2006 model CBR125R aranıyor.

biri jeep dedi :p ne var allahalla gitmiyomu gidiyo ((:) hem sen ıslandınmı ıslanmadın ona bak dimi emin abi
gidiyo ya gitmez olurmu hemde ne gidiyo heryeri inleterekten tek tek sekerekten bade süzerekten :mrgreen:
banada 1000 rr lazım ama 2006 model 8000 ytl ye bulamıyorum. mezarcı gördüm seni kardeş
tmm belediyede mezarlıklar müdürlüğünde çalışıyorum itiraf ediyorum :p valla birader o fiyata satılanlar oluyo görüyoruz duyuyoruz beleşçilik değil bu, o fiyata peşin para verecek varsa bilsin diye.

Emin Arıkoğlu arkadaşımız için 2006 model CBR125R arıyoruz.

Motorun ciddi bir kazası olmayacak, ufak tefek yana yatmalar sorun değil.

Km'si 15.000 civarlarını geçmemiş olmalıdır.

Bakımlarının yetkili serviste ve zamanında yapılmış olması, herhangi bir arızasının olmaması gerekecektir.

Lastiklerin bitmiş olması gibi, kullanımdan kaynaklanan eskimeler önemsizdir, zaten motor alınınca yeni lastik ve komple bakım gibi şeyler yapılacaktır.

Ödenecek miktar pazarlıksız 2500YTL'dir.

Motor sahibiyle birlikte götürüldüğü serviste herhangi bir ciddi sorun çıkmaması halinde aynı gün parası peşin ödenecek ve noter satışı yapılıp motor teslim alınacaktır.

Küçülen başlangıç motorunuza talibiz:)

Mırrocum ve değerli kardeşim Emin DeR Van Der Sar:p

öncelikle emine hayırlı olsun diyeceğim...bana yazmış ben yokken şimdi geldi mesajı nakit olayını halletmiş tebrikler...kredi kartımda kendisinin hizmetindedir...şimdi olay başlangıc motorunun ne kadar sorun yaratıp yaratmayacağında...motor herşeydir hayat felsefesidir derler..doğru...motoru hisseder bazılarımız...ona aşıktırlar...ona adraız kendimizi...o varken hep mutluyuzdur...Eminde öyle biri...motoruna aşık olacak bir sürücü...fekat benim bazı endişelerim var...Emin denen ayı kardeş az biraz panda kardeşi bana benzer...ne de olsa kuzeniz...:pe bu adam nasıl sığacak motura...motur küçük bişe Emine göre değil...bikere boy pos endam motorla uyum ofsayt...:pale:

ayrıca bu aletin parçaları çok pahalı bak ilk yan yatırmada masrafın tillahını görürsüün Eminim...bak sen gel cbf 150...ybr 125 lerin biriyle başla...cbr 125 te sorun yaşatmaz...bak motor namına hiöbişey bilmiyosun...bu kredi geri ödemeleri sırasında bide masraf çıkarsa evlad acısı gibi koyar kardeşim...ne kadar dikkat edersen et..

2500 e alıcağaın cbr için 350 noter masrafın var...edermi sana 2850-2900...madem bu para çıkacak...2.el cbf 150 alak...veya dişini az sık 0 ybr 125 al 3250 ye...olm bak Mete abini dinle...AYE falan düdük makarnası motordan anlamaz...ne istediğini sen tabiki daha iyi bilirsin...ama parça ucuzluğu satılırkenki kolaylıklar tip olarak başta sana cbf 150 önericem...fiziğine uyar motor...çok seri...

ybr 125 zaten efsane olmuş bir motor...ömürlük ukullan...cbr 125 seni çok kasıcak yavrım...rahatsız motor yiğidim...gel abini dinle...:salut:

METEHAn abiimmm senın motorunu bırısıne satıodum tam 3.250 ye arkadaslar sıfır 3.600 dıyerekten adamı vazcaydırdı sonra 2.750 ındırdım adam dan ses cıkmadı arkadaslar yıne atladı bedavaya honda cbf 150 dıye adam kajtı gıttii :))))...dedımkı motor cok temız 12.000 cikde vuruq cıkık boya mıya hec bıseyı yok dedım bakımlar full dedım adamdan cıt yok :)))....

METEHAn abiimmm senın motorunu bırısıne satıodum tam 3.250 ye arkadaslar sıfır 3.600 dıyerekten adamı vazcaydırdı sonra 2.750 ındırdım adam dan ses cıkmadı arkadaslar yıne atladı bedavaya honda cbf 150 dıye adam kajtı gıttii :))))...dedımkı motor cok temız 12.000 cikde vuruq cıkık boya mıya hec bıseyı yok dedım bakımlar full dedım adamdan cıt yok :)))....

kanka Allaha şükür motorumdan çok memnunum...nazara gelmesin tek korkum o...seçilebilecek en ideal parçası ucuz az yakan model...ybr cbf den şaşmayacaksın...:cat:

YOk abı MAŞAALLAH....:) abi yarın gitcen demi İST GEZİSİNE Bi msn acAbilirmisin abim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hani nerde la 2.750ye cbf bul hemen aliim :cherry:

Şimdiden hayırlı olsun Eminciğim..:rendeer:

.El atıldıysa bu iş olur...

Hatta daha da fiyat aşağı olabilir..Nedersin.:wiinkk:

sevgili mete abim;
öncelikle kalbin kadar temiz bu topak sayfasında bana yer verdiğin için ve yukardaki iltifatların çok teşekkür ederim :mrgreen:
acep sorarım sana 2500 ytlciğe kalıbıma özel yapılmış motor vardıda biz mi pinmedik :mrgreen:
benim hiç motorum olmadı abilerim ablalarım, kartpostallarımdan alıp bana bir destek te siz olabilirsiniz :mrgreen: ne duygu sömürüsü yaptım kesin biri cbr ını 2500 e getirip verir şimdi :queen:
şaka bir yana kısmet bu işler abi cbr ararsın bi bakarsın iyi bi cbf çıkar benim için görüntü, hız v.s. önemli değil, sadece tecrübe tecrübe tecrübe :wiinkk:

Emin abi sanada motor yok SANADA ALLAH VERSİN :))) yok yok insallah guzel bı motor bulursun gonlune gore :))....

Şimdiden hayırlı olsun Eminciğim..:rendeer:

.El atıldıysa bu iş olur...

Hatta daha da fiyat aşağı olabilir..Nedersin.:wiinkk:

teşekkür ederim abi, hayırlısıysa olsun diyelim, bu arada benim polislik işi sanırsam iyice ciddiye binecek, abi bana yol gösterirsen çok sevinirim bi ara arıyacağım inşallah :rendeer:

Emin abi sanada motor yok SANADA ALLAH VERSİN :))) yok yok insallah guzel bı motor bulursun gonlune gore :))....

sağol cunyır mete sanada inşallah :wiinkk:

Osmaniye İl Temsilcisi
Kardeşim antepten aydemir abide 2005 model sürekli uzun yolda ve çok titiz kullanılmış bir cbr var, fiyatta anlaşabilirsiniz sanırım. Eğer düşünürsen kendisine özel mesaj yaz yada beni 05449070011 numaralı telefondan ara sizi görüştüreyim.

O konuda elimden gelen tüm yardıma hazır olduğuma EMİN olabilirsin paşam..:wiinkk: :rendeer:

Kardeşim antepten aydemir abide 2005 model sürekli uzun yolda ve çok titiz kullanılmış bir cbr var, fiyatta anlaşabilirsiniz sanırım. Eğer düşünürsen kendisine özel mesaj yaz yada beni 05449070011 numaralı telefondan ara sizi görüştüreyim.

gaziantep ile istanbul :)çok uzak yahu:bounce:

abi teşekkür ederim düşündüğün için ama mesafe çok uzak, benim ilk işim motorun gidonundan tutup servise götürmek olacak istanbula yakın olsaydı keşke :pale:
O konuda elimden gelen tüm yardıma hazır olduğuma EMİN olabilirsin paşam..:wiinkk: :rendeer:
hiç şüphem yok abicim sağolasın varlığın yeter:rendeer:

sevgili mete abim;
öncelikle kalbin kadar temiz bu topak sayfasında bana yer verdiğin için ve yukardaki iltifatların çok teşekkür ederim :mrgreen:
acep sorarım sana 2500 ytlciğe kalıbıma özel yapılmış motor vardıda biz mi pinmedik :mrgreen:
benim hiç motorum olmadı abilerim ablalarım, kartpostallarımdan alıp bana bir destek te siz olabilirsiniz :mrgreen: ne duygu sömürüsü yaptım kesin biri cbr ını 2500 e getirip verir şimdi :queen:
şaka bir yana kısmet bu işler abi cbr ararsın bi bakarsın iyi bi cbf çıkar benim için görüntü, hız v.s. önemli değil, sadece tecrübe tecrübe tecrübe :wiinkk:

kanka sıfır agılıty 125 nasıl...uçak gibi makine...gerçekten tad verecek...veyada sana temiz 2.el bir INNOVA bulalım...tam parana göre la...:cat:

http://sahibinden.com/3600_km_de_te...s_dusunuluyorWQQaXQQ5016049WQQpXQQdisplayitem

kanka hiç bu kadar temiz kullanımı olan benzini koklayan bir motor görülmemiştir ...kesinlik tavsiye ederim...4 vites debriyaj derdi yok...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar