2006 model CBR125R aranıyor.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi hayırlı ugurlu olsun ben bulamazsınız anlamında söylemedım onuda söliyim :)
1 ay sonrada bana bulcaz 1 dene cbr 125 :)

Yok Mete'nin gazına geldik yazdık, bulduğumuz motoru başkası koştura koştura aldı kanımca:pr:

Hee o zmn da murat abı tam 1 yıl sonrada bane alces :) O zmn kadar fıyatlar 1 ytl daha duser belkım :))... 2.500 ınsallah rahatcana bulurus :)... hadı hayırlısı :).

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kısmet işte arkadaşlar... aramalar devam ediyor, satmak isteyen olursa es geçmesin.

Yok Mete'nin gazına geldik yazdık, bulduğumuz motoru başkası koştura koştura aldı kanımca:pr:

Hadi ordan Kereste...:cherry:ben biliyom o motoru...değişeni falan vardı...arkadaş kendini zor kurtardı...resmen bas bas bağırıyordu beni kurtarın bu motordan diyee...nedenide hasar nedeniyle epey zararda olması...kapişş öküzcan...:p

Eminim gardaşım gel sen beni dinle sıfır cbf 150 veya sıfır ybr 125 al bak keyfine...

ömürlük diyorum...taş gibim diyorum...aha bu AYE nin beton kafası gader sağalm diyorum garagtersiz Emin....:queen:paran kadar konuşş ülennn...:p

gey yiğidim...gel abinin şefkatli kollarına...:bounce:

2700 gaymen var...500-600 daha çıkmıyomu...sık dişini azcık ya...harbi sopalıksın Emin...agılıtyde iptal bak...2.elde zarar edersin diye...senin menfaatlerine aykırı o seçenekte...gel yavrum ileride bu hibinyo burdan bıkar kendi asil dünyasına döner...biz 2 gariban başbaşa kalırız...gezilerde kafa atarım sana...gezilerede gelmez bu betonkafalı AYE...bizbize kalıcaz sora ağlaşma bana...

Son düzenleme:
Haha topiğe bak yaw :mrgreen: Murat, motoru ayağına kadar getirsinler istersen, sen zahmet etme :mrgreen: Bu arada gönlünüzden geçen neyse o olsun.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burası resmen geyik olmuş :)

evet arkadaşlar, murat abi haklı aramalar tüm hızıyla sürüyor, şuan yeni bir av peşindeyiz çok istiyorlar fakat olana ikna etmeye çalışacağız hayırlısı olur inşallah :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Emin, umarim istedigin tarzda motoru uygun fiyata bulursun. Biliyorsun, bu aralar ben de arastirma icindeyim. Aklimda birkac model var ve dusuk ihtimal de olsa CBR 125'te bunlardan birisi. Sagolsun Mete_han bey baya bir kafami karistirdi. :)

Bu modelin bence diger modeller gibi iyi yonleri de var kotu yonleri de. Insan iste bu noktada kararsiz kaliyor. Artilar ve eksiler karsilastirip, isin icinden cikmak lazim.

Hadi ordan Kereste...:cherry:ben biliyom o motoru...değişeni falan vardı...arkadaş kendini zor kurtardı...resmen bas bas bağırıyordu beni kurtarın bu motordan diyee...nedenide hasar nedeniyle epey zararda olması...kapişş öküzcan...:p

Eminim gardaşım gel sen beni dinle sıfır cbf 150 veya sıfır ybr 125 al bak keyfine...

ömürlük diyorum...taş gibim diyorum...aha bu AYE nin beton kafası gader sağalm diyorum garagtersiz Emin....:queen:paran kadar konuşş ülennn...:p

gey yiğidim...gel abinin şefkatli kollarına...:bounce:

2700 gaymen var...500-600 daha çıkmıyomu...sık dişini azcık ya...harbi sopalıksın Emin...agılıtyde iptal bak...2.elde zarar edersin diye...senin menfaatlerine aykırı o seçenekte...gel yavrum ileride bu hibinyo burdan bıkar kendi asil dünyasına döner...biz 2 gariban başbaşa kalırız...gezilerde kafa atarım sana...gezilerede gelmez bu betonkafalı AYE...bizbize kalıcaz sora ağlaşma bana...

abi gönül işi bu, orayada burayada konuyo işte napiim :mrgreen:

Emin, umarim istedigin tarzda motoru uygun fiyata bulursun. Biliyorsun, bu aralar ben de arastirma icindeyim. Aklimda birkac model var ve dusuk ihtimal de olsa CBR 125'te bunlardan birisi. Sagolsun Mete_han bey baya bir kafami karistirdi. :)

Bu modelin bence diger modeller gibi iyi yonleri de var kotu yonleri de. Insan iste bu noktada kararsiz kaliyor. Artilar ve eksiler karsilastirip, isin icinden cikmak lazim.

sağolasın biraderim inşallah sende uygun bitane bulursun, bende aynen o artı ve eksileri karşılaştırıyorum :rendeer: akşam buluşmaya burak ile ben vapurla geçeceğiz istersen sende bizle gel yorgun olurum dersen zaten erken kalkarız geç vakte kalmayız :wiinkk:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben emin abi ye guzel bı yerın msn we telefon adresını werdım ıstedıgı fıyata paraya fln aradımı bılmıyorum ama inşallah bulucaz onada...

Emin Arıkoğlu arkadaşımız için 2006 model CBR125R arıyoruz.

Motorun ciddi bir kazası olmayacak, ufak tefek yana yatmalar sorun değil.

Km'si 15.000 civarlarını geçmemiş olmalıdır.

Bakımlarının yetkili serviste ve zamanında yapılmış olması, herhangi bir arızasının olmaması gerekecektir.

Lastiklerin bitmiş olması gibi, kullanımdan kaynaklanan eskimeler önemsizdir, zaten motor alınınca yeni lastik ve komple bakım gibi şeyler yapılacaktır.

Ödenecek miktar pazarlıksız 2500YTL'dir.

Motor sahibiyle birlikte götürüldüğü serviste herhangi bir ciddi sorun çıkmaması halinde aynı gün parası peşin ödenecek ve noter satışı yapılıp motor teslim alınacaktır.

Küçülen başlangıç motorunuza talibiz:)

ben benım motoru 3400 e verdim 2006 modeldi 5000 km 2500 ytl nasıl bir motor bulursun yada bulsan fayda görürmüsün bilemiyorum o çıtayı cıkarman lazım bence aye

kanka yine cbrmi düşünülüyor..............
evet abi düşünüyorum öyleyse varım :mrgreen:

walla eminabi nediim hadi patlat biran önce şu bombayı
kanka patlatıcamda korkuyorum ya elimde patlarsa :mrgreen:

arkadaşlar aramalarımız tüm hızıyla sürüyor aklınızda bulunsun, 2500-3000 arası satmayı düşünen tanıdığınız varsa ben burdayım :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar