20-04-08 Adana & Mersin & Osmaniye MT Kaynaşmalarından Biri Daha

arkadaşlar tekerlerinize saglık çok güzel bir buluşma olmuş bizde istiyoruz.
dostlara selam.

ooooooooooooooooooofffffff ooooff...................................

ameeeeeeeeeeeeeennnnnnnn saygilar gursel abi:mrgreen:
demir atından ayrılanlar nasıl belli oluyor:queen:
Gürsel Abi bırak şimdi bu ayırmasın ayaklarını falan racinglere nası baktıını gördüm.Eve gittiğinde kafandaki ss sesleri yüzünden uyuyamamışındır:p

Görüyorumm.Görüyorumm.4 adet silindir görüyorum geleceğinde.:queen:Ama o da ne bu 4 silindirin etrafında birde kafes var.Aman allahım sen araba alacan:queen:
araba :silent: ben :cyclopsanimkan harici.ama bi sene sonra 4 silindirli 2 tekerli bi 600 lük yakışır.
gercekten bu geziden buyuk keyif aldım. gerci benim yol biraz uzundu(maras) ama deydi.
abi o kadar yol teptin ben kendi şahsıma ilgilenemediğimi düşünüyorum, inşallah bir dahaki gelmenize affettiririm kendimi.:)
MAşallah iki dakka girmedik mt'ye hemen kaynatmışsınızz,ne güzel muhabbet olmuş öyle,gülerek okudummm ,gürsel abii,seninde yazmaya yazmaya elin şişmiş heraldee:queen:

ya bu arada kimse beni tekerde iken yakalayamamış yuhh yaaa::miiz::
abin sana kurban olsun :p benim gibi vardiyalı çalışırsan senide görürüm, tek seferde bütün arkadaşlara cevap yazıyorum mecburen.geçen hafta 4 gün öğleden sonra 3 te işe girdim ertesi gün sabah 07 de işten çıktım.nasıl yorulduğumu bi hayal et vicdansız kardeşim benim:pr::)
Hemen hemen 40 yılın başı toplanıyorsunuz, onda da kıskandırıyorsunuz :p

:rendeer:
kıskanmayıp aramızda olabilirsin hocam:)
cok güzel bir kaynaşma ve etkinlik olmuş arkadaşlar tekerinize yüreginize saglık.....

ANTEP'DEN SELAMLAR....:cat::cat:
antepe selamlar ali baba, sağolasın sizide bekleriz:)
ooooooooooooooooooofffffff ooooff...................................

hayırdır çenkizim noolaki:)

içim yanıyor içiimm la bu parayı ilk bulan likyalımıydı neydi onu bir yakalarsam :pr:

Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar,:cat:Maalesef ben katılamadım.işyerimin önünden geçtiniz.O güzergahı kullanacağınızı bilseydim davet ederdim.

Mersin İl Temsilcisi
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar,:cat:Maalesef ben katılamadım.işyerimin önünden geçtiniz.O güzergahı kullanacağınızı bilseydim davet ederdim.

baba neden mersin MT ye yazmıyor ve tanışmalara katılmıyorsun?
işyerin nerede ki?

abi vide oları cok yawas yüklüyor pc tek tek verecem videoları duyrulur:mrgreen:::ressam::::ressam::::ressam::::ressam::

[YT]0Oc1916iZ04[/YT]

Mersin İl Temsilcisi
şükür videolar da eklenmiş ama ben kendimi göremedim bir türlü...
bekleyecem...

Gürsel abi senin kampananın zırıltısı 1000liklerin sesini bastırıyor:mrgreen:

Ferda gözünü sevim şu motosiklete bindiğinde sürekli emniyetli ve ani durumlara hazır bir şekilde tutun.Kızdım sana videoyu görünce.Gerçekten çok tehlikeli.Bi de İso ya kızıp duruyorsun.Orda millet önde uzarken siz arkadan geliyosunuz o sırada sen 2 elini açmış çifte telli oynuyosun.İso farketmeyip gaza bir asılsa asfalta inene kadar 3lü salto yaparsın.Allah korusun.Ne olur dikkat et.Sen bizim için değerlisin:rendeer:

sana s t kanuni verecez ya 125 r alacaz

Ah be abi cengiz gibi bende lidyalılara sövüyorum şu anda:mrgreen:

Son düzenleme:

Ferda gözünü sevim şu motosiklete bindiğinde sürekli emniyetli ve ani durumlara hazır bir şekilde tutun.Kızdım sana videoyu görünce.Gerçekten çok tehlikeli.Bi de İso ya kızıp duruyorsun.Orda millet önde uzarken siz arkadan geliyosunuz o sırada sen 2 elini açmış çifte telli oynuyosun.İso farketmeyip gaza bir asılsa asfalta inene kadar 3lü salto yaparsın.Allah korusun.Ne olur dikkat et.Sen bizim için değerlisin:rendeer:

ewet arkadasa katılıyorum cok tehlikeli . seni yeni tanıdım fakat sonuıncta iso için ve bizler için degerli bir insan sın. o gün isonun bir an gaz aldıgı sırada sen düşüyordun hemen arkanda arabadaydm ve gözlerimi kapattım seni düştü sandım fakat allah esirgedi ve sanırım son anda tuttun acayip korktum. her an gaza basacakmıs gibi davran arkada. sevgiler

ewet arkadasa katılıyorum cok tehlikeli . seni yeni tanıdım fakat sonuıncta iso için ve bizler için degerli bir insan sın. o gün isonun bir an gaz aldıgı sırada sen düşüyordun hemen arkanda arabadaydm ve gözlerimi kapattım seni düştü sandım fakat allah esirgedi ve sanırım son anda tuttun acayip korktum. her an gaza basacakmıs gibi davran arkada. sevgiler

Alp ve reşit söylediklerinizde haklısınızz,ben gereken bütün önlemleri vede uyarıları söyledimm,duyarlılığınız için teşekkür ederim arkadaşlarr,ne yalan söyleyimm orda bende korktumm:)

buda gürsel abiyi arabayla tokatladığım yer :cherry:
[YT]xbSfsohY7AA&feature=user[/YT]

[YT]kyShj9-Ay7g[/YT]

[YT]Q_U4YaD3gc0&feature=related[/YT]

[YT]0OdSfxHF8ao&feature=related[/YT]

[YT]tFK2BzVpZ8s[/YT]

Son düzenleme:
latiff acele atme lenn:)) abi daha r6 yı eklicem 120 ile biliyon hehehe:) ama sana bişe diimmi inanmayacaksın belki ama dönüşte onun arkasında geldim ve en önden biz gittik ve 240 larla :))

gürsel abiin bahsettiğii sahne raceingleri sollarken:mrgreen:

[YT]kBEQAZrWfgI[/YT]

Neyse ben hepsini ekleyeyim

[YT]RR6cEzql5kc[/YT]

[YT]qbxmExluyyk[/YT]

[YT]9_T0X2IXFPw[/YT]

[YT]VJ-qDzr_RsU[/YT]

[YT]1v8wwi77JH8[/YT]

[YT]Fxg_XvF5-pM[/YT]

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar