2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be numanım...yaş 14 hemi...*********..yani ybrnin önünü falan kaldırabiliyormusun...ulan seni almazlar lan gece alemlerine...sen en iyisi sütünü iç yavrucuğum...:queen:

numan taş...:annecim ben sütümü içtim yatıyorum...ama haber bülteninide izliyim noooluuurrr....bugün cuma ama anneciiiim...yarına ödev bırakmadım...ben uslu ve akıllı bir çocuğum dimi anneciiim...yarın erken kalkıp tom ve jerryi izleyeceemmmmm...

:queen: :queen: :queen:

seni seviyoruz kuzenim balky...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ulen metehan bak seni 500 no duragı yerine Van a bırakıp döncem haa..:p
Bulandırme len...Hadi yırttın 2. biranda benden..:queen:

zuhtupasa' Alıntı:
Ulen metehan bak seni 500 no duragı yerine Van a bırakıp döncem haa..:p
Bulandırme len...Hadi yırttın 2. biranda benden..:queen:

dur sen zuhtupaşa seninde defterin dürülecek şimdi...

arkadaşlar şu hikayemi dinleyin...zuhtupaşa ile gezenin burnu gübreden çıkmaz valla...geçmiş bir tarihte federalin evinde buluşma oldu...maç izledik falan...neyse eve döniyoruz...o zamanlar paşamda zort150 var...neyse beni e-5 e yola kadar atıver abi deme gafletinde bulundum...

neyse paşamın kafa iyi tabi...önümüze bir mercedes vito l kırmasınmı...ben artçıyım diyomki abiii ölüyozzz yavaşş...tık yok elemanda...lan bas frene diyom...neyse zar zor paşam gözünü açtı...çarpmaktan son anda kurtulduk...

esas komedi başka...neyse paşa beni indirdi...ben diyomki ulan burası pek e 5 otoyoluna benzemiyor anasını satayım...ama adam karşıda oturuyor bildiği vardır...500 otobüsleri geçer herhalde diye bekliyom minibüs yolunda...neyse 500 otobüslerini bekliyorum bir başıma saat 01...yarım saat geçti in cin top oynar caddede...takscinin birine dedimki abi 500 ne zaman geçer...arkadaşım burdan geçmez sen e-5 e çıkıcan demezmi...başımdam aşağı kaynar sular döküldü...

yürüyeceğim yolun 3 katını yürüyerek e-5 e çıktım 500 ler artık geçmez...neyse saat 02.00 oldu...kadıköy minibüsüne bindim...kadıköyden zar zor beşiktaşa geldim...saat.03..ama her dakka paşamın kulağını çınlatıyom...otostopla geceyarısı eve ulaşabildim valla....alkol alınca abimiz uçuşa geçiyor...dikkatli olmak lazım...

bbrr abi bende ne cevherler var...çıkarabilene aşkolsun....ama topiğin içine galiba ceviz ağacı dikiyorum...paşam beni dürtebilir...:p

senin bu thy pilotu arkadaşın vardı ya...ona selamlarımı iletsene abi...çok makaraydı...çok görmüş geçirmiş biriydi...Rıchard Gere gibiydi valla...çok sevdim kendisini...ulaşabilirsen öperim müsait yerlerinden...nerden geldiyse aklıma birden...

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han' Alıntı:
vay be numanım...yaş 14 hemi...*********..yani ybrnin önünü falan kaldırabiliyormusun...ulan seni almazlar lan gece alemlerine...sen en iyisi sütünü iç yavrucuğum...:queen:

numan taş...:annecim ben sütümü içtim yatıyorum...ama haber bülteninide izliyim noooluuurrr....bugün cuma ama anneciiiim...yarına ödev bırakmadım...ben uslu ve akıllı bir çocuğum dimi anneciiim...yarın erken kalkıp tom ve jerryi izleyeceemmmmm...

seni seviyoruz kuzenim balky...

beni gaza getirsdinn bea kanka,tamam bea motoru kaçırıyom gecce.okk ama bi birada bana alın okk.hehe:queen: :bounce:

numan_tas' Alıntı:
beni gaza getirsdinn bea kanka,tamam bea motoru kaçırıyom gecce.okk ama bi birada bana alın okk.hehe:queen: :bounce:

Otur oturduğun yerde bakiyim sen. :bounce: Yazmıştım senin topiğe daha önce, içkili mekanlarda 18 yaşın altındakiler alınmaz diye...:salut:

4 sene sonra bekleriz :cherry:

ledo abisi gelsin be yav...süt içer abilerinin yanında....

:p :queen:

nah gelirsin sen numan baş...ulan zibidi geçende kartalda bowlinge gelcem diyip satmadınmı...tuzladan 5 dakkalık kartala gelmedin...orda düştün gözümden zaten...bak geliyo beşkardeş...:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:bounce: millet hala kimseden ses yok öle olsun o kadar yolu motorla gelmek varken iett ile mi getirteceksiniz beni oraya bu arada bana bira ısmarlayan yokmu :pr: :cherry: :cat: :queen:

FASTBOY3' Alıntı:
:bounce: millet hala kimseden ses yok öle olsun o kadar yolu motorla gelmek varken iett ile mi getirteceksiniz beni oraya bu arada bana bira ısmarlayan yokmu :pr: :cherry: :cat: :queen:

hoop birader noluyo bakem burda...nası yani...biralar bana ısmarlanıyor...hemen kıskanma...

tek rakibim Kemal Sunal...

FASTBOY3' Alıntı:

Eveet saat 21:00 den önce orada olanlara 1 sürahi benden !

Şu maç hayırlısı ile istediğim gibi bir bitsin, ondan sonra ağanın eli tutulmaz !

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han' Alıntı:
ledo abisi gelsin be yav...süt içer abilerinin yanında....

:p :queen:

nah gelirsin sen numan baş...ulan zibidi geçende kartalda bowlinge gelcem diyip satmadınmı...tuzladan 5 dakkalık kartala gelmedin...orda düştün gözümden zaten...bak geliyo beşkardeş...:wiinkk:

tamam kankam sen göreceksinn senle öle bi hesaplaşcamki,görürsün ben geziye gelince,hayatın boyunca unutamayacaksınn...(motorun eksozuna havuç veya tekere duvar çivisi)hehehe

numan_tas' Alıntı:
tamam kankam sen göreceksinn senle öle bi hesaplaşcamki,görürsün ben geziye gelince,hayatın boyunca unutamayacaksınn...(motorun eksozuna havuç veya tekere duvar çivisi)hehehe

vayyyy...numan başşş...evladım sen akıllanmıycan dimi...tek teker mete hanzo abinle kapışmak heeee...bittin gülüm sen...eline verecem benim hayalbusanın egsozunu...

transalp650' Alıntı:
tanışmayı bende isterim benide ekleyin

transalpcim bekleriz hayatım...senin avatar benim siemens telefondaki logoya ne kadar da benziyor yav...:rendeer:

seco@ybr' Alıntı:
keşke bu tür organizasyonlar burada da yapılsa

kıyamam sana kardeşim...uşağa geldiğimde seni ziyarete gelcem merak etme...yada biz site olarak seni ziyarete geliriz nasipse...motor gezileri dönemi başlasında...istanbul kökenli site olduğundan ambians burda...kader utansın...ben uşaklıyım...geliverdim gariii...

Moderatör tarafında düzenlendi:
konuş meteeee,bjk feneri zor yener zaten,zor kurtuldular elimizden:p

mete_han' Alıntı:
transalpcim bekleriz hayatım...senin avatar benim siemens telefondaki logoya ne kadar da benziyor yav...:rendeer:

metehan, kardeşim, bak seni tanıyan var tanımıyan var. Böyle hayatım, canım filan olmuyo di mi kaçıracan arkadaşları !

Bak biranın içine kül serperim ona göre ! zaten canım sıkkın bıraktık 2 puanı dereliye !

hoppppp hadi elleri görelim
kıskananlar çatlasın
listeye bi güncel yap
evet istanbul

Son düzenleme:
ledo' Alıntı:
metehan, kardeşim, bak seni tanıyan var tanımıyan var. Böyle hayatım, canım filan olmuyo di mi kaçıracan arkadaşları !

Bak biranın içine kül serperim ona göre ! zaten canım sıkkın bıraktık 2 puanı dereliye !

ledocum ben kül serpmenden değilde içine tükürmenden korkuyorum biranın...hani o kadar para vericen ya...:queen:

siz maç seyrederken ben topiği gündemde tutmaya çalışıyooommm...yaaa...2-2 bitmiş zaten...beşiktaşı en zayıf anında vurucaktık ama neyse...kurtuldular yine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar