- Konu Yazar
ewet arkadaşlar acaba 2000 model altı ss lerin acaba ekmeği yendimi?
yani bu motorlar artık emekliye ayrıldımı?
Alınırmı alınmazmı?
alınsa kaç para eder?
Tamirleri pahalı olurmu?
Parça sıkıntısı çok olurmu?
200 km nin üzerinde gitmek artık tehlike arz edermi?
yani 96 ve 99 modellerden bahsediyoruz markada belli ya yamaha ya honda
ha bu arada u konu nerden çıktı söyleyim.Motosikletleri farkedin etkinliğinde emre abi ve yeşim ablayı gördüm.hem evli bir çift olarak ayrılmadan gezilebilecek hemde ss olan 600f motoruna sahipler kendileri banada uygun diye düşünmüştüm o arada ama o kadar bütçem yok tabi bi ara gözüme yamaha yzf600r thundercat ilişti aynı tarz motor gibi duruyo tabi eski olduğu için fiyatı uygun.Fiyatı neye göre uygun derseniz aynı paraya hyosung alacağıma gider bundan alırım düşüncesindeyim (tartışma yaratmak için söylemiyorum şaahsi fikrim)Siz ne dersiniz?
yani bu motorlar artık emekliye ayrıldımı?
Alınırmı alınmazmı?
alınsa kaç para eder?
Tamirleri pahalı olurmu?
Parça sıkıntısı çok olurmu?
200 km nin üzerinde gitmek artık tehlike arz edermi?
yani 96 ve 99 modellerden bahsediyoruz markada belli ya yamaha ya honda
ha bu arada u konu nerden çıktı söyleyim.Motosikletleri farkedin etkinliğinde emre abi ve yeşim ablayı gördüm.hem evli bir çift olarak ayrılmadan gezilebilecek hemde ss olan 600f motoruna sahipler kendileri banada uygun diye düşünmüştüm o arada ama o kadar bütçem yok tabi bi ara gözüme yamaha yzf600r thundercat ilişti aynı tarz motor gibi duruyo tabi eski olduğu için fiyatı uygun.Fiyatı neye göre uygun derseniz aynı paraya hyosung alacağıma gider bundan alırım düşüncesindeyim (tartışma yaratmak için söylemiyorum şaahsi fikrim)Siz ne dersiniz?