zordu...çok zor...bugün izinliyim...evdeyim...
dün İ.Ü Diş Hekimliği Fakültesine giderken karamsar gittim...sanki kendimi ipe giden bir mahkum gibi hissettim...kendi ayaklarımla gidiyordum...yıllarca durmuş o lanet diş bir 15 yıl daha niye durmasınki...
doktor beyi buldum ...güzel bir elektrik oluştu aramızda...güçlü durmaya çalıştım...yav matkap gibi bişeyle dişimi parçaladılar...30 dakke sürdü...
narkozun etkisi geçince abooo...ne ağrıydı o be...feleğim şaştı...şimdide acıyor...ama ağrı azaldı...doktor bey 6 aya kadar uzayabilecek dudağın sol kısmında bir hissizlik yaşayabilirsin dedi...onun dışında baş ağrılarıyla bu dişin alakası olmayacağını söyledi hemen işin başında...
ulan o an vazmı geçsem diye düşündüm...sora artık oturduk sandalyeye...kaçınılmaz son zevk almaya bakıcam artık deyip kendimi garip düşüncelere verdim...
doktor bey 10 kere acıyomu diye soruyor...bende hayır dedim işin kolaylaşsın diye...ama dayanabileceğim kadar dayandım...elim ayağım titremeye başladı kalp atışlarım hızlandı bir ara...doktor ara verdi 2 dakke...
dişte sağlammış...uğraştırdı en son parçalandı ve parça parça çıktı...nası bir oh çektim tahmin edemezsiniz...başımda bir doktor bir bayan bir erkek 2 asistan vardı...vallahi ameliyat gibi...ondan tırstım...hele o matkabın beynimi tırmalamsı yokmu...halinize şükredin veee
DİŞLERİNİZİ FIRÇALAYIN...