2005 MOTOSİKLET FUAR BULUŞMASI 27 MART PAZAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de cumartesi ehliyet direksiyon sınavını başımdan savar savmaz gelicem, pazar da beraber gezeriz :) inşallah hava kuru olur da motorla gelirim :)

ben nasıl gelecem bilmiyom walla pazara ordayım allah izin verirse scoterimi koyacam otobusun bagajına ankaradan çıkacam dogru istanbull

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alooo arkadaşlar ,

garfield ve preometheus;

ne oluyor bakim neden kızgınsınız bana :bounce:
valla bu sıralar inanılmaz bir kopukluk yaşıyorum nette,ondan mesajlarını geç okuyorum.. :pale: yoksa sizlere yazmak istemediğimden değil ok? :king:

kırılmayın sakın,en kısa zamanda ,hatta fuarda görüşüyoruz hepinizle :flower:

skullhunter cumartesi oradayım pazarda gelirim yeterki 2 bilet ayır 2 kişiyiz.görüşmek üzere

baba bu fuarı nasıl kaçırırım yaa :pr: neyse giden herkese iyi seyirler diliyorum ,umarım eliniz boş dönmezsiniz fuardan :cat:

Herkes mumkun oldugunca erken gitsin arkadaslar! Valla, oradaki hava, tum motorlar yanyana parketmis, ve gruplarin teker teker cifter cifter gelmesini seyretmek, tum motorculari, dostlarimizi bir arada gormek, onlarla iceri girmeden sohbet etmek, ve gecen sene gibi olursa su japon akrobasi ustasini motoruyla tek teker falan yapmasini seyretmek icin biz en az yarim saat erken orda olacagiz.!!!

ILGILENENLERE DUYURULUR!! :cat: :thumleft: :flower: :queen: :) :p

YEAH!! YEAH!!!! YEAH!!!

Cumartesi ÇooooooooK büyük ihtimal ordayım........ :cherry:

Bende gelmek istioruumm yaa kaza yaptım ama :pr: :salut:
neyse napalım..

Peril' Alıntı:
alooo arkadaşlar ,

garfield ve preometheus;

ne oluyor bakim neden kızgınsınız bana :bounce:
valla bu sıralar inanılmaz bir kopukluk yaşıyorum nette,ondan mesajlarını geç okuyorum.. :pale: yoksa sizlere yazmak istemediğimden değil ok? :king:

kırılmayın sakın,en kısa zamanda ,hatta fuarda görüşüyoruz hepinizle :flower:

Yok yafu ben kızgın değilim, pisicike laf sokuyodum :mrgreen: :queen: Ayrıca ben sana mesaj atmadım ki cevap veresin :mrgreen: O yüzden sorun yok merak etme :)

Bu arada giden her arkadaştan Yamaha FZ6 Fazer (grenajlı olan), Kawasaki Z750S ve çekebildiğiniz kadar sport touring resimler istiyorum. Hade bakim kırmayın arkadaşınızı :rendeer:

Ben de Cumartesi günü arkadaşlarla gidecem fuara
Pazar günü ise Eşim ve çocuğumla gidecez

Prometheus' Alıntı:
Bu arada giden her arkadaştan Yamaha FZ6 Fazer (grenajlı olan), Kawasaki Z750S ve çekebildiğiniz kadar sport touring resimler istiyorum. Hade bakim kırmayın arkadaşınızı :rendeer:

Sadece bu iki motor için gidiyorum diyebilirim emin ol çekicem istediğin kadar :cat:

Arkadaşlar,
Ben ve bir arkadaşım Edirne'den fuara gelmek istiyoruz. Ancak öyle bir tarihe denk geldi ki yol parasını zor denkleştirdik. Herhangi bir yerden Cumartesi günü için ücretsiz bilet bulma imkanımız var mıdır?
Burada ve burada ücretsiz davetiye verileceği yazılmış ama nasıl ulaşırım bu kişilere ve hangi şartlarda verecekler bilemiyorum.
Ayrıca bilen bir arkadaş Esenler otogardan fuar alanına hangi vasıtalarla ulaşabiliriz anlatırsa çok sevinirim.
Lütfen yardım edin arkadaşlar...
Sevgiler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
promethus,

bi ara özelden attığını hatırlıyorum sanki :) ama doğrudur msnden kopukluk olmadığında hızlı cvp verdiğim için öle problem yaşamamıştık senle,
:cherry:

no problem yani.ben pazar günüde oradayım arkadaşlar ama kısa süreliğine... :bounce:

taaa fii tarihindekini diyon sen.. :p Neyse çok konuşma bakim, git fotoğraf çek bana. Sport touring olcak ona göre :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar