın zart dediği yere...
kanka makine çok temiz...BAYANDAN...buna emin ol...
ful korumalı elcikli falan...:queen:
bide abi kilometresi arıza yapmış...bu arıza yapmış hali...:queen:
bir dk mete abım km yanlısmı gordum ? 56.828 bın km yanı öh be abi napmıs bayan ole...
Motor süpermişTertemiz mis gibin :queen:
muhahahahhaha :queen::queen::queen: abi Allah iyiliğini versin ya :mrgreen: bayana bak bayana kuryelik yapmakla kalmamış bide dağ bayır gezmiş cbr125 ile hemde repsol, abi o bayana söylede 600rr ile devam etsin işine bununla olmaz :mrgreen: son kaça bırakırmış pekiyazık valla motora ya, sırf motor bu eziyetten kurtulsun diye gidip satın alıcam kurtarıcam onu bu hayattan :mrgreen:
olm niye taciz ediyosun beni...açmıcam işte cebimi...![]()
abi sana gene ömür boyu dua ederim cygnus a innova ya gerek yok onun içinkanka makaraya sardık kızmıyon dimi...ama elindeki paraya yok abi...al bi CYGNUS RS...ömür boyu bana dua edersin...yada İNNOVA 2.el temiz bakak...köklersin 125 e...dahası ne...:salut:
Ya mete abı sende bızı Çoşkun yapmaTaciz fılan... Ara ara cvp yok merak ettık
:rendeer:
abi sana gene ömür boyu dua ederim cygnus a innova ya gerek yok onun içinama tarz meselesi işte, seven ve kullanan arkadaşlar kızmasın
ama ben sukutır sevmiyorum napiim, viteslilerdede en iyi seçenek görüntü, hız ve marka olarak. Yani mete abi bu demektir ki tüm hızla aramaya devam :cherry:
önce selçuk a 5000RR alalımda bana 600RR yeterde artar bile :mrgreen: zaten aye eniştem gelsin bu yaptıklarını anlatıcam abi bittin senAllah seni bildiği gibi yapsın...ale:AYE enişten alsın sana 2500RR...
![]()
açmıyom bağane bağane...:cherry:
Allah seni bildiği gibi yapsın...ale:AYE enişten alsın sana 2500RR...
![]()
önce selçuk a 5000RR alalımda
tmm o zaman fikir sahabı olduğun içün ilk 20 liği sen tosla bakalım malum motor bakıyoruzValaha bızım sıteden herkes 20 ytl cıkarsa verse vallaha 6000RR motor bıle alınır) :queen::queen::queen::queen:
tmm o zaman fikir sahabı olduğun içün ilk 20 liği sen tosla bakalım malum motor bakıyoruz![]()
Demek oluokı musayıt deılsın
bide 2500RR ne zmn cıktı ya o zmn 5000 RR az kaldı yasasın yakında 5000rr cıkınca alcam :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Valaha bızım sıteden herkes 20 ytl cıkarsa verse vallaha 6000RR motor bıle alınır) :queen::queen::queen::queen:
önce selçuk a 5000RR alalımda bana 600RR yeterde artar bile :mrgreen: zaten aye eniştem gelsin bu yaptıklarını anlatıcam abi bittin sen![]()
niye abi zengin adamların duaya ihtiyacı yokmu? yoksa onlar ölmüyomu :cherry: rahmetli sakıp sabancı rahmetli vehbi koç ve rahmetli kadir has ve daha niceleri, benimde duaya ihtiyacım var bende nişantaşı çocuğuyum (yalnız kendimi kıyasladığım insanlara bakarmısınız) :mrgreen:ben ikiniz içinde dua ediyorum...ama Eminde pere var ona duaya gerek yok belkide...![]()
:cherry: rahmetli sakıp sabancı rahmetli vehbi koç ve rahmetli kadir has ve daha niceleri,
niye abi zengin adamların duaya ihtiyacı yokmu? yoksa onlar ölmüyomu :cherry: rahmetli sakıp sabancı rahmetli vehbi koç ve rahmetli kadir has ve daha niceleri, benimde duaya ihtiyacım var bende nişantaşı çocuğuyum (yalnız kendimi kıyasladığım insanlara bakarmısınız) :mrgreen:
sonumuz torpak orası malum...cbr almanızın nedeni Sırat köprüsünden daha hızlı nasıl geçeriz kaygısı...lastikleride inceltin ama...
kıldan ince olsun...:queen:
motor bu mudur abi
mis gibi kokusu buraya kadar geldi...
emin önce bi yıka he![]()
benim içim rahat nasıl olsa 1000RR ı olan birine artçı olur yırtarım :mrgreen:
EEeee apti de aynı şeyi diyo...nasıl olcak...olm işi sağlama alın...rant büyük...![]()
motor bu mudur abi
mis gibi kokusu buraya kadar geldi...
emin önce bi yıka he![]()
yıkamak ne demek denize atıp çıkarıcam tuzlu suyla yıkansın mikrobu kırılsın :mrgreen: