2500'e bulursanız bende alacağım!!!!!!!!
2500'e bulursanız bende alacağım!!!!!!!!
abi fitesli olsun ya, bak ist_purağa, adam cbr de başladı 600rr bilem kullanıyo.
oturmuşluğum var bi kere, purak sağolsun, o zaman eğri oturup doğru düşüneyim ben bi zaman.olm bak açık yazıyom...ebeninkini tersten görücen...ale
arça fiyatları falan el yakar can yakar cep yakar bu cıbırın...onu diyim başka bişiy demiyom...:cat:
cıbır olmasın başka bişi olsun..yav heç oturmadınmı üstüne...
abi o paraya bulursanız haber verinde bende alımyedek yaparım onuda
Hmm iyi iyi bulucaz Metin'e motorunu, Mete gülüm sana gülüm demem gülün ömrü kısa olur, sen ne anlarsın motordan bidoncu sende
Bu arada mezarcı diyen arkadaş, sanada 25000ytl'ye cbr125 arar buluruz sıkma canını
Bu motorun bizim için ederi budur, arkadaş 3500 istermiş, isteyebilir, biz vermeyiz almayız, isteyenede saygı duyarız...
Niye öyle diyorsunuz anlamıyorum, 2500YTL 2 ay önce ben aldım 2006 model 10000km de...
Zaten forumdan bir arkadaştan aldığımdan o kadar huzurluyum ki henüz servise bile götürmedim, aldığım gibi duruyor.
Güven meselesi, alanın ve satanın tanıdık olması gibi detaylar bazen 2-3 kuruştan daha önemlidir.
Malesef 10 sene önce sattığım ama halen satışını veremediğim, cezaları ve vergileri yüzünden 6 haciz yediğim ve mahkemelik olduğum bir araba var mesela.
Sahibinden'e adam 3500 yazmış ama amacı zaten satmak değil, yada nokia 8110 ile takas olurmu gibi sorularla uğraşıp duruyor.
Bakıyorsunuz aynı ilan 6 aydır orda...
Yoksa ben kendi motorumu alırken piyasası bu diye 27'ye 2006 kasa 1000RR çakmaya çalışanda oldu, gittim 22500'e sıfır aldım.
Hatta geçenlerde sahibinden'de 16bin ytl'ye 2007 1000RR vardı, adam almış sevmemiş, parayada sıkışmış ilanı verdi aynı gün sattı gitti.
Motorunu satan herkes 2500'den bize versin demiyoruz, 2500'e bunu bunu arıyoruz diyoruz.
Ayrıca Emin'imizin istihbali söz konusudur, lütfen bu şartlarda satacak motoru olmayanlar bu başlık altına yazmasınlar, teşekkürler.![]()
mete ekmeğimize taş koyma:mrgreen:
GT650R yerine çoğu zaman CBR15R ı kullanıyorum. daha heyecan verici oluyor aynı heyecanı hyo da yapmak için 150km üzeri hızlara çıkmak lazım. kullanmadan anlayamazsın ki metecim
rahatsız mış uzun yol yapmazmış hikaye
aynı gün kemerden çıktım konya md ye takıldım ordan çıktım akşam ankara md ileydim 800km yol
hava filtresine de hava tut temizle tak derdine ne tey allam ya:mrgreen:
yeterki adam gibi yağ koyun, gidip magnatek falan koymayın.
benle görüşen ilk kişiye kask ve mont da vereceğim(M) beden:cat:
Abi neyin kavgası yapılıyo Emin cbr125 istemiyo ki..
Doğmamış çocuğa don biçmek gibi bişiy yani bu...
murat abi benim aptallığım saygısızlık yaptım galiba özür dilerim, yalancı durumuna sen değil ben düşüyorum sen sıkma canını, ama başlık kapanmazsa benim için iyi olur.
Metecim parası yetmesse 3-4 destek çıkıcaz sen sıkma canını, çakma motorcu olabiliriz de çakma kanka değiliz.
Ayrıca illaki düşecek demişsin, ben 9000km oldum daha hiç düşmedim, emin seninde dediğin gibi beni havaya atıp tutacak kadar iri, cbr125'i mi tutamayıp düşürücek?
Böyle yazıp milletide motordan soğutmayın, düşücek ona göre motor seçeyim diye bir mantık yok.
Hoş zaten Emin de illede cbr125 demiyor... 1000ytl'ye verirsen senin motoruda alabiliriz, malum her gün 110 kilo taşıyor, amortisörler bitiktir şase eğilmiştir felam
Bir arkadaş 2000km de cbr125'i 3000'e aldıklarını yazmış.. Buda mezarcı diyenlere kapak olsun.
Ee bana olabilir demişti, istemiyosa bana niye anlatıyorda başlık açmama sebep oluyor, işim gücüm mü yok...
Doğmuş yada doğmamış belli ki çocuk, gitsin yürüteç alsın.
Beni yalancı yerine düşürmesine çok kızdım, Emin'den böyle bir saygısızlık beklemezdim.
Bir moderatör bu başlığı silerse sevinirim...
murat abi benim aptallığım saygısızlık yaptım galiba özür dilerim, yalancı durumuna sen değil ben düşüyorum sen sıkma canını, ama başlık kapanmazsa benim için iyi olur.