2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cenkmenderes' Alıntı:
Yahu beni niye yazmıyorsunuz. Ben zaten direk geliyorum. Buluşma varsa cenkmenderes ordadır.. Aaa ayıp ediyorsunuz bakın ama..

Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar..

OOOO Cenk kardesim gelmeden zaten olmazdı....Nede olsa bira var yahu..:queen:

Burcu, deliye her gün bayram.. Yani deli bayramı :cherry:

Kamil geliyordu demi.. O yoksa ben de gelmem bak.. Kamil zengin adam, 106 GTI'a biniyo.. Benim biraları ona kaktırıcam da..

bende diomm ne bayramı bilmediğimmm bi bayrammı var yoksa diyip istanbula gelecektim yaw::koop:::

hehh he bensiz olmaz demişler beni de yazmışlar zaten oki içelim güzelleşelim ozaman

boy

Eyong, BBRR, cardoso, ccbbdd, cenkmenderes, KARAKIZ, kırmızı, motomonster, optik1907, Shamyl, spyle, boy

Ben de gelirim. Gelecek olanlar kendini listeye ekleyip listeyi güncellesin. Kim gelecek kim gelmeyecek takip etmesi zor oluyor. Beer's in önünde motorları koyacak yer var mı? Biz genelde geniş yerlerde buluşurduk.

cenkmenderes' Alıntı:
Yahu beni niye yazmıyorsunuz. Ben zaten direk geliyorum. Buluşma varsa cenkmenderes ordadır.. Aaa ayıp ediyorsunuz bakın ama..

Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar..

Sen daha topik açılmadan yazıldın haberin yok. :cherry:
Bilgi için : http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=4024&page=5
Bakınız mesaj no:70

Zühtücüğüm,
bak ben sana demedim mi ? Biz organizasyon yaparız da İstanbul gelmez mi ? Daha da topiği görmeyen birçok arkadaş var.
Sağolsunlar birçok arkadaş da Avrupadan geliyor.
Haa bak, bu arada site yönetimi de olaya iyi girdi, Şimdilik, Skull ve Eyong. Danger da kaçırmaz. Eh Egeknn' ı da sen yazdın. Geriye Shadow ile BBRR kalıyor.

motorları koyacak çoook geniş bir yer var hiç merak etmeyin,,mekanda oldukça geniş...

Yalnız bayaa bi kalabalık olmaya başlıyoruz. Ertesi gün de iş günü, herkes biribiri ile konuşamadan vakit geçecek. Bir de saolsunlar Avrupa tarafında ki arkadaşlarımız fedakarlık gösteriyorlar. Bunu görmezden gelemeyiz.

Bence bu buluşma 03 Mart Cuma akşamına kaymalı. Hiç değilse biraz daha rahat olur gelenler.

Cumartesi yapalım diyenler olacaktır, hemen söyleyeyim ki Cumartesi günü Topik sahibi Zühtüpaşanın ailesinden birinin düğününe katılması gerekiyor. Aynı şekilde bu organizasyon da katkıları olan benim de Cumartesi günü katılmam imkansız, eh organizatörler olmazsa da olmaz tabii.

Bu iş galiba en iyi Cuma günü olacak, zühtü de gelir birazdan bakalım ne diyecek ?

zühtü paşa uyudu herhalde erkenden, güncelleme sabaha kaldı listeyi galiba :)
paşam uyannnnnnn
(istanbul bu kadarmı) vay vay vay
biz kocaelinden geliyoruz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ledo' Alıntı:
Yalnız bayaa bi kalabalık olmaya başlıyoruz. Ertesi gün de iş günü, herkes biribiri ile konuşamadan vakit geçecek. Bir de saolsunlar Avrupa tarafında ki arkadaşlarımız fedakarlık gösteriyorlar. Bunu görmezden gelemeyiz.

Bence bu buluşma 03 Mart Cuma akşamına kaymalı. Hiç değilse biraz daha rahat olur gelenler.

Cumartesi yapalım diyenler olacaktır, hemen söyleyeyim ki Cumartesi günü Topik sahibi Zühtüpaşanın ailesinden birinin düğününe katılması gerekiyor. Aynı şekilde bu organizasyon da katkıları olan benim de Cumartesi günü katılmam imkansız, eh organizatörler olmazsa da olmaz tabii.

Bu iş galiba en iyi Cuma günü olacak, zühtü de gelir birazdan bakalım ne diyecek ?

Evet arkadaslar hem Avrupa yakasının katılımı, hem ertesi gün Cumartesi olması nedeniyle gunu 03 Mart Cuma olarak değiştirioruz..:cat:

ashes' Alıntı:
zühtü paşa uyudu herhalde erkenden, güncelleme sabaha kaldı listeyi galiba :)
paşam uyannnnnnn
(istanbul bu kadarmı) vay vay vay
biz kocaelinden geliyoruz

zühtüpaşa uyanık da site de bişey var güncelliyemiyo bi türlü. Yarın ön sayfada listeyi yeniler, ayrıca başlığı da değiştirecek.

Şu an gönülden destekleyenler hariç 18 kişiyiz bi de gelsem mi acaba diyen var. Cuma olunca ikiye katlar en az...

Yalnız tabi bunlar çarşambaya ok verenler, umarım hiç kimsenin cuma ile ilgili sorunu çıkmaz listeden

Liste şöyle :
İSTANBUL TOPLANTISI KATILIMCILAR

Zuhtupasa
Ledo
ccbbdd
kırmızı
luxor
darkdiamond
ashes+1
armagedon
skullhunter
fastboy3
teror
uye
shamyl
Eyong
Cenkmenderes
spyle
boy
federal ( tam olarak ne dediğini anlamadım ama, iyi bişey söyledi heralde :cherry: )

Son düzenleme:
Levent abi davetine çok teşekkür ederim ama gerek yoktu zaten yazıyordum, açık konuşmak gerekirse 1 hafta 10 gün sonraya söz veremem , ama gelip havayı koklamak , sizleri görmek , eğlenmek ve baba mesleğim olan ajanlık görevimi yerine getirmek isterim :))), işlerim elverirse ve samanlıktaki samanı kaldırabilirsem :))) geleceğim levent abi amma samanı kaldıramazsam bana yardımcı olacak biri lazım :))) samanı kaldıracak biri :))) o kendini biliyor... gelirsem + 1 , gelmezsem - 1 görüşürüz....

Süper Moderatör (BBRR)
Levent abi davetine çok teşekkür ederim ama gerek yoktu zaten yazıyordum, açık konuşmak gerekirse 1 hafta 10 gün sonraya söz veremem , ama gelip havayı koklamak , sizleri görmek , eğlenmek ve baba mesleğim olan ajanlık görevimi yerine getirmek isterim )), işlerim elverirse ve samanlıktaki samanı kaldırabilirsem )) geleceğim levent abi amma samanı kaldıramazsam bana yardımcı olacak biri lazım )) samanı kaldıracak biri )) o kendini biliyor... gelirsem + 1 , gelmezsem - 1 görüşürüz....

Benim bildiğim bülent kaçırmaz böle toplantıları yoksa bişimi var....

Barış abi aslında bu başlığı zühtüpaşa açmasaydı kesin gelirdim :))))) ama maalesef düşünmem lazım :)))))

Hani ben yanlış hesaplamıştım ya! Tekrar yanlış hesaplamışım olayı,Benim Çarşamba diye hesapladığım şey Cuma'ymış.Netekim yine geliyorum yani.Kusura bakmayın çalışma sistemim acayip garip benim gelince anlatırım zaten,hakvereceksiniz.Benim günüm pek belli olmuyoda.:cherry:

Şimdi bu cuma değil yani yarın değil haftaya cuma dimi ...

bide zühtüpaşa keşke perşembe yapsaydın, alkol alanlar ertesi gün cuma da durumu eşitlerdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar