Ben dedim ferdaya gelmesin die..Al işte millet onun yüzünden erken dönmek zorunda kaldı![]()
arkadaşlar bu gezide osmaniye mt de vardı neden başlıkta hiç bahsedilmemiş sorabilirmiyim
çok güzel gezi olmuş biraz rahatsız gibiydim katılamadım kısmet birdaha ki sefere inşallah
arkadaşlar bu gezide osmaniye mt de vardı neden başlıkta hiç bahsedilmemiş sorabilirmiyim
hayatımda hiç unutmicaaam bi gündü :mrgreen:
latif baba bu konuda sonuna kadar haklısın.ayrıca gezide bi kusurum olmuşsa affola, diğer arkadaşlarımada iletesin.mersin gişelerinden sonra sizi yarım saat bekledik, ne biçim kaptırmışım racinglerin arasında:mrgreen:arkadaşlar bu gezide osmaniye mt de vardı neden başlıkta hiç bahsedilmemiş sorabilirmiyim
başlıkta resımlerı göremedım ama diğer resımlerı gördum güzel gezı olmus 250rımı alıytm bende katılırım allah izin verirse
burcucum arkadaşlar sana haksızlık etmişler gezi esnasında senin fotografını cekmemişler. cok ayıp etmişler. Yoksa sen mi fotograf cektirmek istemedinn ? İstemiycegini sanmıyorum seninle su acılışta tanışdık ve bir fotografını cekmiştimm... hımmm sanırım şimdi buldumm galibaa yoksa burcu bu geziye katılmadımıı arkadaşlarr.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
geziye katıldım, fotolarım da var, bence sen beni bulamadın fotolarda.
hem nie ayıp etsinler ki, asıl ben ayıp ettim, uzayıp durdum![]()
Cengiz Abi gelememene üzüldüm.osmaniye mt den 1000rr lı bir abi vardı.125cc ile uyuşamayız falan diyordu haklı olarak önden çıksın olmassa falan dedi.Tequ yola doğru gidince bende bastım vurdum yola.Gidiyorum bekliyorum gelecekler bekliyorum geçecekler kimse yok.Merak ettim en sonunda kenara çektim bekledim.Meğerse çok hızlı gitmişim kimse yetişememiş:mrgreen:
Osmaniye mt ye ve mersin mt ye ve tabiki adan mtdeki tüm dostlarıma çok teşekkürler.
Şu an foto video koyamıyorum işteyim.Akşam hallederim.
latif baba bu konuda sonuna kadar haklısın.ayrıca gezide bi kusurum olmuşsa affola, diğer arkadaşlarımada iletesin.mersin gişelerinden sonra sizi yarım saat bekledik, ne biçim kaptırmışım racinglerin arasında:mrgreen:
selamlar
bekleriz, ahmetnr ve msoysaraç la iletişime geçersen daha güzel oluronlar bizi bulur.
bendeki resimler geliyor