demir atından ayrılanlar nasıl belli oluyor:queen:ameeeeeeeeeeeeeennnnnnnn saygilar gursel abi:mrgreen:
araba :silent: ben :cyclopsanimkan harici.ama bi sene sonra 4 silindirli 2 tekerli bi 600 lük yakışır.Gürsel Abi bırak şimdi bu ayırmasın ayaklarını falan racinglere nası baktıını gördüm.Eve gittiğinde kafandaki ss sesleri yüzünden uyuyamamışındır
Görüyorumm.Görüyorumm.4 adet silindir görüyorum geleceğinde.:queen:Ama o da ne bu 4 silindirin etrafında birde kafes var.Aman allahım sen araba alacan:queen:
abi o kadar yol teptin ben kendi şahsıma ilgilenemediğimi düşünüyorum, inşallah bir dahaki gelmenize affettiririm kendimi.gercekten bu geziden buyuk keyif aldım. gerci benim yol biraz uzundu(maras) ama deydi.
abin sana kurban olsunMAşallah iki dakka girmedik mt'ye hemen kaynatmışsınızz,ne güzel muhabbet olmuş öyle,gülerek okudummm ,gürsel abii,seninde yazmaya yazmaya elin şişmiş heraldee:queen:
ya bu arada kimse beni tekerde iken yakalayamamış yuhh yaaa::miiz::
kıskanmayıp aramızda olabilirsin hocamHemen hemen 40 yılın başı toplanıyorsunuz, onda da kıskandırıyorsunuz
:rendeer:
antepe selamlar ali baba, sağolasın sizide beklerizcok güzel bir kaynaşma ve etkinlik olmuş arkadaşlar tekerinize yüreginize saglık.....
ANTEP'DEN SELAMLAR....:cat::cat:
ooooooooooooooooooofffffff ooooff...................................
ha hah haaaaaaaaaaaa.aynen bendende :rendeer:içim yanıyor içiimm la bu parayı ilk bulan likyalımıydı neydi onu bir yakalarsamr:
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar,:cat:Maalesef ben katılamadım.işyerimin önünden geçtiniz.O güzergahı kullanacağınızı bilseydim davet ederdim.
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar,:cat:Maalesef ben katılamadım.işyerimin önünden geçtiniz.O güzergahı kullanacağınızı bilseydim davet ederdim.
sana s t kanuni verecez ya 125 r alacaz
Gürsel abi senin kampananın zırıltısı 1000liklerin sesini bastırıyor:mrgreen:
Ferda gözünü sevim şu motosiklete bindiğinde sürekli emniyetli ve ani durumlara hazır bir şekilde tutun.Kızdım sana videoyu görünce.Gerçekten çok tehlikeli.Bi de İso ya kızıp duruyorsun.Orda millet önde uzarken siz arkadan geliyosunuz o sırada sen 2 elini açmış çifte telli oynuyosun.İso farketmeyip gaza bir asılsa asfalta inene kadar 3lü salto yaparsın.Allah korusun.Ne olur dikkat et.Sen bizim için değerlisin:rendeer:
Ah be abi cengiz gibi bende lidyalılara sövüyorum şu anda:mrgreen:
Gürsel abi senin kampananın zırıltısı 1000liklerin sesini bastırıyor:mrgreen:
Ferda gözünü sevim şu motosiklete bindiğinde sürekli emniyetli ve ani durumlara hazır bir şekilde tutun.Kızdım sana videoyu görünce.Gerçekten çok tehlikeli.Bi de İso ya kızıp duruyorsun.Orda millet önde uzarken siz arkadan geliyosunuz o sırada sen 2 elini açmış çifte telli oynuyosun.İso farketmeyip gaza bir asılsa asfalta inene kadar 3lü salto yaparsın.Allah korusun.Ne olur dikkat et.Sen bizim için değerlisin:rendeer:
Ah be abi cengiz gibi bende lidyalılara sövüyorum şu anda:mrgreen:
ewet arkadasa katılıyorum cok tehlikeli . seni yeni tanıdım fakat sonuıncta iso için ve bizler için degerli bir insan sın. o gün isonun bir an gaz aldıgı sırada sen düşüyordun hemen arkanda arabadaydm ve gözlerimi kapattım seni düştü sandım fakat allah esirgedi ve sanırım son anda tuttun acayip korktum. her an gaza basacakmıs gibi davran arkada. sevgiler
NEN iso düşecekmişsiniz bak ben görmedim
iso neden şaplak yedi sanıon sen abiiii :queen:
ha hah haaaaaaaaaaaa.aynen bendende :rendeer:
insan kendini atar önümüze .olmadı bak bidaha kimbilir ne zaman geliriz![]()
baba neden mersin MT ye yazmıyor ve tanışmalara katılmıyorsun?
işyerin nerede ki?
O biraz tehlikeli olurdu galibaBişey olmaz yine gelirsiniz 2 adımlık yer...
Abi ticaretle uğraştığımız için, pek tatilimiz yok.Ama yaza doğru hafifleyecek inşallah...