2005te MOTORSIKLETLERDEN DE VERGİ ALINACAK

Ne düşünüyorsunuz? Köprüyü keselim mi? :mrgreen:
Ya utanmadan araba gibi yıllarca bizden aynı geçiş ücretini alırken güzel (o kadar eyleme rağmen) Şimdi de vergi alacaklar. YA nasıl sinir oluyorum. Yakında uzaktan kumandalı arabalardan da vergi alırlar :pl:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Aslında düpedüz çifte standart
Sizce mecliste kaç tane motorcu vardır?
Gecen sene köprüde eylem yapılmıştı herkez bozuk para verip köprü trafigi kitlemişti cok komikti tonla bozuk parayı gişeye veriyorlar memurda saymaya baslıyordu sonra saymadan almaya baslamisti.
Yazık koca kamynetler ile bir tutuyorlar motorları
motorlardan ucret alınmasın köprü trafiği kalksın

Al benden de o kadar. Burada bile pek ilgilenen yok bu konuyla baksana :pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
yurt dısında bu tür paralı yollarda motosikletlere uygulanan tarifeyi cok merak ediyorum :pl:

Benzin tasarufu ve trafiğin rahatlaması için motorsikletlere çeşitli muafyetler getirilmesi insanlarım motorsiklete özendirilmesi lazım.

Bu forumlardan adam toplayıp yapıcam merak etmeyin.El mi yaman bey mi görecekler. Birine birşey olduğunda tüm motorcular yanında bitecek. Serserileri de aramıza almayacağız :mrgreen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Tamam kampanya kararı alınmıştır.
Siteye bu konu hakkında bir anket ekleyelim ( Ne olabilir? )
Farımda açık yolumda açık kampanyasındaki gibi bir slogan ve afiş hazırlayalım , bu konu hakkında çıkmış yazılar varsa çok iyi olur.
Diğer motosiklet konulu sitelerinde buna destek olacağina eminim.
Birileri farkına varsın bu yanlışı düzeltsinler artık. :pl:

Ankara dayim ama elimden bisey gelirse yapmaya hazirim. sonuna kadar arkanizdayim arkadaslar.

BEN de tanımam =)
Sen tanınmama konusunda oy alaacksın NX=)

aa, bence bu resimle koyarsa adaylıgını kesin birinci : ))))

Konu biras dagılmış toparlıyım, 2005 te alınacak motosiklet vergisi 2004'e çekildi, ben gidip vergi dairesine sordum, benim motor için (Honda CBR600, 2000 model) 37.500.000 Tl imiş, nisan ayında odeniyormuş.

admin bu baslığı değiştirebilirsin aslında 2004 olarak : ))))))))

Aslında düpedüz çifte standart
Sizce mecliste kaç tane motorcu vardır?
Gecen sene köprüde eylem yapılmıştı herkez bozuk para verip köprü trafigi kitlemişti cok komikti tonla bozuk parayı gişeye veriyorlar memurda saymaya baslıyordu sonra saymadan almaya baslamisti.
Yazık koca kamynetler ile bir tutuyorlar motorları
motorlardan ucret alınmasın köprü trafiği kalksın

Evet yerden göğe haklısınız!!!!:bounce:
Şu kurumsallaşma konusunu bir bitirebilsek,bu konuyu da kurumsal platform da değerlendirebiliriz.:cat:

İhtiyar bu başlık 18-12-2003 yılında açılmış . Biraz erken cevap verdin ama olsun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar