DARKDIAMOND' Alıntı:Pazar günü oradayım ledo.Sizlerle tanışmak site dostluğunun üzerine kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olur!:cat:
teror' Alıntı:benim motorum yok işin kötüsü motorlu bir aracımda yokeğer beyilkdüzü, avcılar civarından gelecek olan olursa seve seve gelirim:cat:
zuhtupasa' Alıntı:Sevgili teror;
daha zaman var mutlaka katılımcı arkadaslar olacaktır..ama senide listeye eklioruz..en kötü deniz otobüsü ile gelirsin yaw..:cat:
EgeKnn' Alıntı:çok sıkı bir gezi olacak belli![]()
FASTBOY3' Alıntı::queen: Arkadaşı ayarlayabilirsem bende gelirim arkadaşın motoru var onuda o yüzden getiriyorum fakat onu ayarlayamassam beni sarıyer veya beşiktaş tarafına atabilecek biri ollursa yine gelirim cevap bekliyorum
ÜYE' Alıntı:Arkadaşlar bende büyük ihtimalle uğrarım yanınıza.Bu arada ist.den hiç bayan arkadaşımız yok mu ya????
arkadaşım seni beşiktaştan alamam ama bir vapur yapar kadıköye gelirsen albilirim kimseyi bulamazsan benim le irtibata geç okFASTBOY3' Alıntı::queen: Arkadaşı ayarlayabilirsem bende gelirim arkadaşın motoru var onuda o yüzden getiriyorum fakat onu ayarlayamassam beni sarıyer veya beşiktaş tarafına atabilecek biri ollursa yine gelirim cevap bekliyorum
motomonster' Alıntı:toplantimi olacek buki ne