adaşım üzülme:salut:,senin için tekrar yaparız:queen:
hocam sen motoru sattın mı? görmüyorum dükkann önnde kırmızı ceylanı![]()
Ben dedim ferdaya gelmesin die..Al işte millet onun yüzünden erken dönmek zorunda kaldı![]()
hem nie ayıp etsinler ki, asıl ben ayıp ettim, uzayıp durdum![]()
bilgisayarımım beni kıskanıp ufak bi geziye gitmesi sonucu uzun süredir giremiyodum sanırım konuyu hortlatıyorum ama yasmak istiyorum![]()
tequ canım benim
ne demek istiyon sen yaws ben dedim herkese biz erken döncez abii siz takılın ne yapacaksanız yapın bize bakmayın diye ama naapim seviliyorum mt de ve bensiz bi tatlı bile yemek istemiyolar işte:queen::queen:
kesinlikle çok ayıp ettin bide iso cabuk gaza geliyo bliyon özellikle mi yaptın blmiom ama hep bize denk geldi gaz acmaların soora arkandan bizde yetişmeye calıştık olan bana oluyodu arkada tutunmaya calısıyorum falab rezl oldum dönüş yolundaaale:
Ferda gözünü sevim şu motosiklete bindiğinde sürekli emniyetli ve ani durumlara hazır bir şekilde tutun.Kızdım sana videoyu görünce.Gerçekten çok tehlikeli.Bi de İso ya kızıp duruyorsun.Orda millet önde uzarken siz arkadan geliyosunuz o sırada sen 2 elini açmış çifte telli oynuyosun.İso farketmeyip gaza bir asılsa asfalta inene kadar 3lü salto yaparsın.Allah korusun.Ne olur dikkat et.Sen bizim için değerlisin:rendeer:
yaww reşit ben tutunuyorum tutunmasınadaa şehir içinde biras daha rahat oluyorum ben ondan oldu ışıklarda önümüzde bisürü motor var ben nerden biliim gaz acacağınııı ondan oldu suç bende değil iso da o kadar motorun arasında gaz mı açılır allah aşkınaa sen sööleeewet arkadasa katılıyorum cok tehlikeli . seni yeni tanıdım fakat sonuıncta iso için ve bizler için degerli bir insan sın. o gün isonun bir an gaz aldıgı sırada sen düşüyordun hemen arkanda arabadaydm ve gözlerimi kapattım seni düştü sandım fakat allah esirgedi ve sanırım son anda tuttun acayip korktum. her an gaza basacakmıs gibi davran arkada. sevgiler
Alp ve reşit söylediklerinizde haklısınızz,ben gereken bütün önlemleri vede uyarıları söyledimm,duyarlılığınız için teşekkür ederim arkadaşlarr,ne yalan söyleyimm orda bende korktumm![]()
NEN iso düşecekmişsiniz bak ben görmedim
yaneee lütfüü haksızmıyım allah askınaa yawsiso neden şaplak yedi sanıon sen abiiii :queen:
Olm neden beni bütün milletin içinde dejenere ediyosunnn:cherry:
popülariteyle alakası yok.Beraber çıktık beraber dönme mantığındayız.Öyle solo olaylarını sevmem. ondan![]()