20-04-08 Adana & Mersin & Osmaniye MT Kaynaşmalarından Biri Daha

Henüz sadece 28 mesajın olmasına rağmen bizde seni unutmayacağız burcucum:pkompradör hayabusacı senii:p [pankart] hadi araki bulasın kompradör nedemek smileysi :queen:[/pankart]

yaw süper bir gündü geziye katılan ve emegi gecen arkadaşlara çok teşekkürler dün hiç geri dönesimyoktu ama ahhh ferdaaa ahhh:p birdahaki sefere adana da buluşmak dilegiyle..

cengiz abi sana da geçmiş olsun çoook şey kaçırdın çooookkkk::p

Ben dedim ferdaya gelmesin die..Al işte millet onun yüzünden erken dönmek zorunda kaldı :p

arkadaşlar bu gezide osmaniye mt de vardı neden başlıkta hiç bahsedilmemiş sorabilirmiyim

çok güzel gezi olmuş biraz rahatsız gibiydim katılamadım kısmet birdaha ki sefere inşallah

Cengiz Abi gelememene üzüldüm.osmaniye mt den 1000rr lı bir abi vardı.125cc ile uyuşamayız falan diyordu haklı olarak önden çıksın olmassa falan dedi.Tequ yola doğru gidince bende bastım vurdum yola.Gidiyorum bekliyorum gelecekler bekliyorum geçecekler kimse yok.Merak ettim en sonunda kenara çektim bekledim.Meğerse çok hızlı gitmişim kimse yetişememiş:mrgreen:

Osmaniye mt ye ve mersin mt ye ve tabiki adan mtdeki tüm dostlarıma çok teşekkürler.

Şu an foto video koyamıyorum işteyim.Akşam hallederim.

hayatımda hiç unutmicaaam bi gündü :mrgreen:

burcucum arkadaşlar sana haksızlık etmişler gezi esnasında senin fotografını cekmemişler. cok ayıp etmişler. Yoksa sen mi fotograf cektirmek istemedinn ? İstemiycegini sanmıyorum seninle su acılışta tanışdık ve bir fotografını cekmiştimm... hımmm sanırım şimdi buldumm galibaa yoksa burcu bu geziye katılmadımıı arkadaşlarr..... :) :) :) :) :)

başlıkta resımlerı göremedım ama diğer resımlerı gördum güzel gezı olmus 250rımı alıytm bende katılırım allah izin verirse

arkadaşlar bu gezide osmaniye mt de vardı neden başlıkta hiç bahsedilmemiş sorabilirmiyim
latif baba bu konuda sonuna kadar haklısın.ayrıca gezide bi kusurum olmuşsa affola, diğer arkadaşlarımada iletesin.mersin gişelerinden sonra sizi yarım saat bekledik, ne biçim kaptırmışım racinglerin arasında:mrgreen:
selamlar
başlıkta resımlerı göremedım ama diğer resımlerı gördum güzel gezı olmus 250rımı alıytm bende katılırım allah izin verirse

bekleriz, ahmetnr ve msoysaraç la iletişime geçersen daha güzel olur:) onlar bizi bulur.
bendeki resimler geliyor

burcucum arkadaşlar sana haksızlık etmişler gezi esnasında senin fotografını cekmemişler. cok ayıp etmişler. Yoksa sen mi fotograf cektirmek istemedinn ? İstemiycegini sanmıyorum seninle su acılışta tanışdık ve bir fotografını cekmiştimm... hımmm sanırım şimdi buldumm galibaa yoksa burcu bu geziye katılmadımıı arkadaşlarr..... :) :) :) :) :)

geziye katıldım, fotolarım da var, bence sen beni bulamadın fotolarda.

hem nie ayıp etsinler ki, asıl ben ayıp ettim, uzayıp durdum :p

geziye katıldım, fotolarım da var, bence sen beni bulamadın fotolarda.

hem nie ayıp etsinler ki, asıl ben ayıp ettim, uzayıp durdum :p

ok burcu. senden gezi fotograflarını ve acılış fotograflarını bekliyoruz. Ben acılışta ken cektigim fotoları koyacaktım ama önce senden bakledim sende koymadın. Ayrıca geziye neden katılamadıgımı yazmıştım... Neyse insallah mersin mt ile adana ya gelmek kısmet olur. yşne senin misafirin oluruz... Ben ilk fırsatta acılışta cektigim fotoları koyacagım. Adana MT topigine...

Cengiz Abi gelememene üzüldüm.osmaniye mt den 1000rr lı bir abi vardı.125cc ile uyuşamayız falan diyordu haklı olarak önden çıksın olmassa falan dedi.Tequ yola doğru gidince bende bastım vurdum yola.Gidiyorum bekliyorum gelecekler bekliyorum geçecekler kimse yok.Merak ettim en sonunda kenara çektim bekledim.Meğerse çok hızlı gitmişim kimse yetişememiş:mrgreen:

Osmaniye mt ye ve mersin mt ye ve tabiki adan mtdeki tüm dostlarıma çok teşekkürler.

Şu an foto video koyamıyorum işteyim.Akşam hallederim.

uyuşamayız ne demek ya? 1000RR 100le gidemiyor mu ? Krankmı çatlatıyor 100le giderse..Hiç sevmem böyle şeyleri..

latif baba bu konuda sonuna kadar haklısın.ayrıca gezide bi kusurum olmuşsa affola, diğer arkadaşlarımada iletesin.mersin gişelerinden sonra sizi yarım saat bekledik, ne biçim kaptırmışım racinglerin arasında:mrgreen:
selamlar

bekleriz, ahmetnr ve msoysaraç la iletişime geçersen daha güzel olur:) onlar bizi bulur.
bendeki resimler geliyor

Evet, evet resimleri bekliyoruz:queen:
Latifde bir sürü çekti ama göremedik henüz:farao:
Acaba para istiyor :pr:
Bir ara öyle birşeyler demişti bana:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar