20 Motor Gülek veTarsus çıkarması

Hava güzeldi, gezi güzeldi, yemekler güzeldi, ortam güzeldi, ama en önemlisi insanlar çok güzeldi.
Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.

motorumu sattığımdan beri büyük gezilere katılamadım sağolsun Ümit'cim beni sabah evden aldı. Sonra Emre, Turgay abi ve Hüseyin'e beni artçı olarak kabul ettikleri için çok teşekkür ederim. Gayet güzel bir geziydi.

hepinize teşekkürler arkadaşlar.gerçekten süper bir geziydi emeklerinize sağlık.

fotoğraflara bakınca diyorum ki ya adanada motorlar çok ucuz ya da adanalılarda para çok. :) hiç mi 150 lik bir çin malı olmaz kardeşim.

çok güzel gezi, paylaşım için teşekkür ederiz, bu gezilerin devamını bekliyoruz.

allah herkesin de,senin de gönlüne göre versin.

aminnnn...:thumleft:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 ----------

Güzel bir gezi yapmışsınız. Tebrikler.

Muzaffer Abi, Cbf yakışmış. :cat:

Teşekkür edrim, en kısa zaman alacam :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 ----------

Bu son gezilerde kimse gezilerinde kaç km yol yaptığını,gittiği bölgede yediği yemekleri,gittiği yerdeki beğenilen yerleri vb. şeyleri neden yazmıyor??:silent:

Çok haklısın, gezi güzel olunca kimsenin aklına gelip bu detayları yazmamış, Tekir yaylasına yaklaşık 90 km yol gidilip sonra Gülek yaylasında yayla sucağu yemeğe giitik, adam başı 14 TL herşey içinde (Tekirden sonra yaklaşık 10 km). Ordan Tarsusa devam şelalye yaklaşık 80 km. Tarsus şelalede Çay molasından sonra tekrar adana dönüş yaklaşık 45 km. Yani toplam yapılan yol 235 km yol. :bounce: ama çooook keyifliydi ya :queen:

neden böyle baktınkiiii

bakarmısınız mustafa abimm bana nedegüzel şevkatlı bakıyor:bounce:arkadaşlar arkamızdaki gelin arabasını gördünüzmü..mustafa abim gençlik günlerini hatırlayıp.bugün düğünümüz var şarkısını mırıldanıyordum.şarkıyı söylerken çokkkk duygulandı ondan dolayı :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 ----------

Gezi süperdi istirak eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim :rendeer: en yakın zamanda tekrarlama dileğimle :cat:

Cengiz, bazı resimleri çift yüklemişsin....

Şimdi fark ettim en önemli resim yok, onuda ben ekleyim. :p:p:p

15562_1264256693719_1448815354_3072.jpg

allah gönlüne göre versin adaşım:rendeer:yakışmışsınız.bir ömür boyu cbf 1000 yastığınızda kocayınız emiiiiiiiiiiiiiiii:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
neden böyle baktınkiiii

bakarmısınız mustafa abimm bana nedegüzel şevkatlı bakıyor:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 ----------

allah gönlüne göre versin adaşım:rendeer:yakışmışsınız.bir ömür boyu cbf 1000 yastığınızda kocayınız emiiiiiiiiiiiiiiii:rendeer::rendeer:

Mustafa abi öyle baktığına göre allah bilir ya ne adamcağızdan ne istedin :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
muzaffer abi, ben de tam eve döndüğümde göstergede 235km yazyodu. aynı km yapmışız...

Güzel gezmişsiniz arkadaşlar. Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Allah kazadan beladan korusun.

@Endurocu01 Cengiz abi motorun grenajını boyadın mı? Bana farklı göründü sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar