2000 TL MOTOR TAVSİYESİ ?

Elque Kardeşim,
1.000 TL'ye 2. el Çinli alınması ya da alınmaması hakkında tek söz etmedim, imada bulunmadım. Karşı da değilim. Ben sadece motosiklet alınmadan önce ekipman alınmasının önemini vurguluyorum. Ben de 1,5 yıldır Mondial UKH 100 cub kullanıyorum. 26 Şubat-1 Mart Eurasia Motosiklet fuarında önce ekipmanımı dizeceğim, ondan sonra kalan param ile 125 veya 150 cc debrijaylı bir motosiklet alacağım. Cub ile genellikle 70-80'nin üstüne çıkamıyorsun, ama en düşük hacimli commuter 100 km saat ile gidiyor. Kaldı ki 70-80 giden cub ile dahi her zaman ciddi ölüm riski ve yaralanma tehlikesi var. Ekipman almadan, debriyajlı motor almak bence intihar.

Ustam sen beni biraz yanlış anlamışsın.Benim demek istediğim arkadaşımıza bir cevap verebilmek zaten cevabımda da ekipmana bişey demedim.1.000 tl'ye bir motor bulursun dedim.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Yaş 17 martta ehliyet alıcam 4 motorum oldu 3 ü cuptu :)
Bir kere arkadaşın cbr 125 r kullanmuştım.ama o kadar bütçem yok maalesef.
yazın çalışıp 2000 tl civarında bir motor alıcam.
Drift Düşünüyorum ama titreşim var diyorlar tam bilmiyorum.
Selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

1 Senedir bekliyorum artık daha fazla bekleyemem :) Çinliler o kadar kötümü ya

Cbr 125 titremiyo muymuş ? :D zangır zangır titriyor..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Hem kullandım, hem artçı oldum. Özellikle 8000 devirden sonra peglere basılmıyor. Arka pegler nerdeyse benim kanuni kadar titriyor. Bu motor hiç titremiyor diyen yalan söylüyordur.

tvs den sonra bindiğimde bu ne la demiştim.. arkaya aldığım bi arkadaş 15 dk sonra durdurup ''bilader çocuğum olmucak biraz daha gidersek durum vahim '' deyip mola verdirmişti :D artçı selesi özellikle alttan alttan off hilti gibi ^^

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar