2005 MOTOSİKLET FUAR BULUŞMASI 27 MART PAZAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bööö sana,görürsün sen msn de dermişimmmmmmm :cherry: eski meski oldu ya cnm arkadaşım benim :king:

Kemal Şu Hayrabolu yu bir göremedin ya helal olsun sana. Amcanoglu Hayrabolu'dan cok memnun

Ya arkadaslar bilmiyorum derdinize derman olan oldumu, eger olmadı ise Hayrabolu Motosiklet Kulübü olarak sizlere 2 bilet tedarik edebilirim. ben İsmail Özkan Hayrabolu Motosiklet Kulübü

valla bilmediğimden soruyorum, fuar için davetiye veya bilet gerekiyo mu, gerekiyosa nereden edinebilirim? şimdiden teşekkürler

bir önceki mesajdan anladığım kadarıyla gerekiyo sanırım. bilet için yardım beklemekteyim, herkese saygılar ve selamlar

Biletli yada ucretli giriliyor. Ama bilet icin gec kaldiniz. Bu saatten sonra bilet bulmak cok zor yada imkansiz olabilir. Ama bu sitede baska bir cevap bekleyin sorunuza.

Saygilarimla,

bende sizinle pazar günü buluşmaya gelsem banada bilet verirmiiiiisiiiiiniz? :cherry: ..gerçi hiçbirinizi tanımıorum ama orda tanışırız umarım..he bide mesela 50 kişiden fazla kişi gelirse orayaa benm sizden (skullhunter) bilet alma olasılıım baya bi azalır dimi hani öncelik sarısına falan koyarsanız die.. :salut:

yaw bnde gelmek isitorm ama bnmde tanışıklığım yok sizlerle bu bilet olayı nası olur acep? :thumleft:

selam arkadaslar

valla bız iş dolasıyla bu senede gelemıyoruzz.. :pr: her seferınde seneye kesin diyoru ama ,, kısmet olmadı yine..

neyse size iyi eğlenceler :cat:

:thumleft:

Dostlar Fuara Fot. Makinasıyla giden olursa Şu Mondial ZAT ın Yandan ve Arkadan resmini rica etsem çekebilirmisiniz. Önden gördük motoru ama... bir türlü arkadan göremedik Şimdiden teşekkürler... :rendeer:

Skullhunter' Alıntı:
25 Mart Pazar Günü , 2005 Motosiklet Fuarına Birlikte Gidiyoruz.
Buluşma yeri: Dolmabahçe Sahili
Saat: 11:00

saat ve yerde bir değişiklik mi oldu :silent:
saat 11'de oradaydım, çayımı içtim tostumu yedim ve döndüm.. sizleri görmek çok güzeldi :farao:
bi de eşime de ısrar ediyodum sen de gel diye.. iyi ki kalkıp gelmemiş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar